- /
- /
- /
- /
- Macierzyństwa pierwszy tom ;)
Macierzyństwa pierwszy tom ;)
- Hania84
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Lenka nasze małe - wielkie szczęście :* ur.29.05
Dopiero teraz zobaczyłam że wygrałam książkę haha ale się cieszę dzięki za gratulacje
Kasia to książka N.Sparksa "Najdłuższa podróż" rymowanka mi się udała i została nagrodzona
Malutkamilka ja też byłam za tym byś nie rezygnowała z pracy...dobry wybór...dziś o prace ciężko, szczególnie fajną, lekką i przyjemną
Sophie współczuję ze roczek Zosi tak kiepsko wypadł dorośli ludzie a tak się zachowują...nieładnie...przecież to był dzień Zosi i powinni się opamiętać.
A domek ekstra dostała widać że się podoba małej Gwieździe aaa i tort ekstra macie z mężem zdolności mąż to widze nie tylko mistrz ogrodu ale i zdobienia tortów
Kasiu no czasem tak bywa, że wakacje nie dochodza do skutku my mamy jedynie takie że jeździmy do rodziny do PL...już nie pamiętam kiedy byłam w górach, nad morzem albo chociaz nad jeziorem....więc Cię rozumiem. W przyszłym roku na pewno Wam się uda więc głowa do góry
U nas dziś upał...Lena śpi...ja dokańczam obiad...wywiesiłam jedno pranie...zaraz idę wieszać drugie...a potem jak się Lena obudzi to posiedzimy sobie koło domu
miłego dnia
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Hania84
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- Marta1985
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 15
Ja posprzatałam całą chałupe bo wszedzie bałagan był Ale wszytsko się ładnie prezentuje jeszcze tylko malowanko i bedzie idealnie
Ale mega zmeczona jestem
ide nakarmnic bartusia i potem sie wykapie i pomaluje pazurki u stop i bede odpoczywac
Co tu takie pustki dzis
- Gochens
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Jestem mamą ♥
- Otrzymane podziękowania: 9
Od rana bylam u lekarza wszystko gra, pozniej praca i wizyta u Alusia. Moje slonce nauczylo sir soiewac a raczej wyc heh i leci muzyka to wola na raczki, lapie za palec i wyje hehe komicznie to wyglada
Teraz z mezem bierzemy sie za sprzatanie wiec bede pozniej
- srenka_918
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Ciało jedno, serca dwa :-)
- Otrzymane podziękowania: 0
Pawełek dziś pobił rekord we wczesnym zasypianiu Już przed 20 go wzięło więc już doczytałam i mogę na szybko skrobnąć a potem ide przerabiać bigos bo chyba zakochana jestem taki przesolony mi wyszedł że szok
Malutka jak pisze Ci że sesja wygasła to cofnij stronę i wejdź w "odpowiedz" a wiadomość się znajdzie na swoim miejscu Wtedy kopiujesz, logujesz się i wstawiasz raz jeszcze Mi się tak zdażyło chyba z 10 razy na tym nowym forum na tablecie na lapku nigdy a na tel w ogóle mi nie działa, zamiast przesuwać mi powiększa i na końcu widzę tylko jedną wielką literkę
Haniu gratuluję książki
Agusia to czekam na maila Ślicznie wyglądałaś W ogóle jesteś śliczna i Twoje dzieciaczki po Tobie takie śliczne Chyba Artuś i Pawełek mają te same gabaryty wagowe i wzrostowe
Marta to się nasprzątałaś Ja się aż boję sprzątania po szlifowaniu ścian a to już niedługo mnie czeka ;( Podrzucę Pawełka teściom i będę z mężem sprzątać te pyły, pewnie nam cały dzień zajmie i dla strachu przed tym cieszę się jak mężul pisze że coś się przedłuża
Sophie bardzo mi przykro że urodzinki nie wyszły po Twojej myśli ale za to tort ekstra Wam wyszedł A domek bombowy Też bym w takim się chętnie bawiła
Aleksia zaciążyłaś ???? A mówiłam "nie fikaj tak ostro i wciąż" Ha ha
Gochens fajnie że u małego wszystko gra ;)Ja mam za 2 tyg wizytę i z tego co widziałam dzień przed Pawełek ma szczepienie więc będzie się działo
Chyba nikogo nie ominęłam? Jak tak to się zgłaszać Wpadnę jeszcze na chwilkę przed snem
- Hania84
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Marta ważne że już ładnie drzwi wprawione później wstaw foto
Gochens wpadaj po sprzątanku i opisuj co u gina
srenka współczuję sprzątania pyłów...rób jak najmniej...a mężu najwięcej
My z Lenką byłyśmy przed domkiem trochę...pochodziłyśmy...Lena już coraz ładniej chodzi potrafi się zatrzymać i iść dalej po chwili także super
teraz zasypia z tatą
Violcia a gdzie Ty? jak się czujesz? wczoraj Cię tyle było...a dziś? przeca wolne masz
a Karolka gdzie się podziewa???
aleksiaa??
malutka??
Ikunia???
cordis??
Sophie??
Kasia???
miłego wieczoru
- Sophie25
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Nigdy nie trać nadziei !
- Otrzymane podziękowania: 22
Artek boski i rodzinka cała :*
Tak mezu ma reke rowniez do takich rzeczy sam ozdabiał pozniej jeszcze dookoła on zawsze chce ozdabiac i miec swoj efekt koncowy na urodziny chrzesniaka zrobił na trocie traktor z kolorowych cukierków bo mału uwielbia sie bawic maszynami rolniczymi
ja tez ciuchów dzis nakupiłam i jestem zadowolona bo slicznie leża i ładnie na niej wygladaja
musze konczyc bo Zoska nie spi i drze .....
zle sypia ostatnio i problem jest bo wszedzie wychodzi ;/
- malutkamilka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 3 + 1
- Otrzymane podziękowania: 4
Jestem zmęczona i ciągle czasu mi brak, mam nadzieje ze teraz tak tylko bo jak na dluzsza mete to pojde na te wychowawcze bo nie wyrobie od 5:45 na nogach mloda zasypia po 20:30 a ja zanim z grubsza ogarne, siebie i mieszkanko i obiad na dzien nastepny to jest po 22. wogole czasu dla siebie nie mam, na kwiatki na balkonie...
Ciesze sie ze mamy mi pilnuja Wike bym mogla pracowac ale nie wiem czy dam rade tak na dluzsza mete wszystko ciagnac, za duzo obowiazkow na mnie spoczywa, eh dobra jak ja to zawsze mowie- jakos to bedzie- najwyzej sie wykoncze
- KaRoLkA
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Kiedy śmieje się dziecko, śmieje sie cały świat !!
- Otrzymane podziękowania: 5
A tak to zalatwialismy ubezpieczenie bo jutro juz autko nowe bedziemy miec , wczoraj milutki wieczorek z mezem a dzis juz zrobilam galaretki drobiowe , upieklam biszkopty i zrobilam sobie pazurki hybrydowe zakupy tez udane upolowalam Gabi jeansowe spodnie z szelkami , bluzeczke i sweterek a sobie krotka kurteczke jeansowa i bluzeczke a maz dostal na urodziny koszule
Haniu to widze ze tez Ci sie niezla siksa trafila :/ wez cos nasciemniaj , trzymam kciuki zeby Cie tam nie chcieli tylko zebys znalazla taka prace co bedzie ci odpowiadala. Ja csekam na list z up dalej :/ Lenka ze spineczka urocza
Sophie przykro mi ze urodzinki nie wyszly tak jak chcialas to Twoj z bratem az tak sie nie lubia ze nawet na imprezie corki nie mogl sie powstrzymac od komentarzy ?? :/ Domek super pokaz łupy
Violcia jak sie czujesz ? Lepiej cos? Jak plecy ??
Gochens fajnie ze wieczorek milo spedzony i ze Alas wycalowany
Srenka super ze jestes , nie przemeczaj sie za bardzo ciesze sie ze przed porodem bedziecie juz na swoim
Aleksia co tam u Gina wszystko gra ??
Marta to sie osprzatalas, to teraz pazurki pomaluj nozki na kanape i odpoczywaj
Malutka dobrze ze nie zrezygnowalas z pracy , z drugiej strony wyjazd do Twojego tez fajna sprawa bo bylibyscie razem . Co to t wymyslila wczoraj z Wiki ??
Agusia sliczna macie rodzinke
Ikunia Twoja tez , a po Tobie to nic nie widac ze w ciazy jestes
Chyba nikogo nie pominelam jak tak to zaraz bede doczytywac i edytowac
Milego wieczorku
- srenka_918
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Ja po 2 miesiącach w końcu wchodzę na naszą pocztę Ale sobie pooglądam zdjęcia A potem wstawię kilka moich Albo najpierw Wam tu coś wstawię, żeby było milej A potem spać
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- aleksiaa88
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Jeszcze agrest muszę zerwać pewnie z bobem bo przez godz nie zdążę jak on będzie spał. Tyle roboty a dzień taki krótki
Wam tylko zaciążenie w głowie ha ha ha ha ale widać o czym mamuśki myślą o dzieciach.
- aleksiaa88
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Najpierw zauważyłam zdjęcie ze stokrotkami i myślę a czyja to dziewczynka patrzę wyżej i zonk
A to coś po boku okragłe czerowne i białe w środku to co to?
- Gochens
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Jestem mamą ♥
Hania a to się porobiło ehhhh obyś.znalazła.taką prace żebyś była.zadowolona. A Lenka słodziak
Sophie fajfajnie ze juz jesteś! oj to nie fajnie ze tak.się potoczyło ale Twój mógł sobie darować juz te spinki z bratem! super prezent!
Malutka tak to czasem jest ze nie wiesz w co ręce włożyć, praca, dom i dziecko
Srenka tak rzadko Pawełka pokazujesz ze bym chłopca nie poznała!! super się prezentuje za kółkiem!
Karolka pochwal się jutro jaki samochód i pokaż pazury! ja cholera próbuje swoje zmyć ale nie mogę musze jutro gdzieś aceton kupić.. nie martw się już niedługo Gabi będzie spać pięknie w nocy
Marta fajnie ze juz koniec teraz.czas na odpoczynek
U lekarza ok wszystkie badania w porządku, bobo ładnie się rozwija
- srenka_918
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Aleksia to są żelki takie rury/kable pocięte na małe kawałki Kupiłam sobie bo apetycznie wyglądały a takie słodkie że się nie da zjeść a w takich małych ilościach to się przełknie
Te co pisały pode mną, nie wiem czy zauważyłyście że dołożyłam 2 zdj z wycieczki
- srenka_918
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Muszę się zmywać bo ostatnio przez to że mały wcześniej zasypia wieczorem rano nie dosypiam i czuję się cały dzień zmęczona... W sobotę wyprawiam roczek więc mnie nie będzie jakiś czas, powinnam w poniedziałek być znów W niedzielę zamierzam odsypiać
Cordis jako że mnie jutro nie będzie a to już niedługo to przekaż małemu soczystego buziaka od ciotki