- Otrzymane podziękowania: 15
- /
- /
- /
- /
- Macierzyństwa pierwszy tom ;)
Macierzyństwa pierwszy tom ;)
- Marta1985
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- aleksiaa88
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 9
bedzie i rowerek w necie znalazłam za 110 konik z przeyłka ocywiscie pobraniowa 75zł
jeszcze wpadłam do rosmana kupiłam kilka zupek przecena była za 220mln 3,79zł to wziełam 8 sztuk wiec pieniadze dobrze sporzytkowane
- Gochens
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Jestem mamą ♥
Haniu no właśnie tak myślałam że będzie bal u Was
- KaRoLkA
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Kiedy śmieje się dziecko, śmieje sie cały świat !!
- Otrzymane podziękowania: 5
- Gochens
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Jestem mamą ♥
- Hania84
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Lenka nasze małe - wielkie szczęście :* ur.29.05
Karolka tortu nie widać ...
Gochens ale śliczny Oli normalnie podobny do Was hihi i widac że ma coś między nogami a tak na poważnie to fajnie, że się udało zrobić domowe USG możemy teraz podglądać jakie Twe dziecię już duże
- Gochens
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Jestem mamą ♥
Oglądam Polsat i tam disco polo jakiś festiwal i takie hity ze hej jutro poruszam brzuchem na weselu coś tak czuję
- Hania84
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Oooo to klimaty mojego A.
a ja dla relaksu piję sobie z kuzynka winko z colą i oglądamy meczyk. Już nie pamiętam kiedy ostatnio coś piłam %
- malutkamilka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 3 + 1
- Otrzymane podziękowania: 4
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Gochens ja widziałam prędzej ale ja zawsze nia mam czasu odpisać więc to co pamiętam po nadrobieniu Szkoda że tak na prawdę nie idzie podglądać sobie swoich amluszków
Ja meczów w nogę nie oglądam bo jakoś mnei nie rajcują jak patrze na naszych a na obcych tym bardziej, wole siatkę.
Popijam piwko i tak się zastanawiam czy nie pomogłybyście mi coś znaleźć na wesele bo. Niby mam tą sukienke ale moze cosik jeszcze tak w razie co?! Chcialabym taka lekką nie dlugą ale tez nie obcisła by nei bylo widac odstajacego brzucha jak sie najem i napije bo wtedy z boku wygladam jak kaczka
Karolka bardzo jam ciekawa twojego tortu ale ni w zal nie moge go zobaczyć, czy to taka podpucha dla Twojego i dla nas jak sie zapyta gdzie tort to mu powiesz zeby sobie wyobrazil, zdmuchnal swieczke i pokroil ?
Dwa łyki piwa i gadam trzy po trzy
Aleksia też kiedys mialam jedna tablete i kupe kasy ale nic poza tym za to do tej pory mam spokoj
Spadam na poczte zobaczyc Pawełka Szósteczkowego.
- KaRoLkA
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Hania84
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- malutkamilka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 3 + 1
Właśnie pochwal sie jak go zrobilas i co ma w srodku moze pomysle o tym na 30 mojego
- KaRoLkA
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
A robilam tak : biszkopt z 10 jajek zeby dal die ns 3 przekroic przełożony musem z brzoskwin z dodatkiem galaretki pomaranczowej i bita smietana z mascarpone , oblozylsm masa do tortu dr.oetkera z masłem i masa cukrowa z pianek bialych i różowych . Cycki to bisxkopt z 2 jaj z 2 miseczek przełożony jak reszta a dekoracje to koraliki czekoladowe , pisaki no i reszta masy cukrowej a kto zje goscie zjedza a jak nie zjedza to dostana po cycku do domu i po sprawie hihi
Wlosy zafarbowane , pranie powieszone takze moge isc spac jutro sprzątanie i gotowanie
Dobrej nocy :*
DZIEKUJE ZA SLOWA UZNANIA :*
- Agusia83
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 17IX2011-4000g,58cm; 22VI2013-4010g,57cm:)Cuda:)
Malutka, nie kumam, jak można pomylić obiad ze śniadaniem???I właśnie,o co chodziło T, że ona wie, co w tych obiadkach jest i jest ich pewna...a, co Ty dajesz warzywa ze śmietnika? Kurcze, nie wiem, może chciała dobrze, ale jej trochę nie wyszło.
Mam nadzieję, że jak już się wybudujecie, to mąż będzie z Wami częściej...widzę, że za niedługo się będziecie starać o kolejną dzidzię....a z dwójką dzieci sam na sam to już nie tak łatwo....
Haniu, ja wczoraj zrobiłam sobie drinka:) mniam, mniam...a niedawno wszamałam z D. pudełko lodów:P
Violcia, cieszę się, że już Ci lepiej:)))) mąż by się ucieszył jakby przeczytał, że przystojny:P
Sophie, jak tam? Atmosfera juz opanowana? twój mąż już spokojny?
Szósteczka, muszę spojrzeć na fotki...ale jak Hania napisała, to już wiem, że bardzo Ci zazdroszczę takiej działeczki:P
Dobranoc
- malutkamilka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 3 + 1
Karolka uwiecznij minę męża jak pokażesz torta
Agusia, wlaśnie nie wiem o co jej chodzi. Może to że ze słoika ale włożone tam ugotowane przeze mnie jedzonko przystosowane konsystencja dla Wiki- nie wiem. Może po prostu chciala zażartować co jej nie wyszło.
Ogólnie jest spoko babką tylko ma dziwne odzywki, które mają być zabawne a z jej ust wychodzą jak złośliwe docinki albo wręcz cwaniakowate.
Tak od maja chcieliśmy się starać ale wszystko uzależnione od zaawansowalnosci budowy. Jeżeli damy radę przed porodem się przeprowadzić to tak a jak nie to odkładamy na za rok. Wiki pójdzie do 3-latków a ja będę miała czas zająć się maluszkiem.
Agusia a co u Ciebie, nie napisałaś?
A Ika gdzie?
Dziewczyny wakacje chyba zrobiły sobie od forum