- /
- /
- /
- /
- Macierzyństwa pierwszy tom ;)
Macierzyństwa pierwszy tom ;)
- violcia00
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- malutkamilka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- 3 + 1
- Otrzymane podziękowania: 4
Albert ty przystojniaku :*
Haniu super ze ten gosciu taki fakjny i pomocny- niech zjebie ta babke na czym swiat stoi.
Violcia no to jak duzo wcielo to poproimy w skrócie

Kakaszka, dasz radę- niech Ł was sciaga do siebie- i tak jak Hania mowi tam bedziecie miec lepsze zycie.
A o co mamusi ze tak sie wscibsko zapytam nie pasowalo? Jak mniemam Ł. ciężki charakterek ktory nie da sobie podmuchac piorek
Co do rozlaki to pierwsze dni takie są i z czasem labnie choc tesknota zotaje. ZObacz ile czasu dalas rade wytrzymac bez niego wiec i jeszcze dasz rade- zobacz jak milo spedziliscie czas po tej rozlace

A ja dzis na 11 w kosciolku z mloda, potem kawka u T. i obiadek w domku, potem dzialka, kapiel w basenie i po 18 w domu. teraz leze i pachnę

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- Hania84
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Lenka nasze małe - wielkie szczęście :* ur.29.05

U nas się tak rozszalał wiatr że głowa mała...normalnie wichura i czarne chmury naszły...pewnie popada...przyjemnie zawiewa ...ale dość straszny taki wiatr.
Lena jak widzi na obrazku kaczke to klaszcze w raczki (bo widziała w piosence kaczuchy że tak dzieci robią

lecę spać bo od tej gorączki padnięta jestem.
dobranoc
Malutka ekstra fotki i super Wiktorka

Albert ale masz ekstra koniaaaa

- aleksiaa88
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 9
Wika z makaronem najlepsza.
królewnie sie powodzi w hamaku lezy ho ho
Paznokcie kolorek pomarancz piekny ale kształt nie mój ja lubie swoje zaokraglony kwadrat naturalnie tak mi rosna tylko boczki piłuje i tak słyszałam juz ze sztuczne bo za długie jak na prawdziwe,a jak juz prawdziwe to pewnie nic nierobie bo takie długie dawno by sie złamałya ja mam takie mocne
bobo siedzi mi na kolanach głowa w cyckach nogi na ławie prawie jak na fotelu

- szósteczka
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
- Bóg mnie prowadzi.
- Otrzymane podziękowania: 2

Malutka zdjecia czaderskie.
Kakaszka trzymaj sie będzie dobrze.
Aleksia wspolczuje my ma działce codzien o 5 mielismy pobudkę bo Pawelek się wysypiał i chciał sie bawic wiec żeby reszty nie budzić zabierałam go na dół i wariował w zasadzie na dworze ( uroki małego domku i wspólnego pokoju do spania

Miłego dzionka ja dziś musze do marketu na zakupy skonczyc bo w lodówce samo światło.
- Gochens
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Jestem mamą ♥

Wczoraj Was czytałam, odpisałam a tu error jakiś a ze z fona pisałam to nie mogłam nic poradzić i tak zrezygnowałam i poszłam spać

Elizka spóźnione życzonka kochana dla Ciebie, dużo radości i miłości

Wika ale masz fajowe wlosięta!! szok

Albercik no to teraz na siodło i jedziemy!
Na weselichu wybawione, wytańczone wróciliśmy do domu o 3;30 także czas niezly. Tancowałam tak że jak obudziłam nad ranem to chodzić nie mogłam

Wczoraj byliśmy też z nimi nad zalewem sulejowskim na rowerkach więc pobydzone na maxa

Dziś jedziemy po Alusia

- KaRoLkA
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Kiedy śmieje się dziecko, śmieje sie cały świat !!
- Otrzymane podziękowania: 5

u Nas nocka ok tylko jedna pobudka i spalysmy do 8
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
My juz po spacerku , Gabis wlasnie spi

Haniu fajnie ze ten tlumacz taki pomocny , oby wszystko ok załatwił

Albercik ale masz konika extra

Viki jest bezbledna i jak ślicznie je sama no nie moge wyjsc z podziwu . U nas bylaby cala kuchnia w makaronie pewnie :/ a moze powinnam jej dac spróbować ? Tylko mnie do szalu doproeadza jak mi sie papra jedzeniem :/
Malutka s moze masz uczulenie i to jakaś pszcxolka czy cos cie ugryzlo ?? Bo nie ladnie wygląda :/ pazurki świetny kolorek

Govhens super Że wybawieni na weselichu i Alka to chyba zacalujesz dzisiaj z tesknoty

Szosteczka fajnie ze odpoczeliscie

Srenka to długo trwaly urodzinki sle extra ze udane

Milego dnia

- Marta1985
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 15
- aleksiaa88
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Kasiasia
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- Otrzymane podziękowania: 3
szosteczka cieszysz sie z powrotu?
KAROLKA SWIETUJCIE MILUTKO,!!!
Gochens super fajnie wyglądalas i fajnie ze sie rozerwalas...
Marta na weekend chyba wybywam sama z Tomusiem bo juz mnie tu nosi jak tak tylko w domu siedzimy. A moj maz ciagle ostatnio cos ma i wczoraj caly dzien sama i dzis chyba tez. Wczoraj popoludniu pojechalam do kolezanki z ogrodem

Takze Marta moze poprostu w nastepny tydzien popoludniu moze do tego twojego parku? I bez mojego meza bo z nim ostatnio wyjscia to takie wyprawy jak za morze

- Kasiasia
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- Otrzymane podziękowania: 3
moja mame tez w tamtym tyg cos ugryzlo az poszla do lekarza i lekarka tez sie wystraszyla i powiedziala ze to półpasiec chyba i dalej do dermatologa ja skierowala. Na szczescie u derm okazalo sie ze to nie półpasiec tylko najprawdopodobniej ukąszenie cos tam dostala i przeszlo, ale co sie nadenerwowalismy... szczegolnie balismy sie o Tomka bo półpasiec to nie przelewki.
wcziraj mielismy z Tomciem dzien tylko we dwoje i dalismy sonie rade.... w aucie jakos tak zbytnio nie plakal ze jak juz po kapieli go uspalam to bulam dumna... wiem ze to nic specjalnego ale dla mnie wyczyn
no i zawsze sibie mysle ze jak nie dam rady jak Malutka co dzien daje !
- Hania84
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Lenka nasze małe - wielkie szczęście :* ur.29.05

Właśnie wczoraj zapomniałam napisac o tym ukąszeniu czy co to jest...MALUTKA ja bym poszła z tym do lekarza bo to nie ładnie wygląda

Gochens super że weselicho udane

Karolka wszystkiego najwspanialszego na tę 2 rocznicę

Sophie pokaż tatooo jak se machniesz

szósteczka to witamy w domu

A u nas bez zmian..w nocy popadało...ale co z tego jak dalej parówa...niby słońca nie ma ale nie ma czym oddychać...do pół nocy burza to okna nie otwieraliśmy a jak się uspokoiło to od razu ciepło i nic się mieszkanie nie wychłodziło. Mamy w chacie 27 stopni

Z moim też uskutecznialiśmy w nocy przy burzy przytulanka

Lena obudziła się o 8.30
a teraz się bawi i wdycha powietrze ze zatyczki do butelek i z kuzynką się śmiejemy że tlen sobie podaje haha

miłego dnia
- malutkamilka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- 3 + 1
- Otrzymane podziękowania: 4
Kasiasia napisał: no i zawsze sibie mysle ze jak nie dam rady jak Malutka co dzien daje !
He he Kasia no to masz mnie za motywację do działania co mnie bardzo cieszy

Haniu, tam gdzie mamy zdjęcia to jest część teściów.
Kiedyś teściu dostakl od swojego ojca hektar łąki, pola, ugoru jak kto woli. Postawił płot na połowie tworząc dwa kawdraty. Na jednym zrobił sobie ranczo ze stawem i domkiem calorocznym, a druga połowa stała 12 lat zarośnięta, koszona dwa razy do roku. Później my tą drugą połowę przejeliśmy no i mamy

To co kosiłam to 1/3 naszej części przez którą T. przechodzą na swoją połowę- tu raczej nic nie będzie- jakaś trawa, może boisko albo małe oczko wodne... ale to jeszcze nie realizowane jest

Ja teraz dopiero zasiadłam przed swoim kompem bo ta co mnie zasępuje jeszcze przesiaduje... ale za to pomogłam technologowi robic szablony na marking przez co nogi mi z tylka wychodza bo caly czas od rana na stojaco.
To na pewno ugryzienie nie ma watpliwosci i mama mowi jak dzis to zoabczyla ze to pjaczek i zejdzie do 14 dni- ak jak jej bo to samo miala.
uciekam szykowac dokumenty do ksiegowania i dalej do markingu.
Karolka najlepszości.
Sophie poka

- Sophie25
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Nigdy nie trać nadziei !
- Otrzymane podziękowania: 22

Karolka zebyscie zawsze byli szczesliwi buziaki :*

Gochens swietnie ze weselw udane opowiedz jak mloda wygladala hihi

Kakszka dasz rade nie smutaj sliczne macie zdh pieknie patrzec na takich stesknionych ludzi i zakochanych

Agusia z mezem lepiej ale klocilicsmy sie o brata mojego dobrze wie ze jest wazna osoba w moim zyciu wiec moglby sobue darowac szczegolnie na urodzinach wypadlo jak wypadlo mialam takie nerwy ze szok .... Brat wszystko ok ale jakby chcial przyjechac do nas i nocowac to musze panicza prosic do dupy takie cis niech zmienki nastawienie do niego wiem ze rozne charaktery ale kurcze to moj brat

Zosia daje popalic niezle,strasznie wymusza wszystko placzem najgorzej ze ojciec ja strofuje ja orzychodze z roboty biore ja przytula sie i ja troszje ja rozpieszczam ona ti troche wykorzystuje ale jak przyjdzie ci do czego to ucieka do mamusi a dzis jezdzili sobie autem z tatusiem i upal taki opierniczylam go bo znowu spanie poprzestawiane ale coz trzeba wspolnie dzialac a nie tak bo ona sie robi samowolka dzis tak mnie tulila ze w szoku bylam nie mam serca jej odmawiac a wiem ze to blad

Spadla mi wczoraj z lozka zlapalam ja za noge to znowu wychodzi :<
Mala rozrabiaka ale kocham nad zycie
Zdj piekne Wiki,Albert,dziwci szosteczki wszystkie brzdace do wycalowania
Moja mowi ostatnio na wszystko (nie nie nie) i sie smieje

Pokaze Wam jutro albo wieczorem dziare :-D narzaie robie maly ale chce zrobic 2 jeden to duza piekna roza przeciez kocham ten kwiat hehe :-D wybrane mam juz 2 takze zaczne od mniejszego a pozniej zeobie roze

Dobra lece bi pozniej jade kluc

Aaaa jeszcze mezys pokoj pomalowal musze pokazac tylko teraz pasuje inny dywan kupic i firabke

- Sophie25
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Nigdy nie trać nadziei !
- Otrzymane podziękowania: 22