BezpiecznaCiaza112023

Macierzyństwa pierwszy tom ;)

10 lata 7 miesiąc temu #912809 przez Sophie25
Agusia cudne szkraby Artus jest BoSKI !
Cium odemnie ! :D
I wbijaj do nas bo teskno :(

Srebka jak zapomnialas hasla do fb to mozna tam dac nowe haslo podac maile i gotowe ja tak raz mialam :\

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

10 lata 7 miesiąc temu #913005 przez aleksiaa88
Srenka już tak kiedyś zrobiła ale nie dostała od nich odpowiedzi więc się zraziła

10 lata 7 miesiąc temu - 10 lata 7 miesiąc temu #913388 przez Hania84
Agusia to ode mnie też DUŻE CIUM !!!!! Melduj nam się na fb kobito bo brakuje tam Ciebie !!!!

Ekstra fotki Agusia :) Artuś rośnie jak na drożdżach i juz ładnie chodzi :)
moja Lenkę chodzącą widziałaś?

a tu z dzisiejszego spacerku :)

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Załączniki:

10 lata 7 miesiąc temu - 10 lata 7 miesiąc temu #913625 przez Agusia83
Haniu, zaraz zerknę na pocztę....powiem Ci, że masz piękną młodą modeleczkę:)

My dziś bylismy w kuleczkowie...Emi wyskakała sie na trampolinie:)...ona to uwielbia:) a Artuś okupował kuchenkę:)

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Załączniki:

10 lata 7 miesiąc temu #913765 przez Sophie25
Agusia ale Artek slodki sloneczko :-) :-) :-) :-)

Teskno za Toba :(

10 lata 7 miesiąc temu #914252 przez aleksiaa88
To już dom demolują :blink:

10 lata 7 miesiąc temu - 10 lata 7 miesiąc temu #917391 przez Hania84
Ale fajny Artuś i Emilka :) no i ładnie zdarli tapete mamie :P hihi łobuziaki kochane :)

AGUSIA SRENKA CO U WAS ??????????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! WCHODZE TU CO DRUGI DZIEŃ I ZERO ODZEWU JUZ OD TYGODNIA !!! SRENKA POCHWAL SIE BRZUSZKIEM...MASZ JAKIEŚ ZDJĘCIE WERONISI??? pLISSS POKAŻ NAM CÓRCIĘ !!!!! Agusia co u Was??? Emilka do przedszkola sie szykuje?

U mnie Lena robi sajgon w pokoju wciąż :) zaczęła się sama ładnie bawic na całego :) wszystko porozwalane :) wczoraj mi kremem wysmarowała włosy swoje, drzwi i ścianę :/ ale miałam nerwa ...bo dopiero co ją z wanny wyniosłam :/ Chodzi na całego wszędzie...umie juz schodzić z kanapy...ale nie umie jeszcze wchodzić. Mówi juz buty, pić, na papcie mówi "pcie" :D haha no i to chyba tyle z nowych słów...byliśmy we czwartek na 7 juz szczepieniu...w październiku kolejne...szczepią tu na potęgę...ale chyba to dobrze...bo jak miała rotawirusa to bardzo łagodnie przeszła go. Mój tato mówił że w PL apeluja do kobiet by szczepiły dzieci bo te nie chcą...i lekarze mówią że to się odbije na dzieciach potem w późniejszym wieku...no jednak te szczepionki po coś są...inaczej pełno chorób różnych by było. Tutaj w DE szczepią na potęgę...rozmawiałam z lekarzem i mówił że pierwsze słyszy że szczepionka może wywołać jakąś wadę czy chorobę...prędzej odwrotnie - wada choroba może unicestwić szczepionkę.
Ale się rozpisałam o tym :P hehe
Nadal mamy 12 ząbków :)

pozdrawiam

aaa Agusia Lenka ma takiego samego pieska niebieskiego z fishera ;) bardzo lubi te kołysanki a szczególnie śpiewane :)

10 lata 7 miesiąc temu #919497 przez Agusia83
hejka...dziewczyny pisałam wam z wakacji i chyba cosik poknociłam po tekst mi się w ogóle nie wkleił...
Tak więc byliśmy w beskidzie śląskim, niedaleko Żywca...dzieciaki bardzo zadowolone, bo prawie cały czas na polku siedziały, a tak naprawdę na placu zabaw:) Przed domem były huśtawki, zjeżdżalnia, piaskownica, koniki na takich sprężynach, nawet basen dla dzieci (lecz pogoda nie pozwalała się kąpać:P)..a co wieczór siedzielismy przy ognisku i robilismy grilla:)
Szkoda, że czas tak szybko leci...ale zawsze co dobre szybko się kończy...
A ja wracam już 8.09 do pracy...trochę się denerwuję,..ale z drugiej strony bardzo cieszę...Emi od poniedziałku do przedszkola...już mam stresa...bo ja się chyba poryczę jak ją będę musiała zaprowadzić.

Dziewczynki brzuchaczki jak się czujecie? Pokażcie tu wasze skarby brzuszkowe i pozabrzuszkowe:) no i w ogóle przywołuję resztę dziewczyn!!!!!!!!!!!!!!

Dzieciaki zdrowe?

tu Wam pokażę kilka fotek:)

pokazywarka.pl/xol2af/
pokazywarka.pl/hdz7l1/

10 lata 7 miesiąc temu #919589 przez Sophie25
Agusia cudni jestescie!
Jaka Emi do cb podobna cala mamusia a Artek caly tata :D
Super ze wypad udany opoweidz mi o atralcjach tego miejsca bom ciekawa a nigdt tam nie bylam :)
Super ze wypad udany jak z.mezusiem ? :)

Artek jaki on sliczny musimy spotkanie zrobic zeby sie z Zoska poznali :D

10 lata 7 miesiąc temu - 10 lata 7 miesiąc temu #919793 przez Agusia83
Sophie, bylismy w Międzybrodziu Bialskim, to jest niedaleko Żywca, od Krakowa jedzie się na Bielsko...to beskid śląski, jest tam przepieknie:) mnóstwo gór i na dole jeziora:) Jesli chcielibyscie pojechać z Zosią, to polecam, mogę nawet namiary wam podać:)
A propos spotkania, super by było gdyby Zosia poznała narzeczonego i szwagierkę:) coś mi się wydaje, że charakterkami by się nadali:)

dziewczyny mam do sprzedania dla dziewczynki płaszczyk przeciwdeszczowy podszyty polarkiem firmy early days....może któraś by chciała?
allegro.pl/plaszczyk-przeciwdeszczowy-ea...8-m-i4557567493.html

10 lata 7 miesiąc temu #919849 przez Hania84
Agusia przesliczne zdjęcia :) cudna rodzinka :) widac ze wszyscy zadowoleni i wakacje sie udały :) Piękne widoki...aż sie rozmarzyłam :) też bym sie przejechała tam :) Agusia w razie czego trzymaj namiary ;) może w przyszłym roku byśmy się tam wybrali jak będziemy w PL :)
Też się boję Lenkę posyłać do żłobka...tak bym chciała z nia jeszcze posiedziec w domku...smutno mi że musze ją oddać do żłobka :( Wiem że tam będzie jej się podobac bo uwielbia dzieci...ale nie chcę się z nia rozstawać...ale niestety musze bo musze poduczyć sie języka i iść do jakiejś lepszej pracy ...ech to życie.
A Ty sie nic nie bój...poradzisz sobie po przerwie w pracy na pewno ;) Pisz nam tu później jak tam w pracy :) czyli niedługo kolejna mama pracująca będzie ;)
Jeśli mogę za dziewczyny brzuszkowe coś powiedziec to czują się świetnie :) brzuszki rosną :) a Ikunia ....................dowiedziała się że będzie mieć SYNUSIA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ale nowina nie ? ;)
Pozdrawiam!!!

10 lata 7 miesiąc temu - 10 lata 7 miesiąc temu #919851 przez Hania84
Agusia i zapomniałam napisac że Emi to teraz cała Ty !!!! na prawde jesteście do siebie bardzo podobne !!! macie nawet taki sam uśmiech ;)

Agusia

10 lata 7 miesiąc temu #919852 przez Agusia83
Haniu, dziękuję za wiadomość odnośnie Pań ciążowych:) Ikunia pewnie się bardzo cieszy, że będzie miała parkę:)
Tak , u nas wszystko w porządku...jakoś staramy się dogadywać....Wiele osób mi już mówiło, że Emi ma mój uśmiech:) Dziękuję za komplement.

lenka, na pewno sobie poradzi w żłobku, a Ty na spokojknie będziesz mogła poszukać pracy:)

Namiary na wakacje mam od 8 lat...byliśmy tam już 5 razy i na pewno jeszcze przyjedziemy:)

10 lata 7 miesiąc temu #919855 przez Ikunia1910
Jestem ;)

Tesknota mnie przywiala i cholerna ciekawosc jak tam u Was Agusia :* Bardzo sie ciesze ze wakacyjki udane dzieciaczki widac rosna zdrowo, maly Artus cud malina jezu jaki on bedzie przystojny jak urosnie...;) a Emi...widze nowy fryz ladnie jej sie wloski zagescily, sliczna panienka. Mi tam sie wydaje ze Artus tez podobny do Ciebie.

U nas oki, brzuchol rosnie choc maly mi sie wydaje poki co...26 tc !zaczynam i tak jak Hania pisala bedzie siurek tylko z B nie mozemy sie dogadac co do imionka :p

Ucaluj szkraby i wez no zrob to konto na fejsie bo az wstyd zeby tyle czasu cie namawiac :p

[link=https://www.suwaczki.com/] [/link]

10 lata 7 miesiąc temu #919893 przez Agusia83
Ikunia pokaż nam tu swój brzuszek i Zosię...tak dawno Was nie widziałam...inne dziewczyny tez pokażą swoje skarby?
Ale ta ciąża to chyba szybciej leci niż z Zosią, prawda? A jak Ci się układa z B?

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka