- Otrzymane podziękowania: 9
- /
- /
- /
- /
- Macierzyństwa pierwszy tom ;)
Macierzyństwa pierwszy tom ;)
- aleksiaa88
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Załącznik nie został znaleziony
Po południu byliśmy w mieście kupiliśmy rowerek mały tak szalał w sklepie że wywinął orła i rozciął sobie górną wargę krew się polała tak że tatusia zachlapał .
Już rowerek testowany siedział i tylko brrrrrr mamy fajnie bo na ogrodzie mamy safaltową drogę, a że to polna to mało uczęśczana wiec można szaleć.
Nie wiem czy pisałam mamy tez fotelik na rower więc cały czas rower rower nawet 2 razy dziennie jadę teraz drugi rowerek w wózku to tylko do kościoła i czasem w niedziele użyje a tak to już stoi cały tydzień
O nowa strona heh teraz ciężko się posuwają
W niedziel wraca babiczka więc bede miala więcej czasu na robienie czegoś w domu ale najpierw będzie musiał się do niej przyzwyczaić bo nie widzia prawie 5 miesięcy no to tyle czesc pa
Jeszcze wstawię bo nie wiem czy dawałam
[
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Agusia83
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- 17IX2011-4000g,58cm; 22VI2013-4010g,57cm:)Cuda:)
- Otrzymane podziękowania: 5
Aleksia, Albercik wygląda jak prawdziwy jeździec:)...a tego ostatniego zdjęcia nie widać

Srenka, kochana wyluzuj...wiem, że jesteś zmęczona....a w te upały, to powinnaś leżeć i nic nie robić...choć wiem, że to niemożliwe, bo pewnie wszystko na Twojej głowie..do tego Pawełek już chce zagladać wszędzie...
Haniu, współczuję łażenia po urzędach..ale chyba dadzą Ci spokój na jakiś czas...szkoda tylko, że pieniążki będą mniejsze...
- Sophie25
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Nigdy nie trać nadziei !
- Otrzymane podziękowania: 22

Albert na koniku super moja nie chce na koniu nic

- Hania84
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Lenka nasze małe - wielkie szczęście :* ur.29.05

Ja już mam praktycznie wszystko załatwione

srenka dobrze, ze rodzice zareagowali..policja właśnie o to apeluje jak zachodzi podejrzenie...a przewoźnik powinien być srogo ukarany za takie coś :/ nie do pomyślenia żeby taki autobus podstawić !! masakra...tak narażać ludzkie życie !!! Te przeglądy na stacjach kontroli powinny byc bardzie uważnie robione a autokary i tiry w obecności policji chyba bo przeciez to plaga z takimi przekrętami.
Ja już mam dziś pranie wywieszone...u nas od kilku dni pochmurno i pada...choć dzis z przejaśnieniami jest i na razie deszczu brak

miłego dnia
- Hania84
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

- aleksiaa88
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Ładny kościół nowoczesny
Patrzę i patrzę i do mamusi podobny jak nic
Wychodzi nam górna lewa dwójka ale od dawna już ją widzę on tygodnia mi się tak wydawało dopiero wczoraj pokazał porządnie zębiska tak więc powoli wychodzi jest taki paseczek tylko. To będzie siódmy ząb
- Gochens
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Jestem mamą ♥

U nas bez zmian, ja rosne jak na drożdżach pachwiny mi coraz bardziej doskwieraja ale coz poradzic pan doktorek stwierdzil ze to normalne wiec jeszcze troche poczekam i jak urodze to wszystko zniknie hehe

Srenka oszczedzaj sie

- Hania84
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- srenka_918
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Ciało jedno, serca dwa :-)
- Otrzymane podziękowania: 0

Dziewczyny jak możecie poproście Ikunię żeby mi się pokazała czy w końcu widać że jest w ciąży

Zdjęcia super

Albercik jak kowboy

Lecę spać bo mi się godziny na siku nie będą zgadzały

- aleksiaa88
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Nowy pojazd
Tak więc na tym zakończyliśmy mu zakupy zabawek a raczej to nie zabawki a wspomagacze spędzania czasu ma konia, rowerek, fotelik na rower i pchascza pande i to na tyle.
Jeszcze mu kupie bączka takiego co się puszcza i wsio bo zabawki to tak leżą więcej. Oszczędne dziecko

- violcia00
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Aga sliczne zdjecia,super ze chrzciny udane,slicznie wygladacie,jaka Emilka ładna,a Artus juz chyba troche zmeczony?! Z Ciebie to sexi mamuska,a mezu przystojniak

Srenka oszczczedzaj sie oszczedzaj,juz nie dlugo Ci zostalo

i wogole poprosze jesszcze fotki Pawełka i Arturka

Aleksia to nie zly pojazd teraz ma Albert

U mnie tak srednio dobrze
Pozatym to ciocia zostalam,siorka urodzila duzego chlopa 3900 kg i 58 cm,fajny jest,tyle ze nie moge go osobiscie zobaczyc

trzymajcie sie cieplo

- Hania84
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

- Agusia83
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- 17IX2011-4000g,58cm; 22VI2013-4010g,57cm:)Cuda:)
- Otrzymane podziękowania: 5
Rozumiem, że jest lato i piekna pogoda i każda z nas przesiaduje z bablami na polku, nad wodą....a nie przed komputerem:P
Srenka, oj wierzę, bo ja teraz nie mogę się wyspać, bo Emi wstaje 6-7rano wrrr...a Artus chętnie by pospał...tyle, że ja o wolnym brzuchu a u Ciebie baboszka zasiadła:)...A brzuszek na pewno uroczy....110cm to jeszcze nie tak dużo...dasz radę.. mój brzuch kilka dni przed porodem skończył na 130 cm-trze:)
My w niedzielę byliśmy w zoo.....dzieciaki zadowolone...Artek trochę się wkurzał...już nie chciał tak siedzieć w wózku i musiał trochę ze mną pochodzić...tyle, że wówczas bardziej interesowały go listki na ziemi bądź niskie krzewy:)...a Emi chłonęła wszystkie nazwy zwierząt...jednak najbardziej nie mogła się doczekać spotkania z końmi...chciała koniki głaskać i mówić do nich:)
Albercik ale masz super rowerek:) Wcale się nie dziwię, że lubisz na nim tracić czas...dobrze, bo mama może coś innego zrobić

Lenka, nie poznałabym Cię śpiącej...ale słodko wyglądasz:)
Dziewczyny a może pokażcie wszystkie maluchy...tak dawno tu nie było wielu zdjęć..
Violcia,
Violcia, gratulacje dla siostry....spory chłopczyk:)
- Gochens
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Jestem mamą ♥

U nas też po mału leci, Alan znów wybył na wakacje z babcią na działkę więc mamy troszkę luzu ale co to za luz jak się tęskni za bąkiem

Agusia ale mieliście fajny wypad my też zaliczyliśmy zoo w weekend w końcu

Srenka wiem, że ciężko się oszczedzac ale już bliżej niz dalej ja to sie tak ciesze ze te 8 msc juz prawie minelo...
Milego dzionka
- Sophie25
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Nigdy nie trać nadziei !
- Otrzymane podziękowania: 22

Sliczna rodzinka

U mnie tak sobie ale w czw idziemy skontrolowac zachowania małej wiec zobaczymy

I powróciłam do pisania wezme udział w konkursie Angory na miłosne opowiadanie najwyzasza wygrana to 1500 zł za 1 miejsce sa i nagrody nawet za wyroznienie wiec biore sie do pisania jak mała bedzie spała