- Otrzymane podziękowania: 15
- /
- /
- /
- /
- Macierzyństwa pierwszy tom ;)
Macierzyństwa pierwszy tom ;)
- Marta1985
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Hania84
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Lenka nasze małe - wielkie szczęście :* ur.29.05
haha Marta to na prawdę mąż miał KUPĘ doznań a Bartuś juz taki dorosły
- Gochens
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Jestem mamą ♥
- Otrzymane podziękowania: 9
Nie było mnie wczoraj za dużo bo byliśmy z Alim na spacerze a później pojechał do dziadków a my sobie poszliśmy do manufaktury coś zjeść a później do znajomych na grzanca
Kakaszka trzymam kciuki za dziadka!!!!!
Ikunia co to za chandra? grzaniec i do łóżka!
Karolka ja używam Nivea zarówno płynu do kąpieli i później smaruję go całego po, podobnie jak Ikunia Lubie zapach kremu na dzidzi
Abra to nie fajnie z tą teściową, może wyjaśnić sobie powinniście?
Rysa super sałatka : kurczak, kukurydza, ananas, curry, majonez, łyżka musztardy. u mnie zawsze wszystkim bardzo smakuje.
Wszystkie dzieci piękne!
Niebawem jedziemy po syncia wiec będę później
Ikunia 4You
- Sophie25
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Nigdy nie trać nadziei !
- Otrzymane podziękowania: 22
Alenek jaka ma zabaweee
No to bartuś załatwił tate na całego
Wczoraj mielismy odwiedzinki i Kubuś roczniak dawał popalic,wszedzie Go było pełno a to szuflady odsuwa a to mandarynki rozsypał z koszyczka i raczkował tak ze ciezko Go dogonic,sam potrafi zrobić pare kroczków ale leniwyyy jest tylko na raczki i na dupke jak Go prowadziłam a jak Jego tatuś wziął Zosie na raczki to On ryk zazdrosny był i rekami do Niego i krzyk a jak sie przewrócił to Zosia w płacz to sie nazywa solidarność
A powiedzcie mi dlaczego sa takie kobiety ktore chytają sie zonatych chłopów Nierozumiem ...
- aleksiaa88
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Gochens
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Jestem mamą ♥
Eh znow jakas aktualizacja i polskich znakow brak
- kakaszka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- początek nowego życia
- Otrzymane podziękowania: 0
alan gryz tate gryz
bartek jestem w tobie zakochana
uwielbiam salatki z ananasem i kurczakiem ( wedzonym czy zwyklym), wlasnie taka jak gochens pisala i kurcze nie moge znalezc kto jeszcze tez sie spotykalam, ze zamiast kurczaka byla szynka, tez dobre.
dziewczyny jak podajecie kaszki? zrobilam dzis pierwszy raz a to takie jakies zadkie wyszlo, lyzeczka bym sie do wieczora meczyla, a przez butelke nie leci i teraz sie pogubilam.
- aleksiaa88
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Hania84
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Lenka nasze małe - wielkie szczęście :* ur.29.05
Alan miał nie złą zabawe z taty ręką a Ty Gochens do Top Model
Sophie a skąd to pytanie? Czy do Twojego małża jakas startuje??? to za kudły i poobijać troszku aż się nauczy ja to zawsze jestem bezpośrednia
Wygrzałyśmy się z Lenitą na słonku ale pięknie i ciepło było Lenka spała a ja odwróciłam wózek na słońce i tak stałyśmy na środku chodnika z 15 minut ale było przyjemnieeee mmmm
Kakaszka ja też mam problem z tymi kaszkami...teraz mam smoczki dwójki ale nie kusze się by podawać do butelki kaszkę...lepiej do pojemniczka i łyżeczką. Ale ja na razie to tylko mleczną zbożową teraz jej daję dwie płaskie na 150ml.
- kakaszka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- początek nowego życia
zazdroszcze sloneczka
gochens nic nie napisalam o tobie, bo za pierwszym razem mi zdeice sie twoe nie pojawilo, nie wiem czemu. sliczna kobitka z ciebie
ostatnio mi na fb dodala do znajomych jakas laska, moze z 3 miesiace temu, a dopiero wczoraj do mnie dotarlo kto to. to dziewczy na z ktora lezalam w szpitalu na patologii ciazy, bo ona tez przeterminowana byla, ale jakos dwa dni dluzej tam siedziala. a byla taka fajna babeczka, ze pozniej zalowalam, ze nie mialam do niej kontaktu. ma synka dwa dni mlodszego od elizku, juz jesmyumowione na spacerek, moze eliza sobie zmieni narzeczonego
jednak fajnie mic znajma bliziutko co ma dzieciaka w tym samym wieku. ucieszylam sie jak jak starej kolezance, a lezalysmy razem tylko dobe
- abrakadabra
- Wylogowany
- budujemy zdania
Ale że kobiecina na 70lat to przemilczę to wszystko
Teściowa na samym początku zaznaczyła,że nie będzie mi mówiła,co i jak mam robić, ponieważ uważa,że to moje dziecko i ona nie ma prawa mi narzucać swoich metod wychowawczych Także z teściówką mam dobre relacje
A co do kobiet startujących do żonatych facetów jestem tego samego zdania, co Haneczka za kudły i niech sie nauczy,że NIE TWOJE NIE RUSZAJ
Jakie kaszki? Mój Kuba, nie chciał pić mleka, które miało w sobie choćby odrobinę kaszki. To stwierdziłam,że spróbuję mu dać zwyczajną taką gęstą, je z Nestle W takim biszkoptowym opakowaniu, aa właśnie miałam się pochwalić, po ponad roku od zamówienia, w reszcie przyszły mi próbki z Johnsona.. SZOK.
- Agusia83
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 17IX2011-4000g,58cm; 22VI2013-4010g,57cm:)Cuda:)
- Otrzymane podziękowania: 5
z D. juz dużo lepiej oby na dłuższy czas....przepraszam, że tak przelotem, ale po prostu chciałam choc na chwilkę do Was wpaść...
do wieczorka
- Sophie25
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Zadzwonił do niego przyjaciel i poprosił by zawiózł Jego i narzeczona z kolezanką ( Maz je zna od 2 miesiacy ) Wiec J tam pojechał a Wiktor mowi ze zostanie z Renatą a On niech jedzie z iza noi moj mezuś oczywiscie mu nie odmowił i pojechał, pojechali tam gdzie chciała a pozniej pojechali na kebaba i wrocili do przyjaciela i tam siedzieli jeszcze i Go podrywała .... A pozniej co najlepsze zaproponowała wypad na miasto iiii On jeszcze odwiozł ją do domu ........................................... !!!!!!!!!!!!
Zdzira jedna....
- Sophie25
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Noz kurde co za hamstwo ....
J mowi ze to przeciez nic takiego... Ze kocha i niezrobi nigdy nic głupiego .......... Ze wiecej zaufania .....
Ja mu ufam ale Izie nie....
- abrakadabra
- Wylogowany
- budujemy zdania