BezpiecznaCiaza112023

Macierzyństwa pierwszy tom ;)

10 lata 11 miesiąc temu - 10 lata 11 miesiąc temu #812412 przez Gochens
kochana ja śmigałam całą kolację w szpilach ;) Jak mamy gości albo gdzieś idziemy to zawsze założe obcasa i w nim paraduje żeby noga się odpowiednio prezentowała :silly: no i prezentów jeszcze przybyło jak teście przyjechali. Fajnie ,że każdy każdemu jakąś rzecz kupuje to zawsze się tego uzbiera :lol:

Marta A Bartolini zadowolony z uczniaczka? My mieliśmy kupić Alanowi ale jednak zdecydowaliśmy się na kulę i to był strzał w 10 bo na jej widok aż się cały trzęsie :)

Alan zasnął w aucie jak wracaliśmy i jeszcze śpi :ohmy: chyba już dziś na śpiocha poleci butla i sen dalej

Sophie to Zonia dostała i ciuszki i zabaweczki? To super :)

U nas Alan zgarnął fotelik do karmienia, konia na biegunach, łosia i kaczkę (maskotki), kulę gulę, kocyk i kasiorę. :side: Ach te dzieci mają dobrze.

Gabusiu kochanie sto lat bo nie pamiętam z tego obżarstwa czy Ci składałam życzenia :kiss: :kiss:

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

10 lata 11 miesiąc temu - 10 lata 11 miesiąc temu #812422 przez Sophie25
nooo dobrze im :D

Tak ciuszki od gosci a zabawki od nas :D :)

Konik na biegunach fajowy kiedys w sklepie "mieszko" bodajże widziałam smerfa naq biegunach :D rozowego :D :D

No powiem Ci gochens ze w tych czerwonych rajtuzach to sexiii wygladałaś a wogole szpile do tego to jest bomba ja tez lubie tak :D :D

10 lata 11 miesiąc temu #812434 przez Gochens
Ja jako dzieciak też miałam konia na biegunach i kochałam go bardzo ;) Jak Alan nie będzie chciał się bujać to matka skorzysta :silly: te smerfy i tygrysy też widziałam ale nie ma to jak klasyczny konik :)

Sophie też chcieliśmy kupić ten "chodzik". Szpile to jest to, oczywiście za długo w nich nie pochodzę ale jak większość czasu się siedzi to są idealne hehe. No i mogłabyś jakąś fotkę dodać bo też sie dawno nie pokazywałaś!!

Pozostałe dziewczyny również! Foty tu proszę bo ile można czytać i czytać dajcie oko nacieszyć :P

10 lata 11 miesiąc temu - 10 lata 11 miesiąc temu #812438 przez Agusia83
Witajcie :laugh:
Zosia, ale z Ciebie ślicznota :laugh: masz specyficzną urodę :laugh: latynoska :laugh: :laugh:

Gabrysia i Zosiu, sto latek :laugh:

Alanek z rodzicami super wygląda, lubię takie fotki :laugh: szkoda, że my rzadko sobie takie robimy...

Aleksia, masz przystojnych panów w domku :laugh: ładnie wyglądacie :laugh:

A Bartuś to kolejnym Messi zostanie albo Borucem? :laugh: :laugh: super prezenty.

To i ja wam kilka fotek wstawię

gdy przyszliśmy do babci, Emi poleciała do niej do pokoju i zabrała beretke i ubrała na głowe :silly:

tak prezentował się dziś Artuś

a tu z mamą
Załączniki:

10 lata 11 miesiąc temu #812439 przez Dave
Agusia - tak Cię tu oblukałam :silly: Śliczności te Twoje szkraby. A Artek to już taki duży :ohmy: :ohmy:

Buźka dla Was :kiss: :kiss:

Aniołek - tak maleńki i tak ważny!

10 lata 11 miesiąc temu #812441 przez Agusia83
Dave, dziękuję bardzo :laugh: No Twoje w podobnym wieku i na pewno śliczne :laugh: oj rosną te dzieciaki bardzo szybko...tylko po nich widać, że czas zasuwa :silly:

10 lata 11 miesiąc temu #812446 przez aleksiaa88
Heh pociesznie wygląda w tym berecie.

Zdzierał cytryny i lizał krzywił się ale mu za bardzo to nie przeszkadzało.

Co Wam powiem to 24-tego wieczorem pomyślałam, że chciałabym jeszcze dzidziusia choć mam takiego wariata to cudnie się robi jak się uśmiecha eh nie myślałam, że tak szybko pomyślę o tym.
Kiedyś jak nie miałam dziecka to chciałam mieć jedno teraz zmieniłam zdanie. Sama się zaskoczyłam.

Uwaga: Spoiler! [ Kliknij, aby rozwinąć ]

Nie poznaje małego od kilku dni jak się śmieje to to mruży oczy i wygląda jak chińczyk.

10 lata 11 miesiąc temu #812447 przez Sophie25
Superowaaa Emi w tym berecie :D a Artus jaki słodziak :D :) Oczy masz Agusia ładniutkie :D

A no to sie Wam pokaze bo włosy przefarbowałam na ciemny i po solarium opalenizna ładnie pomaranczowa :D :D

10 lata 11 miesiąc temu - 10 lata 11 miesiąc temu #812448 przez Sophie25
Superowaaa Emi w tym berecie :D a Artus jaki słodziak :D :) Oczy masz Agusia ładniutkie :D

A no to sie Wam pokaze bo włosy przefarbowałam na ciemny i po solarium opalenizna ładnie pomaranczowa :D :D

Aleksia to superrr :D Usmiechy dzieciakow sa boskieee mi sie czasem płakać ze szczescia chce jak Zosia sie usmiecha :D
A moj to narzeka bo chce a mi sie nie chce :P :P

10 lata 11 miesiąc temu - 10 lata 11 miesiąc temu #812449 przez Gochens
Artuś duży chłopak i podobny do mamuśki ;) A Emi pociesznie wygląda w tym bereciku .
Agusia a Ty taka tajemnicza mamuśka ;) super

Sophie pięknie wyglądasz!!!

Ja drugiego dzidziusia tez chcę mieć i nie wiem czy będziemy to planować czy po prostu pójdziemy kiedyś na całość i może się uda. Nie wiem zobaczymy, narazie chcę schudnąć i być sexi mamuśką

10 lata 11 miesiąc temu #812452 przez Agusia83
Aleksiaa, zazdroszczę...
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Sophie, jesteś śliczna...dziękuję za komplement i skromnie powiem, że tak naprawdę we mnie najbardziej podobają mi się moje oczy...

Gochens schuść :silly: jak ja to mówię do D. te bardzo bym chciala
i wiecie...dzis tak pomyslalam, ze za 4 lata chetnie skusilabym sie na kolejnego szkraba...tylko teraz tak mysle, a za 4 lata bede bardzo wygodnicka i juz nie bedzie mi sie chcialo wstawac milion razy w nocy :silly:

10 lata 11 miesiąc temu - 10 lata 11 miesiąc temu #812461 przez Hania84
Oj laseczki laseczki ...piękne mamusie z Was :)
Sophie młodziutko wyglądasz :) i piękna opalenizna :) jaką sukienkę wybrałaś? :)
Agusia oczy i włosy bomba :lol: bo tylko tyle widać :silly:
Emi na prawdę pocieszna w beretce...a Artus duży i ładny chłopak...będziesz mama miała dużo synowych do odganiania :P

Gochens z czego Ty chcesz jeszcze schudnąć dziewczyno :ohmy: chyba z kości na ości a z ości na cień B) ja to bym chciała jak Ty wyglądać :ohmy: B) przestań...super wyglądasz :)

I wydaje mi sie że Zosia tę urodę latynoską (jak to Agusia trafnie zauważyła) ma po mamusi ;)

aha i podziwiam Cię Gochens za szpilki w domu :P ja jestem wygodnicka i nie lubię nawet na miasto czy do kościoła w szpilkach :P u mnie w domu na bosaka albo w papciochach chodzę :blink:

miłej nocy :)
dobranoc

aha i na majówkach kolejna dziewczyna w ciaży :lol: joasia10015 :) udzielała sie kiedyś u nas...na samym początku bo myślała że przenosi ciąze. Będzie miała 3 pociechę :)

10 lata 11 miesiąc temu #812467 przez Sophie25
Ale mnie dziewczyny zawstydziłyscie tyle kompementów dostałam dzieki kochane :* :*
Ale kompleks nosa we mnie siedzi ;/ :D

Ooo to na majowkach sie dzieje :) superrr :D

A no mowią ze Zoska podobna do mnie,zobaczymy pozniej :D

A własnie u nas to chyba niebieskookich szkrabów mamy wiecej no nie ?:D
niebieskie są sliczne :D
Zrobmy ranking :)

Zosia- brązowe

10 lata 11 miesiąc temu - 10 lata 11 miesiąc temu #812468 przez Agusia83
Artus brazowe :laugh:
a jesli moge napisac o Emi to ona ma zielono-niebieskie :laugh:

Haniu, wlasnie czytalam o Joasi, kojarze ja... :laugh:

10 lata 11 miesiąc temu - 10 lata 11 miesiąc temu #812470 przez Hania84
Sophie ja tam żadnego dużego nosa u Ciebie nie widzę...a nawet jeśli jest to maja go ludzie ze zdolnościami...tak mówią... :blink:

Zosia-brązowe
Arturek- brązowe
Lenka-szare

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka