BezpiecznaCiaza112023

Macierzyństwa pierwszy tom ;)

10 lata 11 miesiąc temu #813958 przez Sophie25
Witam sie porannie! :D :)

Gochens ja tez mam słabość do MC szczegolnie do mcwrapów,nie wspomnie o moim mezu ktory czesto tam ląduje mowi mu ze beben mu urosnie i tyle :D Ale od nowego roku postaram sie tam nie zagladac :D

Violcia no koniecznie trzeba jakikes spotkanko urzadzić :):D

Wogole to jakbysmy sie spiknęły np na wakacjach w jakimś środku zeby kazda mogła jakoś przyjechać byłoby SUPER:*

Zoska dzis ładnie spała obudziła sie tylko raz na jedzonko o 5 :)

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

10 lata 11 miesiąc temu #813959 przez violcia00
dzien dobry.

u nas noc w miare dobra,o polnocy jadl i o 7 wstal,w miedzy czasie budził sie jeszcze kilka razy,ale tylko na chwile,teraz szaleje z dziadkiem bo moj wielmozny,spracowany maz spi :dry:

Gochens z moimi nerwami to łatwo nie bedzie,na dodatek ten dupek mnie tak denerwuje ze niedługo bede strzepkiem nerwów,chyba trzeba to leczyc :angry:

nie bede narzekac bo jeszcze wyjdzie ze mam najgorszego faceta ze wszystkich :(

z tym spotkaniem mysle ze mogłoby sie udac,moze nie ze wszystkimi mamusiami,ale przynajmniej połowa,ale trzeba chciec :silly:

wodeczki tez bym sie napiła na odstresowanie,ale sama nie bede piła :lol:
)
zaraz ide robic ciasto-murzynka chyba i sałatke(przynajmniej tyle na sylwestra)no i mozna zegnac stary rok,tyle ze chyba sama :dry

Juz znamy płec naszych dzieciaków w rodzinie,znaczy kuzyna-bedzie miał core i kuzynki mojego-syna,a to juz nie bawem,ciesze sie ze tyle maluchow bedzie,no i teraz jeszcze na siostre czekamy,wszyscy licza na syna a ja mam cicha nadzieje ze to bedzie dziewczynka :woohoo:

milego dnia kochane i szampanskiej zabawy :kiss:

10 lata 11 miesiąc temu #813966 przez Marta1985
Chętnie bym z wami poszła na wodeczke ;-)

Kasia my musimy šie jakoś spiknac i teraz umówić bo to skandal :-)

10 lata 11 miesiąc temu #813973 przez Marta1985
Halo ... coś mi się tu pokręciło :)

Nos tragiczna :( nic sie nie wyspalam bartuś o 1 się kręcił zrobilam mu picia bo na kolacje wypił z 240 ml o 5 obudził się na jedzenie no i do tego ja jakoś zle spałam jeszcze pierdyknelam głową o głowe męza jak się kładłam po jakim karmieniu ;p

No to zabieram się za mycie podłóg i parapetu na balkonie bo atak gołbi był wczoraj a jak bedziemy fajerwerki oglądać to moglby byc zonk :P

Z życzeniam zajrzę pozniej.

Jak będziemy kiedyś jechać do mojej rodziny pod Koninem to wpadniemy do łodzi i Gochens czekaj z noclegiem :P

10 lata 11 miesiąc temu - 10 lata 11 miesiąc temu #813981 przez aleksiaa88
Cześć mamuśki

nie wiem co ja taka podjarana z rana z mężem nie spałam więc nic z tych rzeczy :silly:

Jedziemy dziś na zakupy większe dla małego bo mleko już wychliptał kasze się pokończyły zapasy opróżnił

Spotkanie ooooooo jakby się coś tam udało to ja chętna hihihi ciekawe jak to jest w realu tu klepiemy jak najęte a tam

Już 2 razy miałam przyjemność takiej znajomości drugą jest mąż

Życzonka napiszę później najpierw muszę wymyśleć a to trochę potrwa

Dziś robię pijane rodzynki paaa

10 lata 11 miesiąc temu - 10 lata 11 miesiąc temu #813993 przez Kasiasia
hej mamusie
pisze szybko bo moj wlasnie skonczył ekspresową drzemkę. ledwo cos zdazyłam zrobic.
Co do spotkań jestem za tym z Martą i Bartusiem!! i tym z Wami wszytskimi ale to chyba jak dzieciaczki podrosną troszkę...

Co do postanowień to zapisuje sie do klubu Violi i Gochens -schudnąc i uspokoić się

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Marta dywanik super też chcemy kupic małemu taki. Potem samochodziki i jakies domki z klocków i zabawa gotowa :) Chciałam kupic takie puzzle piankowe z ulicami ale były od 10 miesiąca i zdecydowalam sie na takie. To tak probnie rozlożone (boto zdj maiłam akurat na kompie. Wczoraj zrobiłam zdjecia dla was ale musze je zgrac - wieczorem napewno włoże :)

A ja juz teraz życze wam miłych sylwestrowych chwil a w nowym roku wiele takich które bedzie można z uśmiechem wspominać :)
Załączniki:

10 lata 11 miesiąc temu #814003 przez Marta1985
Kasia Bartuś ma takie same skarpetki ;-)

To po 6 stycznia šie musimy spotkać :-)

A puzzle super :-)

Ide myć podłogi ;-)

10 lata 11 miesiąc temu #814009 przez Kasiasia
Marta a my mamy takie skarpetki i rajstopki jak Bartuś wizdziałam na ostatnich zdjeciach te z lidla :)
Marta może po 19 bo ja mam 19 ostatni egzamin na studiach (sesja sesja :huh: :S )
z tego co pamietam to Ty chyba teraz wracasz do pracy??? przygotowana? oczywiście psychicznie?
Mnie sie coś wczoraj tak skojarzyło i wzieło mnie na przezywanie jak ja to pojde do pracy :angry: i juz mi się odechciało pracować :( a zawsze to byłamoja pasja :(
Teraz mam nową pasję B) Tomusia :lol:

Ja tez lece troche ogarnać chałupe bo zaraz moja koleżanka kochana wpadnie :kiss:

10 lata 11 miesiąc temu #814010 przez violcia00
Ksiu ach te chłopy
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

marta do bartus ładnie juz wcina :ohmy:
,miłego mycia podłóg i balowania wieczorem :kiss:

A tomeczek jaki sliczny,dawno go kasiu nie pokazywałas,puzle tez fajne,musze sama cos takiego zakupic. :silly:

Aleksia pijane rodzynki???zebys i ty pijana po nich nie byla :lol: ,ale dzisiaj mozna :blink:

10 lata 11 miesiąc temu #814019 przez kakaszka
witam dziewuszki :)

co do facetow tak czy owak mam najbardziej buraka, wiec nie narzekajcie :P wkuriwa mnie niesamowicie, uz wiem ze potrzebuje troche od niego odpoczac, bo ostatnio non stop w domu.

bardzo bym chchiala sie z wami spotkac, ale to ja widze bardziej jako cos nierealnego, niz realnego, ale kto wie...

a szosteczka widzisz jak fajnie sie ulozylo, ze rodzice przyjada :)

ja sie musze wziasc za sprzatanie, ale jakos weny narazie nie mam.

u nas codziennie sen przychodzi coraz gorzej, w dzien jest masakra, bez placzu w wozku nigdy sie nie obejdzie. w nocy non sop sie budzi, tymi rekami wyjmuje smoczka, budzi sie, juz mam tego dosc. jak mialam spiocha wczesniej, to teraz jest antyspioch z tym ze spac chce. ale moj organizm sie chyba pzyzwyczail do wstawania nocnego.

nie wiem czy dam rade dzis jeszcze wejsc, to juz zycze wam kochane szczesliwego nowego roku, duzo milosci, grzecznych dzieci i mezow :) zrealizowania swoich postanowien ( schudnac i specjalnie dla iki przytyc :P ), i cierpliwosci :)
buziaki dla kazdej z was i dla kazdego maluszka :-*

10 lata 11 miesiąc temu - 10 lata 11 miesiąc temu #814023 przez Gochens
Dzień dobry kochane

U nas noc katastrofa :angry: budził się chyba z milion razy z czego 2 na mleko. coś mu się poprzestawiało i zamiast budzić się o 8 to buzi się o 6 i ani myśli spać!! :angry: mnie udało się pospać do 10 na zmianę z mężem bo on tez dziś wstawał do młodego.

Marta fajnie :laugh: wtedy zrobimy łódzkie spotkanie :P zapraszam
No i rzeczywiście Bartuś ładnie juz je. My nadal 180

Kasia super te puzzle a Tomuś jaki juz duży dawaj więcej fotek bo ciotki go dawno nie widziały!
Nie wiem kochana co temu Twojemu odbija :ohmy: co za problem wózek włożyć do auta, lepiej masz się tluc autobusem :unsure:

Violcia
czemu sama masz spędzać sylwka :S

Kakaszka szczęśliwego Nowego Roku dla Was kochana :kiss: a buraka wygon na spacer z dzieckiem :side:

Szosteczka fajnie że rodzice przyjadą :woohoo:

Sophie mój też ma już taki bęben że szok :S ale on tez ma postanowienia ciekawe na jak długo

Pijane rodzynki?? nie jadłam :ohmy: lol

10 lata 11 miesiąc temu #814032 przez Sophie25
A Zosce przyszły jyz puzzle piankowe :D
A ja myslałam ze kurierzy dzis nie pracuja :P

10 lata 11 miesiąc temu #814055 przez Kasiasia
musiałam tego mojego gada na siłe uspac
juz sam nie wiedział co chce...
ostatnie mleko zjadł o 5:50 - 110 ml i teraz od 9 co godzine robie mu mleko i wylewam a on marudzi i nie chce się bawic i nie wiadomo o co chodzi, Juz sie tak upociłami mam dość. za godzinke wpadnie kolezanka to sie rozluźnie i pogadam sobie...

Violcia ja tych chłopów nie rozumiem. Po to się bierze slub czy tworzy zwiazek (nawet nie formalny) zeby spdzać miło czas w dobrej atmosferze....

10 lata 11 miesiąc temu - 10 lata 11 miesiąc temu #814069 przez _Klara_
Hej

U nas noc też fatalna :( Dzieciaki nasze się chyba zmówiły. Za to pogoda u nas dzisiaj piękna słoneczko piękne i wszystko delikatnie oszronione było rano, teraz już temperatura na plusie.

Sophie pokaż nam śliczną Zosie na nowej macie :)
Ika i jak tam?Frytki przyszły wczoraj :)
Kasia bardzo dziwnie się ten Twój zachował. Fajnie ze koleżanka wpadnie do Ciebie.
Czytam ze przebijacie się w tym kto ma większego buraka w domu :woohoo: Chyba trzeba zrobić konkurs :laugh:
O pijanych rodzynkach nie słyszałam, ale o pijanych żelkach owszem.
Abra pisz co u was słychać, synek ma już ząbki?

10 lata 11 miesiąc temu #814110 przez szósteczka
Hej u nas jako tako teraz robota wrze dziewczyny sprzątają gore ja dół jaja na sałatkę wstawione zaraz będę szykować jedzenie a dzieciaki będą rozwieszać serpentyny. Nie wiem czy jeszcze zajrzę.

Wiec
WSZYSTKIEGO NAJ NAJ SZAMPAŃSKIEJ IMPREZY I DUŻO RADOSCI W NOWYM ROKU ORAZ WIELU ŁASK BOŻYCH I POCIECHY Z DZIECI I UDANEGO POŻYCIA Z MĘŻCZYZNAMI ABY NIE BYLI KOLEJNYMI DZIEĆMI TYLKO MĘŻCZYZNAMI KTÓRZY SĄ WSPARCIEM I POMOCĄ.

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka