BezpiecznaCiaza112023

Macierzyństwa pierwszy tom ;)

10 lata 11 miesiąc temu - 10 lata 11 miesiąc temu #814933 przez srenka_918
Wreszcie nadrobiłam ;)

Wszystkie zdjęcia superaśne ;) Ale najbardziej podoba mi się grzywka Zośki ;) Też chcę dziewczynkę ;)

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
...

Dziękuję Wam wszystkim za życzenia Noworoczne ;)

Pawełek dostał suche placki koło uszek i ciągle się drapie... Nie wiem co to... Potraktowałam to dziś oilatumem, ciekawe jak jutro będzie wyglądać...

Moje dziecko zamiast raczkować woli spać na brzuchu ;) Jak za długo leży na brzuchu to z tych nerwów że nie może się podnieść przewraca się na bok i zasypia. Pawełek jest za Waszymi bąblami daleko w tyle... Nie odwróci się sam z brzucha na plecy i odwrotnie, sam nie usiądzie, ale siedzi ładnie, nie próbuje raczkować, ale stać chciałby cały czas...

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Gochens widzę że impreza była super udana ;) Stroje na 102 ;)

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

10 lata 11 miesiąc temu #814959 przez Sophie25
Gochenssssssssss super impreza! :D :D czadersko :D

U mnie było sztywno bo towarzystwo takie eleganckie i troche starszych takich koło 40 to wiecie ... ;/
Nikt tam zdj nir robił ;/
Ale juz wiecej na takie cos sie nie pisze ...
Wole towarzystwo przyjaciół i szalenstwa :D :D

moze by było lepiej gdyby nie ten okres ;/

Srenka jak bedziesz pragnęła dziewczynki to wierze ze Ci sie uda :* 3mam kciukasy :*

10 lata 11 miesiąc temu - 10 lata 11 miesiąc temu #814963 przez Sophie25
Cordis była dostepna przed chwilą :O :unsure:

Czekałam az napisze ... a tu nic :(

10 lata 11 miesiąc temu #814968 przez cordis
No tak Sophie pojawiłam się po 1,5 miesiąca nieobecności, straszna jak dla mnie końcówka roku była ostatnie 2 miesiące to depresja i codzienny płacz, źle się działo mam nadzieje, że to już za mną. Jedyną osłodą i radością jest synek :), który jedną swoją miną potrafi mi w sekundzie humor poprawić.

Nadrobić Was nigdy nie nadrobię ale teraz będę się częściej pojawiać i podczytywać :)

10 lata 11 miesiąc temu #814971 przez szósteczka
Zdjecia dzieciaczków sliczne, juz mowilam ale ten dywan w samochody ekstra. Gohenes ale mieliście super ja uwielbiam bale przebierańców, na ostatnim takim bylam jak bylam w pierwszej ciąży czyli juz 13 lat temu ale ten czas leci.
Cordis zaglądaj jak tylko masz chwilke nowie ci takie po czytanie niezle odstresowuje a i czasem pośmiać sie mozna a w nas zawsze masz wsparcie trzymaj sie będzie dobrze kiedyś te bąble wreszcie dorosną i będziemy mieć czas dla siebie i nie tylko.
Lece spac na razie.

10 lata 11 miesiąc temu #814977 przez srenka_918
cordis witaj ;) Zaglądaj do nas ;) I pisz co Ci leży na sercu to Cię pocieszymy ;*

lecę spać bo jestem nieprzytomna

10 lata 11 miesiąc temu - 10 lata 11 miesiąc temu #814980 przez Hania84
Puk Puk :lol:

Tęskniłyście ????? :blink: chyba nieeeeee :P

Jutro rano rodzinka wyjeżdża więc od jutra jestem z powrotem :lol:
tęsknię za Wami jak diabli :)

Dzieciaczki super :) Zosia bajerancka fryz :lol: Elizka całująca hule kule bombowa :) Puzzle chyba u Kasi :P bombowe :)

Gochensik...noooo bombowa imprezka no :lol: macie fajne pomysły na zabawę...a Ty to chudzielec jesteś :) fajne pomysły na przebierańców mieliście :blink:

Lenita grzeczna :) bardzo jej sie podobaja dzieciaki...dziś grali jej na harmonijkach to się śmiała :) wciąż wodzi za nimi oczami :) bardzo jej się dzieci podobają...i z rodzeństwem fajnie widzę by się wychowywała :)
Mamy co dzień głośno i pełne ręce roboty...bratowa mojego A. przywiozła nam 3 kuraki z PL ( a mówiliśmy że nie potrzebnie ale się uparła ;) ) i kiełbase oraz bigos :) Pomagała mi też w kuchni w obiadach i zmywaniach...jedynie w sylwka ja miałam kuchenno-zmywaniowy dyżur ale dałam radę :) Bawiliśmy się super..chłopaki dały sobie czadu :lol: i beblali później :D a my z bratową winko z colą :)

Dziewczyny nie ma co się denerwować...jeśli Abra nie chce u nas pisac bo nie interesują jej takie tematy to nie zmusimy przecież..każdego wola. :)

Ciekawe jak tam Agusia i jej balowanie :)

Widzę, ze Wasze sylwki udane więc okej :)
a ja w przyszłym tyg. ide zapisać się na wizyte u dietetyka i chcę by mi ułożył dietę. - to moje postanowienie noworoczne...ciekawe czy wytrwam :)

Cordis oj to współczuję :kiss: ale chyba już lepiej co?

Mój jeszcze gada z bratem, a ja na necie buszuję :D

AHA !!! NIEDŁUGO CHYBA BĘDZIEMY MIEĆ 2 GÓRNE JEDYNKI :lol: DZIS PATRZYŁYŚMY Z BRATOWĄ I MA JUŻ WYPUKŁE I BIAŁE PRZESWITY :lol:

miłej nocy :)
do jutra :lol:

10 lata 11 miesiąc temu #814981 przez Marta1985
Gochens - ekstra ciuchy ;-) małż też trendy :-)

Dywan mówię wam super - samochodziki musimy przywiezc od męża bo gdzieś u mamy mial resoraki :-) ale super tak razem šie położyc na dywanie i szalec :-)

Srenka - każda z nas jest najlepsza mama na świecie i każda decyzja jaka podejmujemy jest dobra - niby chodziki ńie zdrowe ale nic by šie Pawelkowi ńie stało :-) a nieprzejmuj šie ze Pawelek wszystniego ńie umie on jest z lipca więc jeszcze ma czas :-) mój Bartuś najstarszy a zębów nie ma ;-) każdy maluszek ma swój rytm a po drugie to jednego dnia ńie umie a następnego może 2 rzeczy opanowac ;-)

Jutro ide na łupy do lumkow ;-)

10 lata 11 miesiąc temu #814983 przez Sophie25
Cordis to miło ze wreszcie jesteś ! :D
Czekałysmy tu na Ciebie :*
A ja juz myslałam ze nie napiszesz :(
JEjuuu... Kochana to co sie działo :( pisz do Nas my tu sie pocieszamy :) :D

HAnia brakowało tu Ciebie straaaaasznie :D :* Dobrze ze wracasz :)

Moja mała dopiero usnęła niewiem czemu tak pozno :P

10 lata 11 miesiąc temu #815037 przez kakaszka
dzien doberek :)

haniu brakowalo i to bardzo, tak bez ciebie pusto :P

cordis fajnie, ze jestes. przykro mi z ta depreha, ale wazne, ze juz lepiej i teraz tylko do przodu ;-*

eliza za chiny nie chce juz lezec, ani siedziec oparta, tylko sama sama, gadula z niej straszna, ale i tak uwazam, ze jest grzeczna, bo kryzys zebowy minal.
dzis kontynujemy zasypianie tylko w lozeczku, wiec zobaczymy jak pojdzie.

komputer moj sie calkiem psuje, ale mam nadzieje, ze nie przepadne :)

milego dnia :)

10 lata 11 miesiąc temu - 10 lata 11 miesiąc temu #815042 przez Gochens
Dzień dobry

Ratunku!! jestem dziś mega wypluta przez moje dziecko. Wstawałam chyba milion razy oczywiście żeby go odwrócić B)

Srenka i na Pawełka przyjdzie czas i pora nie martw się kochana :P
Cordis pisz częściej, z nami dziewczynami raźniej! prosimy o fotki
Hania pewnie ze tęsknimy!!! fajnie ze u Was tak fajnie ale wracaj do nas :side: Hania ja też chodziłam do dietetyka, napewno się uda. będziesz miała motywację dodatkową bo ktoś Cię waży mierzy i sprawdza Twoje postępy. ja schudłam ponad 9 kg wiec i Ty na bank schudniesz. super!!!
Kakaszka to Elizka sama zasypia?? jak to robisz mów tu szybko :S

Musze jechać zaraz na działkę bo sąsiad dzwonił ze okno otwarte mam nadzieje ze to nie włamanie :ohmy: póki co musze się zwlec z wyra ale synuś mnie przygniata :blush:

Violcia?!?!?

10 lata 11 miesiąc temu #815054 przez Sophie25
Witam !
Ja tez jestem padnieta dała mi Zoska popalić w nocy ...
Niewiem co sie z Nią dzieje ostatnio budzi sie i zryw NIE CHCE SPAC :( a CHODZI SPAĆ O 22 ALBO 23 ;/

10 lata 11 miesiąc temu #815056 przez kakaszka
gochans sama nie sama, ale w lozeczku :D w sensie ja siedze chwile obok niej i po glowie glaskam :) pierwsze dwa zasypiania byly dlugie, glosnie i ze lzami elizy, ale juz teraz wie, ze nic zlego jej sie nie dzieje, wybawiam ja na maxa, a kiedy juz marudera sie wlacza na sen zabieram zabawki, pol lozeczka mam w zwinietetj koldrze, zeby sie nie przewracala na brzuch ( to juz dluzszy czas mam i mala sie nauczyla, ze ewentualnie na boczku) i nawet ju nie probuje w lozeczku), jednal reke ewentualnie daje do przytulenia, druga glaskam glowke, no i jeszcze nuce jakas kolysanke. mowie, wczoraj w dzien zasnela w 40 sekund, az mi szczeka odpadla :)
o juz marudzi, takze ide dzialac :)

10 lata 11 miesiąc temu #815063 przez Ikunia1910
WITAMY HANULKĘ :side: :kiss: :lol: :blush:

Zapomniałam wczoraj napisać Zonia ma 70 cm i 7650g, ale Malutkiej nie ma mam nadzieje ze będzie bo szkodaby było zeby nasza tabelka przeszła do historii:P

Gochens zajebista impreza:D Boska kiczowata lala z Ciebie takie bezguście lat 80 disco:D czad B)

Cordis prosze mi tu otworzyc drzwi szeroko zrobic złą minę i wyprosić tą dziadowską depresje! I wrocić tu szybciutko do nas razem z Bartusiem. Pisz jak tam sobie radzisz jakie postępy robi maluszek i przedewszystkim pisz jak się czujesz bo to pomaga :*

My wczoraj zamówiliśmy puzzle takze niedługo Zośka też przejdzie z kanapy na podłoge hihi:P
No i mamy więcej tatusia w domku:) bardzo mnie to cieszy.

[link=https://www.suwaczki.com/] [/link]

10 lata 11 miesiąc temu #815066 przez Marta1985
Dzień dobry :-)

U nas odwrotnie Zasnal koło 19:30 i sPal do 8 bez pobudki :-)
Haniu witamy :-)
Cordis pisz do nas :-)

Idziemy do lumpka ;-)

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka