- /
- /
- /
- /
- Macierzyństwa pierwszy tom ;)
Macierzyństwa pierwszy tom ;)
- Hania84
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Lenka nasze małe - wielkie szczęście :* ur.29.05
A co ten Twój taki leniuch, że Ty z teściem wszędzie śmigasz a nie on ? Mój to z bracholem wszedzie obskoczył wciąż gdzieś chodzili...i jak nie my wszyscy to jeszcze po południu oni sami Też chciał bratu pokazać jak najwięcej
Marta wow - już do pracy podziwiam...bo szczerze to mi by się jeszcze nie chciało...no ale jak mus to mus co nie? Ja już kombinuję co mam wymyślac jak od czerwca bedą mi przysyłać oferty pracy z UP bo zasiłek mi się przez rok jeszcze od nich należy i chcę to wykorzystać ale będą też oferty słać i musze coś mataczyć żeby nie iść jeszcze W ogóle to chcę sobie w PL w maju przetłumaczyć papiery i złożyć sama w domu opieki jako pomoc pielęgniarki (z tego co słyszałam to praca od pn-pt od 7-15 więc nie było by źle) ale to i tak bym składała dopiero pod koniec tego roku.
A łowy widzę udane
Lena zasnęła mi na dłuższą drzemkę o 13 i dopiero teraz się obudziła czyli po 3h snu odsypiała chyba wrażenia bo już od dwóch tygodni śpi mi tylko 1,5h
Dziękujemy ciociom za komplementy
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- violcia00
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
to moje dziecko dzisiaj daje mi popalic,ogromnie wrzeszczy i nie daje mi nic zrobic,przestraszyłam sie ze zjadł papier bo połozyłam go na chwile na kanape a jak wracam to on operuje kartka papieru,troche rozerwal i troche mial w buzi ale chyba nie zjadl
haniu bo mezu juz w tychwszystkich miejscach byl po 10 razy,a ja i tak chodzilam z malym na spacer ale i tak T duzo zobaczyl i pownien wyjechac zadowolony,a z mojego to troche len jest
no do pracy to chyba i ja nie dlugo wroce,bede druga jesli wszystko dobrze pojdzie,ja to zawsze wszystko na ostatni moment zostawiam
- Sophie25
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Nigdy nie trać nadziei !
- Otrzymane podziękowania: 22
A kiedys siedziała na moich kolanach ja ochoczo pisze a Ona naklejke zdarła z laptopa ...
skubaniec jeden Oczy dookoła głowy trzeba miec ...
- Hania84
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- aleksiaa88
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 9
- Marta1985
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 15
Bartuś zjadł slicznie deser jogurcik gorszkowy, 3 malutkie flipsy, jeden biszkopcik moczony w soczku i pół zabka mandarynki i bawimy šie mld naszym nowym centrum dowodzenie
- Sophie25
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mi dziś znajoma mówiła że u dziewczynek jak tylko pojawia się włoski to dobrze jest przypinad od małego bo później nie chcą chodzić w opiniach mówi że jej córka cały czas jak jej zakłada do przedszkola to ściąga czy spinki czy opaski nic nie przejdzie :/ Tak samo mówi se buciki zakładać od pół roczku żeby się przyzwyczaiło Ją ją podziwiam ogólnie ma 3 letnia córkę i rocznego synka i chodzi do pracy a lekko tam pewnie nie jest bo jest kuratorem sądowym .... A jeszcze ta mała ciągle choruje:-/
- Marta1985
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Hania84
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Marta spostrzegawcza jesteś ząbki już bardzo ładnie widać...do połowy już wyszły...a teraz szykują się górne
Ja też słyszałam, żeby buciki zakładac jak dziecko zaczyna chodzić. A co do spinek i opasek się zgodzę...jeśli jest co upinać to trzeba bo później dziecko wszystko ściąga z główki
...a tatusia jeszcze nie ma w domu pewnie maja full pracy po sylwku.
A co tu tak pusto...tylko ja się udzielam, Sophie, Marta, aleksiaa i Violcia...
A Karolka kiedy ma być już w Szwajcarii?
- Sophie25
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
DZIEWCZYNY macie racje siedziałam teraz i czytałam o tych butach i pisało że Dzieci nie potrzebują butów dopóki nie zaczną chodzić, a nawet wtedy, tak na prawdę potrzebują ich tylko po to, by chronić stopy przed szorstkimi powierzchniami. Właściwie, regularne zakładanie niemowlętom bucików może przeszkadzać w rozwoju ich stóp .... żeby chwycić się podłoża i lepiej utrzymać równowagę , dużo łatwiej wychodzi im to na bosaka,ponoc bobasy często się potykają kiedy mają na sobie buciki
Wiec teraz mam potwierdzenie
No ciekawe kiedy KaRoLka do nas zawita Moze niedługo juz :* teskno
A Malutkaaaa zaginęła gdzieś nam ... a szczepienie mamy w przyszłym tyg i dane jej dam do tabelki
- kakaszka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- początek nowego życia
- Otrzymane podziękowania: 0
wyszlam po poludniu na szybkiego do skelpu, ale za chwile wrocilam po elizke, bo pogoda byla niesamowita, posiedzialysmy na laweczce godzinke, po czym do domu przyszlysmy dalam mala do lozeczka, 2 sekundy i eliza spala, tak sie zmeczyla, ze prawie 3 godziny spala
teraz mi placze, bo deserek zjadla i jeszcze chce
no lenka zeby masz juz jak stara slicznotka mala :-*
wow bartus ty to wszystko zjadles????? to ty juz wszystko wcinasz?
ja tam az tak sie nie boje, ze zje jakas kartke czy cos takiego, ale wole nie dawac nic papierowego, bo sie boje, ze zatnie, bo ja sie czestno tne
a ja chyba tyje na oczach, bo juz 3 dzien wpiedzielam samo ciasto, nic wiecej... bez komentarza.
- violcia00
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
karolka ma jutro wracac do szwajcari
malutka chyba juz o nas zapomniala bo widzialam jakas fotke na fb ze dodala
miny lenki bezcenne
- Gochens
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Jestem mamą ♥
- Otrzymane podziękowania: 9
Violcia przynajmniej Ty sobie zwiedzisz bo widziałam, że widoki macie rewelacyjne!! A może zmecz jakos Oskarka ?? Może popluskaj sie z nim w wannie, moj po 30 minutach wychodzi wypluty
Ja narazie butów i tak nie założę nawet gdybym chciała bo on wszystko ściąga.. skarpety to w chwile gubi a o butach nie wspomne. Trudno będzie biegac na bosaka.
byliśmy na zakupach, mój juz wybył do brata grać a ja powoli nastrajam sie na ćwiczenia ake totalnie mi sie nie chce. No ale postanowienie zobowiązuje i ćwiczyć trza.
- Sophie25
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Pytam sie meza rano co masz do prania a On mi pół szafy dał
On to jest taki czyścioszek ze masakra
Laluś normalnie
On nieraz wiecej czasu spedza w łazience niż ja
Malutka wracaj tu !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
- Marta1985
- Wylogowany
- mistrzyni słowa