- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- Macierzyństwa pierwszy tom ;)
Macierzyństwa pierwszy tom ;)
- kakaszka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- początek nowego życia
rysa witaj w klubie zakochanych w bartusiu
a do formy napewno wrocisz, skoro masz w sobie zaparcie do cwiczyc, to napewno bedzie dobrze. ja nienawidze cwiczyc, ale jakos trzeba bedzie sie zmusic, bo cala jedna wielka galareta ze mnie. ja to jestem ta pani po lewej, ale dwa razy wieksza na szerokosci
ja tez bym do pracy jeszcze nie mogla pojsc, ale przez psychike. w ogole nie wyobrazam jak zostawic elize komus, ja chyba umre, ale bede musiala sie przylamac, ale nie wczesnije niz mala skonczy roczek, takze jeszcze mam czas
pawelek duzo zdrowka
no i nasza najmlodsza jutro konczy pol roczku ja juz nie wiem czym ja zabawiac, smieje sie z byle powodu, ale za chwile trzeba cos nowego wymyslac
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- violcia00
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
tak wogole to dzien dobry
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
co do odchudzania to ja tez chce zrzucic 10 kg ale chce tez sobie wyrzezbic sylwetke,moglabym wygladac jak ta laska z prawej co Gochens wrzuciła to bym byla mega zadowolona
sophie jak skalpel jest dla ciebie trudny to zobaczy killer albo turbo spalanie ewki to dopiero daje w kosc,a polecilabym Mel B,tez ma fajne treningi,krotkie i wiele lzejsz
to i ja trzymam kciuki za wszystkie odchudzajace sie kobietki,powodzenia kochane
ja zaraz wskakuje w dres i zabieram sie za cwiczenia,pozniej chyba kapiel z małym bo inaczej nie da sie,a sprobujemy co z tego wyjdzie ,a Oskarek wlasnie zasnal,a co sie przy tym najeczal
agusia swietnie wygladalas,jakie chudziutkie nozki i ta czerwien,bosko,i zdrowka dla dzieciaczkow,znow bidulki chore
pawełek 100 lat
malutka fajnie ze jestes i odwiedzaj nas czesciej ,zdrowka dla Viki
milego dnia
- malutkamilka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 3 + 1
- Otrzymane podziękowania: 4
A Lenka taka sliczna dziewczynka z pieknymi zabkami i sie malo usmiecha szeroko do cioteczek by pokazac, ale sie nie dziwie bo moja tez zaciska dziasla i nie chce pokazywac zebow
Wiktoria strasznie ruchliwa, dlatego tez malo przybiera. non stop gdzies pelznie, buja sie na czworakach i podnosi dupke do gory opierajac sie na raczkach i stopach, nie wspomne o kreceniu sie w kolko. Ta kula jest super u nas zdaje- mala za nia to az piszczy.
Wyczytalam ze wspieracie sie w odchudzaniu- postanowieniu noworocznym. To sie zapisuje. To co zrzucilam przed swietami przez swieta nadrobilam spowrotem. Moim plannem jest schudnac przynajmniej do wagi z przed ciazy do wielkanocy czyli jakiec 5 kg, ale docelowo chcialabym do wielkanocy zrzucic 8kg i juz tak pozostac. wtedy sie najlepiej czulam zadne faldy mi wtedy nie wystawaly i duzo lumpkow mialam z tego okresu ktore teraz niestety leza gleboko w szafie.
Cordis to ci sie paskudztwo przypaletalo, ale wal smialo na forum jak masz dola powedz co cie doluje a na pewno ci pomorzemy co moze byc lepszego od kilku slow otuchy i wywalenia z siebie tego co zalega?! Po to jestesmy.
Zaraz wrzuce wam kilka fotek tylko znajde kabel od fona.
Na sylwestra nigdzie nie bylismy, bo balismy sie komukolwiek zostawic mala ze wzgledu na to ze czesto sie budzi w nocy i nie chce jesc- trezba ja sposobem. wczoraj moj A. dopiero ja nakarmil sam bo tak to mu sie nie dawala przez caly czas jak jest w domu.
Dane do tabelki oczywiscie wpisalam i juz ja dodaje. powinna byc juz widoczna zaktualizowana. A tabelka nie zniknie-jakby cos sie dzialo ze z jakis powodow bym was opuscila to komus przekaze dane, ale nie zamierzam was opuszczac bo dobrze mi tu
A jednak tabelki dzis nie dodam, w kazdym badz razie nie teraz bo cos mi znow pokazywarka nie chce wczytac pliku... :/
- srenka_918
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Ciało jedno, serca dwa :-)
A wiecie że gdyby nie Wy to bym zapomniała że dziś mija pół roku???
Ja się już powoli szykuję na wypad do koleżanki Mam nadzieję że będzie udany Zrobiłam szreka dla niej Pierwszy raz na nowe mieszkanie trzeba coś mieć a nie miałam pomysłu
To miłego popołudnia i wieczorku kochane
- violcia00
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
ja juz pocwiczylam i wyapalismy sie razem,ale to nie bylo to,Oskar byl w lekkim szoku,nie wiedzial co sie dzieje,alb przestraszyl sie mojej goliny ,troche płakal,moglam sie tego spodziewac bo z niego maly placzek, ciekawe jak bedzie jak pojdzie do przedszkola,zlobka itp
srenka udanego wypadu do kolzanki
co do shreka to mi za bardzo nie smakowalo to ciasto,za bardz kwaskowate,ale za malo dalam delicji i pewnie dlatego ,mimo to zostalo zjedzone
Karolka jedziesz juz??wrazie co zycze udanej podrozy
ja czekam na mezula,zaraz bede dzwonic o ktorej bedzie,o 15stej ma byc samolot wiec poczekam az odleci T.,troche ogarne mieszkanie bo Oskaruto znow poszedl w kimono a co sie przy tym namarudzil to glowa mala ,schab sie piecze,zaraz wstawie na ryz bo mam juz dosc pyrów i obiadek gotowy bedzie
- kakaszka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- początek nowego życia
teraz ogladamy z eliza teledyski, uwielbia muzyke, ale zeby obrazek tez sie ruszal
violcia moze nie bedzie tak zle w przedszkolu, a ja tez sie tego boja, bo eliza tez placzek straszny.
wlasnie bartus tez 100 latek, wybacz glupiej ciotce
dziewczyny jak wy mierzycie dzieci w sensie po dlugosci. ile nie mierzylam elize to wychodzi to samo, a to jest nie realne, bo z ciuchow wyrasta, a pediatra u nas nie mierzy.
- malutkamilka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 3 + 1
- Otrzymane podziękowania: 4
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
a teraz ide sie ogarnac i nakarmic Wiki na spioca bo na 17 idziemy na flaszke podziekowaniowa za pomoc - tam gdzie moj A. chodzil do kuzyna na budowe
- cordis
- Wylogowany
- rozmowna
- Rodzina-mały świat stworzony z miłości.
- Otrzymane podziękowania: 9
Roboty mam dzisiaj moc bo jutro chrzciny małego, przyjęcie robią moi rodzice (u mnie brak kasy), mam nadzieje, że Bartek nie będzie sygnalizował głośno w kościele.
Jakie Wy tu macie postanowienia hooo niech ktoś za mnie też schudnie około 15 kg będę wdzięczna:)
kakaszka ja nie mierzę bo za każdym razem co innego mi wychodzi ale 9 stycznia mamy szczepienie to tam Bartka wymierzą i zważą. a on jest teraz strasznym niejadkiem mleko... tylko na śpiocha inaczej wyje, no nie licząc rano jak robię mu z kaszką to zje bez problemu, potem jakieś obiadki i deserki, ale je mniej niż 1-2 miesiące temu , nie chce i już.
Wasze dzieciaki już ogromne postępy robią, mój daleko do raczkowania o wstawaniu nawet nie myślę, ale każde dziecko ma swój rytm więc nie świruję. Ostatnio trochę maruda jest ale chyba to przez ząbki bo co biorę go na ręce to piłuje ząbkami o moją brodę.
Ufff biorę się za nabradnianie
- Gochens
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Jestem mamą ♥
Pawełek, Bartuś wszystkiego czego dusza zapragnie ♥♥♥
My dzis mielismy noc w miare. Tatus wrocil o 4 i akurat Alan sie obudzil, dostal mleko i w kimono. O 10 wzielam go do nas do lozka i przespal 2 godziny
Pozniej bylismy w parku na spacerku a teraz odpoczynek.
Moj synus tez ostatnio mniej je.
malutka fajnie ze jeztes mieliscie przygody z netem ale juz jest ok wiec bedzie Cie wiecej. Wikusia slicznie i widze ze tez podnosi na czworaka jedną reke do gory
Violcia taki tesciu to skarb fajnie ze tyle Wam pomogl
Ja dziś ćwiczenia odpuszczam chyba ale na bieznie wskocze jak maz wroci z pilki
- Hania84
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Lenka nasze małe - wielkie szczęście :* ur.29.05
Żebyście się tylko w chorobę jakąś nie wpędziły. Jakbym wyglądała tak jak Gochens, Malutka, kakaszka czy Agusia to na pewno byłabym z siebie zadowolona
Dobra koniec tego tematu bo wpędzacie mnie w jeszcze większe kompleksy
Malutka - ślicznie wyglądacie, torcik superowy..i wszystkiego najlepszego bo widzę, że we wigilię miałaś urodzinki młodziutka jeszcze jesteś A Wiki już nie źle spaceruje widzę mojej daleko do takiego podnoszenia się i raczkowania.
Cordis - udanych chrzcin
Karolka daj znac jak dojedziesz do SZwajcarii
kakaszka ja też moją mierzyłam ale źle bo za wysoko chyba zaczynałam...wydaje mi sie że od początku czoła trzeba...ale pewności nie mam.
A ja mam nadzieję, że Lenka jeśli pójdzie do przedszkola to będzie grzeczna i nie płacząca...bo jak na razie fajnie reaguje na obce osoby, nie płacze, uśmiecha się i nie wnosi sprzeciwu by być u kogoś innego na rękach także zobaczymy oby tak dalej.
Lena jak zasnęła o 13.30 tak śpi do teraz a mamy prawie 17
Violcia może ujęłaś trochę cukru i dlatego kwaskowe wyszło? no i mniejsza ilość delicji tez robi swoje
aha jutro testuje pierwszy raz prezent gwiazdkowy będę robic kalafiora i pierś z indyka zobaczymy jakie będzie
- aleksiaa88
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
mały śpi mężu robi sałatkę
co to za zmowa odchudzania ja mam 158 i 52kg wszystko by fajno było gdyby nie sterczący brzuch otłuszczony i zasrane boczki. Tylko się nie śmiać (boję się odchudzać) bo jak schudnę a potem się rozleniwię i jeszcze gorzej będę wyglądać, albo też się boję, że mi cycki spadną a je tak kocham powaga tak mi się podobają nie wiele jest we mnie co mi się podoba oczy włosy i cycki i moje małe stopy
Mały ma nadal gorączkę na dodatek dziś rano zrobił kupala aż nogawkami wyszło spodnie osrane.
I teraz jak puszcza bąki to czasami jakieś resztki są kupala więc ja już głupia jestem najpierw myślałam, że ma gorączkę od zęba potem niby że to gorączka trzydniowa a teraz ta codzienna kupa bo wczoraj była dziś i przy pierdkach wychodzi nosz ja już głupia jestem.
A i jeszcze jedno odkąd mam dziecko to przestałam lubić długie weekendy bo nie można do lekarza kiedy chce tylko trzeba czekać zasrane 3 dni a potem są takie kolejki zzzzzz
I na dzień dzisiejszy nie wiem od czego ta gorączka i kiedy się skończy,
mąż mówi, że wylatuje kupal od gorączki ma trochę rzadsze niż normalnie ale nie aż tak dobra kończe biadolenie bo bym jeszcze tak długo mogła.
Sto lat dla Bartusia i Pawełka macie już chłopaki 6 miesięcy
Malutka wszystkiego dobrego pomyślności w życiu i radości. To który jesteś rocznik?
Bo ja zawsze inaczej w głowie to liczę niż wszyscy
Agusia nie ma jak czerwień zawsze robi robotę i kobieta staje się bardziej kobietą taką z pazurem.
Hmmm coś jeszcze miałam pisać .... nie wiem
Aha Wikusia pięknie trzyma pupcie w górze mój taki mały chudy a nie może jej oderwać
- aleksiaa88
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Lecę podjadać grzybki marynowane z sałatki
- Gochens
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Jestem mamą ♥
Tez mam taka nadzieje ze Alan bedzie grzeczny i bez humorow w przedszkolu. Daj znac Hania jak prezent gwiazdkowy sie sprawuje
moj syn wlasnie zrobil kilka kroczkow na czworaka !!!! Musze zainwestowac chyba w te rajtuzy do raczkowania bo puzzle juz sa dla niego za male i chodzi po panelach ale sie ślizga
a moze skor Albert ma sranko to jakiegos wirusa zalapal ?! bo przeciez wtedy tez temperatura jest no i kupy częste
- Hania84
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Lenka nasze małe - wielkie szczęście :* ur.29.05
dziś zamówiłam z PL krem Zinalfat bo nie mogę patrzeć na krostki u małej wokół ust. Mam nadzieję że pod koniec przyszłego tygodnia przyjdzie.
A właśnie kakaszka - jak tam szyjka Elizki? kąpiesz ja w tych specyfikach? byłaś zapisac małą u dermatologa?
Gochens sama prawda i brawo dla Alanka za nową umiejętność
Agusia jak tam dzieciaczki? Jak Emi znosi zastrzyki?
- violcia00
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
co do odchudzania to ja tak jak malutka chcialabym do wielkanocy zrzucic te 10 kg,kiedys juz sie udalo,ciezka praca ale wtedy to moize ze 4 zrzucilam,nie pamietam,a ze jestem uparta to moze i teraz sie uda
cordis-miłych chrzcin.
malutka-ladnie wygladalas w swieta i wikusia tez,widze ze juz ładnie siedzi