BezpiecznaCiaza112023

Macierzyństwa pierwszy tom ;)

10 lata 11 miesiąc temu - 10 lata 11 miesiąc temu #815517 przez Hania84
To nie jest jedna wizyta...trzeba chodzić co miesiąc bo Cię waży, bada ile masz w sobie wody itp. No i każdy tydzień diety to też koszt (prócz wizyty) bratowej liczyła za każdy tydzień ułożonej diety 50zł.

Sophie nie kłam :P :S nie widziałam Cię otłuszczonej w rajtkach :S

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

10 lata 11 miesiąc temu #815520 przez srenka_918
Hej dziewczyny z czego wy chcecie az tyle chudnac??? Przeciez wy sliczne jestescie i nie trzeba sie odchudzac

10 lata 11 miesiąc temu #815523 przez Agusia83
o kurcze, to 200 zł za diete, a wizyte osobno? Oj, to nie na moja kieszeń, przynajmniej nie teraz jak jeszcze dostaję 80% uposażenia...

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

10 lata 11 miesiąc temu - 10 lata 11 miesiąc temu #815524 przez Hania84
srenka no fakt niektóre dziewczyny nie muszą się odchudzać...ale ja niestety tak.
Do mojej upragnionej wagi to musiałabym schudnąć aż 30kg :P więc pewnie z rok mi to zajmie...ale mam nadzieję że się uda.

Bratowa wzięła tylko dietę na 2 tyg. a potem sama w podobnym stylu kombinowała.
aha i miała pić co najmniej 2 litry wody niegazowanej dziennie (najlepiej z cytryną) i 1h dziennie spaceru i to plus dieta starczyło by zrzuciła 15kg.
aaa i ponoć jabłko pomarańczem można zastąpić ale pomarańcze jabłkiem już nie bo to drugie ma pektyny w sobie czy coś w tym stylu.

10 lata 11 miesiąc temu #815526 przez srenka_918
Tak drogo odchudzanie z dietetykiem kosztuje??? Az strach... ale ja sobie dalam spokoj... jak schudne bez diet to sie uciesze :-). Ja tylko zamierzam sie troche zdrowiej jesc i chipsy i gazowane napoje ogranicze... moj maz stwierdzil ze jak sie odchudze to mi cycki zgina a juz sie przyzwyczail ze sa :-)

10 lata 11 miesiąc temu #815528 przez srenka_918
Hania ale jak schudniesz tak duzo to nam tu zginiesz i cien zostanie tylko...
Ja lece spac, dobranoc

10 lata 11 miesiąc temu #815530 przez Agusia83
Srenka, a ja marzę o tym by mi trochę zniknęły :silly: byle by po nich wory nie zostały :silly:
tez spróbuję sama się odchudzić, muszę pogrzebać na necie...

Oczywiście, wiele dziewczyn nie potrzebuje diet...ja jednak wiem, że ja tak...

10 lata 11 miesiąc temu #815533 przez Hania84
srenka nie bój się ...nie zginę :blink:

Modlę się tylko by mnie nic nie pokusiło...ale jak będę mieć kontrolę nad sobą to powinno się udać.

tez powoli lecę spać..

10 lata 11 miesiąc temu - 10 lata 11 miesiąc temu #815534 przez Gochens
Srenka to supcio że masz już dostępn do nas na całego. a poslkimi literami się nie przejmuj ja całe życie piszę bez nich, czasem mi sie zdazy napisać z polskimi heh a okresem się nie przejmuj i za 3 msc zacznijcie znów starania :laugh:

Agusia wizyty u dietetyka kosztują zależy np u mnie za miesiąc płaciło się 60 zł. myślę, że to nie jest strasznie duży koszt a otrzymujesz indywidualną dięte i wcale nie jest ona bardzo rygorystyczna ale fajnie bo masz przepisy na różne dania. Ja wiele rzeczy w swojej kuchni robię tak jak dietetyk kazała :)

Będziemy się zatem wspierać razem bo ja też 10 muszę zrzucić. U dietetyka udało mi się w 3 msc 9 z kawałkiem. Byłam z siebie bardzo dumna ale niestety nie zrobiłam stabilizacji a to było przed świętami ze 3 lata temu i wiadomo..popłynełam. Później znów wróciłam do niej ale zaszłam w ciążę. Teraz mam od niej przepisy więc jadę na nich ;-)

Haniu może poczekaj jeszcze trochę i idź do gina z tym okresikiem B)

10 lata 11 miesiąc temu #815535 przez Agusia83
Gochens, 60zł na miesiąc to pewnie, że to nie pieniądz...musze się zorientować jak u mnie w krakowie kosztuja takie dogodności...
zazdroszcze...3 miechy i 9kg? Tez tak chcę :laugh:

10 lata 11 miesiąc temu - 10 lata 11 miesiąc temu #815537 przez Gochens
kochane może nie wyglądam ale ja waże 65 kg!! Przed ciążą ważyłam 58. Jestem niska bo zaledwie 163.. i poszło mi bardzo w dupsko, uda, rece i brzuch..heh czyli cała.

Haniu jeśli dołożysz do tego jakieś ćwiczenia to napewno Ci się uda :)

Agusia pewnie,że tak, musisz kochana poszukać nie idź od razu do jakiegoś "bardzo znanego" bo te wszystkie diety są oparte na podobnych produktach.

Ważne żeby pokazał Wam co jeść z czego zrezygnować, co czym zastąpić teraz już wiem, że to naprawdę nie jest jakieś bardzo skomplikowane. 5 posiłków dziennie gdzie człowiek czasem je 3 :lol:

10 lata 11 miesiąc temu #815540 przez Gochens
3 kg w miesiącu to nie jest dużo. w pierwszym miesiącu leci najwięcej bo organizm doznaje szoku...póxniej jest lekki zastój i rusza znów :)

10 lata 11 miesiąc temu #815543 przez Agusia83
tak tak, na początku gubi się wodę...taka parodia bo trza pic sporo wody, żeby inną usuwać z organizmu...ale musze się za to wziąść...ale nie wiem czy wytrzymałabym na takiej 1200kalorii...to mi się wydaje mało...

10 lata 11 miesiąc temu #815544 przez Gochens
wiesz to zależy też właśnie od tego jaki tryb życia prowadzisz.. Bo jak siedzący to dieta będzie uboższa w kalorie a jak trochę się poruszasz to da Ci więcej kalorii do zjedzenia ;)

Razem będzie nam raźniej i damy rade!!

10 lata 11 miesiąc temu - 10 lata 11 miesiąc temu #815548 przez Hania84
Gochens to i tak super ważysz. Ja ważyłam 68kg na 165cm w liceum i się sobie podobałam...a jak teraz patrzę na te zdjęcia i porównuję je z tym jak teraz wyglądam to uznaję że byłam chuda :) także nie masz źle.

Agusia - bratowa mówiła że na tej diecie 1200kcal nie czuła się głodna. Robiła tylko spacery i jadła 5 razy dziennie i poszło :) a ona to też zawsze taki misiu była ;)

lece spać
do jutra

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka