- Otrzymane podziękowania: 3
- /
- /
- /
- /
- Macierzyństwa pierwszy tom ;)
Macierzyństwa pierwszy tom ;)
- Kasiasia
- Wylogowany
- rozmowna
Gochens twoj stroj rewela!!!!!
My sylwester zrobilismy sobie z męzem 1 stycznia
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Mojmały nie chce coś ostatnio w dzień jesc za to nadrabia wszystkie braki nocą i regularnie co 3-4godziny wsuwa 120 ml mleka wczesniej alarmując cały blok że jest głodnyi poki nie dostanie mleka to ryczy jak za przeproszeniem wół . z zazdrosią czytam Jak Bartus Marty wieczorem wypija ponad 200ml
Haniaaaa czeeeekamyyyy!!!!
Malutka milka na Ciebie też!!!!
Dziewczyny chyba ten temat juz był ale czym wywabiacie plamy z marchewki czy jabłka???? bo ja tylko mocze mocze i nic.
Ciekawe Marta co upolujesz? ja ostatnio nic nie mogłam znależć. Wszystko ładnealbo za małe albo dla dziewczynki
Wiem ze mam zaległe zdjecia świateczne.... ale narazie wstawiam z tel dzisiejszy wyczyn w łóżeczku i wczorajszy atak na jabłko
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- kakaszka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- początek nowego życia
- Otrzymane podziękowania: 0
wlasnie gochens zapomnialam napisac, ze wygladaliscie z mezem rewelacja, bardzo bym chciala na taka impre sie wybrac
jeju a kto to tak ladnie na kolankach w lozeczku stoi? a jabluszko faktycznie z wsciekloscia wcina
kasiu super ze z mezem tak fajnie, macie racje musza dwie osoby dbac o to zeby bylo pieknie, jedna nic nie zdziala
bartek super spisz, oby juz tak zawsze.
eliza w nocy sie czesto przebudza i placze bo chce smoka, ale ja sie jakos juz przyzwyczailam i nawet nie irytuje mnie to, bo odrazu sie klade z powrotem i spimy
ikunia oby tatus juz nie wyfruwal na tak dlugo od was
mama mi obiecala, ze w tym miesiacu do nas przyjedzie prawdopodobnie pod koniec, ale to nie wazne, wazne ze juz w tym miesiacu ale sie ciesze, odrazu z moim idziemy na cala noc na balety :Djuz sie nie moge doczekac
- szósteczka
- Wylogowany
- gadatliwa
- Bóg mnie prowadzi.
- Otrzymane podziękowania: 2
Ja dzis przenoszę pawla na gore bo stwierdziłam ze budzi sie czesto przez moje chrapanie wiec będzie spac w swoim pokoju jeszcze nie zrobionym czyli nad schodami na antresoli najwyzej jak będzie ciężko mi do niego latać na gore to go spowrottem przeniosę. I mam odgroma roboty wiec milego dzionka wam życzę i weekendu bo nie wiem kiedy uda mi sie zajrzeć na razie.
- aleksiaa88
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 9
Noc STRASZNA większość nocy przeleżałam a tak w ogóle to w 3-jkę przeleżeliśmy powód temp
Wieczorem miał 38.8 o 1 zjadł przebrałam zmierzyłam i było 39.1 dostał kolegę na zbicie bo jęczał a nie spał koło 2 znów jęczał i nie spał patrzę a on znów gorący sprawdzam 38.9 czopek prawie nic nie zbił nosiliśmy go w końcu jakoś zasnął na chwilę ale spał i co chwile się przebudzał rano miał znów 39.0 pojechaliśmy do przychodni i chyba to jest gorączka trzydniowa bo w oskrzelach nic nie ma w gardle nic więc to nie choroba a na ząb to coś za duża temp i nie chce spadać. Jeśli to ta choroba to jeszcze dzisiejsza noc nie przespana i powinna wysypka wystąpić. Cały czas ma w okolicy 38.7- 39.3 i nawet jak dam na zbicie to nie wiele spada. Oby to było to i był by spokój jutro.
W przychodni Albert poznał kolegę z klasy chłopak jest z 1 stycznia i jakbym nie wiedziała, że ten sam rocznik to był się nie zorientowała bo już potrafił chodzić czupryna włosów jak u kilkuletniego dziecka i prawie już kumaty. Najlepsze było jak przyszliśmy mały siedział na krześle a my staliśmy na drugim końcu a ten zaczął "tu tu a Albert "pfffffff do niego
później ojciec przyszedł z nim i zaczęliśmy politykę w końcu z jednej wioski, facet 35 lat ale spoko gadał z nami a mały wyciągnął rączkę i dawał cześć i tak sobie pogadali a my się śmialiśmy przynajmniej wesoło było w kolejce.
Trzeba zapoznawać rodziców
- aleksiaa88
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Malutkiej prawie 2 tyg już nie ma
- Gochens
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Jestem mamą ♥
Kasiu fajnie że z mezem sie uklada Tomcio pieknie wcina jabłuszko i jak ładnie w lozeczku wygląda, proponuje obniżyć poziom łóżka kochana
dziękuję za komplementy strój rzeczywiście kiczowy był
mój mężu idzie dzis do brata grać a ja spędzam samotny piątek
- Sophie25
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Nigdy nie trać nadziei !
- Otrzymane podziękowania: 22
Aleksia wiem co przezywasz mała tak samo miała tyle że u niej było 40 stopni i drgawki
3dniówka holerstwo ;/
- aleksiaa88
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Jak patrzę przez okno to już marzec widzę mi się coś w głowę dzieje
- Marta1985
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 15
- Hania84
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Lenka nasze małe - wielkie szczęście :* ur.29.05
Rodzinka pojechała o 10.30...potem porządki i jestem
Trochę smutno teraz bo znów sama...no ale cóż..wszystko dobre się kiedyś kończy.
Zważyłam się po tych 6 dniach obżarstwa ...bo non stop pyry i mięcho było (bo brat mojego A. innego obiadu za bardzo nie uważa...no i kuraki by się zmarnowały ) i nic nie przytyłam nie wiem jakim cudem ale ani grama więcej. Dziś dla odmiany nie gotuję nic muszę też od garów odpocząć i dzień lenia mam
Lenka zasypia mi też bardzo szybko...kłade ja do łóżeczka...flaszka i za 15-20 minut śpi...a jak byli goście to i po 5 minutach się zdarzało bo taka wymęczona.
I co się zdziwiłam, ze potrafi spac w hałasie !!! Myślałam, że jej nie pójdzie takie spanie a tu zonk gadaliśmy normalnie pokój obok i mała spała...jedynie dzieci troszkę musieliśmy uciszac bo one to prawie krzyczą jak mówią
Mały 2 razy niechcacy Lenke uderzył i jak ona zaczęła płakać to on razem z nią bo jak to mówił "on ją lubi i nie chciał jej zrobic krzywdy" ale okej , Lenka twardzielka szybko się uspokoiła Mały jest troche pobudliwy i trzeba na niego ciut uważać
Mogę powiedzieć ogólnie, że było super
Aha i Lenka umie już robić PAPA i jak jej daliśmy szczotkę do włosów to wiedziała ze to jest do tego i próbowała się czesać ale odwrotną stroną Także postępy robi spore i zauważyłam, ze przy dzieciach to wszystko szybciej idzie.
aleksiaa współczuję 3 dniówki Lenka nie miała i az się boję tego bo widzę że sporo tak małych dzieciaczków to przechodzi a od czego to , to nie wiem.
Ikunia fajnie że macie tatusia teraz więcej
Gochens jak tam okno? wiatr otworzył?
Marta co wyhaczyłaś w lumpkach?
miłego popołudnia
aha..Tomuś ślicznie już klęczy na nóżkach...moja Lenka jeszcze z tym daleko w tyle. Ale ze spokojem...każde dziecko rozwija się w swoim tempie...a dziewczynki, jeśli chodzi o nóżki to później od chłopców.
kakaszka fajnie że mama przyjeżdża ...pewnie stęskniona jesteś co?
- Gochens
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Jestem mamą ♥
Kakaszka to super, że mama przyjeżdża, napewno troche odpoczniecie no i balety uskutecznicie
Haniu to super, że waga w miejscu stanęła, i brawo dla Lenki za papatki Teraz niby sama ale czasu dla nas masz wiecej wiec nie ma tego złego♥
Albercik zdrówka
byliśmy na działce wiatr okno otworzył ale juz sytuacja opanowana. Byliśmy tez na krotkim spacerze bo błoto wszędzie a teraz słonko wyszło
- Hania84
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Lenka nasze małe - wielkie szczęście :* ur.29.05
Bartus mały Boss
A ja wstawiam Lenkę czekającą na ciocię, wuja i kuzynostwo oraz Lenkę z kuzynką Martynką i kuzynem Piotrkiem
właśnie...i gdzie Malutka, Violcia i Natalii ???? dziewczyny odzywać się
szósteczka - miłej przeprowadzki
Kasiu super że z mężem zaszaleliście
- violcia00
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
wybaczcie ale za bardzo czasu nie mam wiec i nie dałam rady przeczytac wszystkiego
Na poczatek najlepsze zyczonka dla Filipka i Pawełka i jezeli jeszcze jakies rocznice byly dzieciakow to rowniez
Jutro tesc wyjezdza wiec przez ostatnie dni jezdzimy jeszcze z nim i zwiedzamy,zeby jak najwiecej zobazyl a nie siedzial w domu ,glownie to ze mna bo moj zawsze cos
wazniejszego ma,ale teraz pojechali we dwoch i mam troche czasu dla siebie
Oskar teraz bardzo nie grzeczny jest,strasznie krzyczy i w zadnej pozycji jest mu zle,zasypiac tez tylko na rekach,a tak nie chcialam go do tego przyzwyczajac,nawet w nocy musze go lulac zeby spal,na szczescie teraz sam w lozeczku zasnal ale co sie namarudzil .dobrze ze jest dziadek to sie troche zajmie wnukiem,ktos taki by nam sie przydał,jakas babcia jakby byla nie daleko to zawsze mozna by bylo na pomic liczyc a tak to sama i nie długo do pracy,chyba,bo nie gadałam jeszcze z szefem,niby go wczesniej uprzedzałam ale nie wiem czy nie zmienił zdanai,ja to zawsze sie lubie martwic na zapas,trzeba jechac i pogadac i co ma byc to bedzie,w poniedziałek na 100 procent musze isc
Gochens fajowo wygladałas na sylwku,widac z e impreza udana
a gdzie reszta fotek sylwestrowych??sophie dawaj fote
mysmy spedzili w domu wiec nie ma co opowiadac,moze jedynie to ze po jednym drinku i szampanie(kieliszku)juz czułam sie pijana i miałam dosc
hania pewnie ze cie tutaj brakowało i powodzenia w odchudzaniu
Marta synus ładnie Ci rosnie,kochany,na tym dywaniku tez super wyglada,skoro polecasz to tez mu zakupie bo widziałąm taki sam,a mu wlasnie mamy torbe autek od dziadka wiec bedzie szalenstwo jak podrosnie
Tomeczek fajnie wyglada,juz chce wyjsc z łozeczka?tez radze obnizyc poziom łozeczka.
elizka slicznotka mała.
zosie obie piekne
aleksia wspolczuje goraczki,tez przez to przechodzilismy wiec wytrwałosci
cordis wracaj do nas,czekamy.
malutka ty tez do nas wracaj,co tam u ciebie??
srenka jak tam plamki w pawełka za uszkami?
karolka miłego powrotu,wracaj tu do nas i dawaj wiecej fotek ze chrzcin
agusia jak tam po sylwestrze?
hmmm
nie wiem czy o kims nie zapomniałam
miłego popołudnia
a widze jeszcze lenke,sliczna jest,siedzi juz sama??(bo mogłam tego nie doczytac)
- Sophie25
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Nigdy nie trać nadziei !
- Otrzymane podziękowania: 22
Aleksia moja miała 4 dni i potem wyskoczyły jej krostki ...
Violcia my nie mamy zdj ;/
Ta impreza bardziej mi bankiet przypominała a nie sylwestra ...;/
Ktos tam robił zdj ALE ICH NIEMAM ... ;/
bRAVO DLA lENKI ze robi papa moja jak narazie umie dawac czesc
- Marta1985
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 15
Lenka cudna jednak z dziećmi jest inaczej obe mają swój język
Szósteczka powodzenia w przenosinach
Kakaszka super ze troszke odpocznieszdzięki mamie
A w lumpku Bartusiowi kupilam 4 buziaki kr bo brakuje nam i 2 koszule a dla siebie sweterek, spodnie i gaciorki pizamowe
A wiecie co? Za 2 tyg będę już odpoczywac po pracy