BezpiecznaCiaza112023

Macierzyństwa pierwszy tom ;)

10 lata 11 miesiąc temu #813210 przez Sophie25
Witam i ja :)

Z mezem doszlismy do porozumienia :)

Srenka moi bracie by sie nie zajeli niestety bo jeden ma 21 lat i wojsko niema go :(

2 to nastolatek wiec wiesz ;/

A 3 matka miała po 40 i jest mały ...

kakaszka wspolczuje Elizce te zeby mecza dzieciaki okropnie moja szczegolnie miedzy 16 a 18 wtedy najbardziej placze i marudzi ...

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

10 lata 11 miesiąc temu #813214 przez Gochens
Joł joł joł ;)

Noc spox, obudził się koło 22 marudził z pół godziny dostał mleko i odpłynął. Nastepna pobudka o 4.30 oczywiście mojego jeszcze nie było w końcu do niego zadzwoniłam i panicz wrócił o 6 a ja do tej godziny juz nie spałam :angry:

Dziś zaliczylismy już spacer do sklepu i apteki po mleko a tam mleka brak :dry: teraz dostał kaszke , czekam jeszcze z pół godziny i budzę tego nicponia i jade szukac w innych aptekach.

Ikunia widzisz jakiego masz mężczyznę odpowiedzialnego :) brawo
Kakaszka a może zapodaj Elizie Camille do zębów. Bedzie lepiej i Tobie i jej. Ewentualnie jakis czopek przeciwbólowy
kasia czekam na fotosy

kurde nie mam jeszcze nic na to kicz party a to juz za dwa dni :huh:

10 lata 11 miesiąc temu #813232 przez srenka_918
No dziewczyny może macie racje... Ale jak ma gorsze chwile i muszę go nosić, to chciałabym, żeby był lżejszy... Ale kocham go takim jaki jest ;)

10 lata 11 miesiąc temu #813236 przez Sophie25
Srenka ja to bym Go bardzo chetnie ponosiła :D
Pobawiła i ponosiła :D

Moja lekka a ja uwielbiam nosić takie dzieciaczki moj chrzesnik wazy 10 kg i uwielbiam go nosic :D

10 lata 11 miesiąc temu #813247 przez szósteczka
Hej dziewczyny to chyba jakieś przesilenie z tymi facetami z moim tez sie dzis pokłóciłam i to o bzdurę miał do mnie pretensje ze jak wczoraj była kolęda to dwie świeczki wsadziłam i zapaliłam które mu sie podobały i chciał ja do ozdoby zostawic i nie zapalać no chory normalnie nie dość ze był na służbie wiec nie mogłam z nim skonsultować ja zaspałam i w zasadzie wszystko szykowałam juz przy księdzu to jeszcze świeczki miałam kombinować i może przy księdzu dzwonic do niego czy łaskawie pozwoli mi jakieś wsiąść no powaliło go. Ale juz sie dogadaliśmy ja nie lubię w kiepawej atmosferze funkcjonować. Mnie caly dzionek brzuchol nawala pewnie sie przejadłam albo cos nieświeżego juz zjadłam. Ja w sylwestra urządzę chyba kinder party bo z dzieciakami sama będę bo k ma służbę wiec wroci 1 rano, moze moi rodzice wpadną. Milej reszty niedzieli, a Szymek ma podejrzenie astmy jeszcze w 100%nie potwierdzone ale raczej pewne bo k tez ma astmę ale moze mu ciut osłabnie z wiekiem jestem dobrej myśli. Narazie.

10 lata 11 miesiąc temu - 10 lata 11 miesiąc temu #813253 przez Gochens
Ja dziś zwiedziłam 3 apteki i w żadnej nie ma bebilon pepti :dry: :angry: no to fajnie bo jak dziecko masz chore i musi pic specjalne mleko z apteki to apteka nie ma... paranoja. Kupilam zwykly bebilon w biedrze.

Aligator śpi a ja może jakiegos filma ogladne.

W ogóle to może jakiś nasz dzieciaczek ma dziś swój dzień? Malutka z tabelka proszona :)

Lenka :laugh: Wszystkiego najlepszego z okazji Twojego kolejnego miesiąca :lol: :silly:

10 lata 11 miesiąc temu #813268 przez Sophie25
Lenka 100 lat :* :* :*
Hania brak tu Ciebie :D

Dziewczyny gdzie Wy wszystkie ?
Malutka odezwij sie ! :)
Natali wracaj do nas :)
Klara gdzie jesteś ? :) Napisz jak po swietach :)
KaROLka jak Gabi po chrzcie ? :)
Abra odezwij sie co u Was słychać ?

10 lata 11 miesiąc temu #813276 przez aleksiaa88
Lenka :kiss:

u nas nic ciekawego nosi mnie ale nie wiem co konkretnie chce

10 lata 11 miesiąc temu #813279 przez Marta1985
Lenka ma 7 miesiaczkow skończonych :-* a my mamy leniwie popołudnie :-) powiem wam ze uwielbiam tak we 3 leżeć i ni ńie robić :-) i u nas akurat sielanka w związku :-) Bartuś to wogóle już leżeć w spokoju ńie potrafi ;-) teraz non stóp wstawac i godzić by chciał :-)
Załączniki:

10 lata 11 miesiąc temu - 10 lata 11 miesiąc temu #813282 przez aleksiaa88
Znalazłam przypadkiem ciekawy podział a jak uczyłam się z gegry na maturę to tego nie miałam szkoda zawsze może by więcej punktów wpadło :silly:

www.kiep.pl/1076/mapa-polski

ja z Ukrainy a szczerze powiedziawszy to u mnie w miejscowości nie ma dnia, żeby jacyś ukraińcy nie jechali

Bartuś już wyższy poziom zalicza od razu nóżki

10 lata 11 miesiąc temu #813285 przez Marta1985
Lenka ma 7 miesiaczkow skończonych :-* a my mamy leniwie popołudnie :-) powiem wam ze uwielbiam tak we 3 leżeć i ni ńie robić :-) i u nas akurat sielanka w związku :-) Bartuś to wogóle już leżeć w spokoju ńie potrafi ;-) teraz non stóp wstawac i godzić by chciał :-)
Załączniki:

10 lata 11 miesiąc temu - 10 lata 11 miesiąc temu #813289 przez Gochens
wooow Bartuś jak Ty już pięknie stoisz ;) Marta ja też uwielbiam takie leniwe niedziele :) Najlepiej w łóżku heh

właśnie skompletowałam swój strój na sylwka hehebrakuje mi tylko jakiejś marynary czy czegoś a tak wszystko jest. pogrzebałam w szafie i wygrzebałam wszystko co do siebie totalnie nie pasuje i wyszedł kicz hahah

mój pojechał na piłkę a my z Alaniem do Was piszemy. Sophie fajnie, że meżol przeprosił i już fajnie między Wami.
ja z gegry jestem noga.. wstyd się przyznać ale tak jest :P

Jeszcze 4 posty i pyknie mi tysiaczek :side: :blush: :blink: :silly: :lol:

10 lata 11 miesiąc temu #813305 przez Ikunia1910
Ja pod kocem. Zoska tez śpi. Chłopa widzialam dwie godziny i znow do roboty go wywiało:(

Gochens to ty juz ładnie wiekowa jesteś jak juz pekasz:p

Szósteczka rzeczywiscie bezsensowna przyczyna kłótni :(

Bartolini ślicznie stoi ja sie tu podniecam ze moja juz siedzi a nasz pierworodny juz sie.do.chodzenia rwie;)

Sophie Abra jakis miesiac temu mi pisala ze juz nie wejdzie na forum, ale tez nam sie kontakt zerwał więc nawet nie wiem co u nich.

Haniu jak tam goście?
Agusia a.co u Was?

[link=https://www.suwaczki.com/] [/link]

10 lata 11 miesiąc temu #813309 przez Gochens

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Alan dotrzymuje towarzystwa w snulandii Zosi i też nyna :blush:

Kurde dziewczyny nie wiem ale Alan ma całe plecy w tych plamach. Kuźwa ja już głupia jestem. Zaprzestaje podawania mu tego pyra i w ogóle warzyw. Dziś kupiłam deserki ale on ponad tygodnia ich nie dostawał więc to pewnie nie one, a nie chce żeby pił tylko tego zasranego mleka.
Uwaga: Spoiler! [ Kliknij, aby rozwinąć ]
w ogóle przenieśliśmy się na kąpiele do wanny :) młodziak jest tak zadowolony i może sobie chlapać ile chce :blink:

10 lata 11 miesiąc temu #813314 przez Ikunia1910
Gochens z tego co pisała to nudzilo ja ze w kółko niby o tym samym piszemy ze ta spała tyle ten zjadł tyle itp.

Niedobrze cholerka ze Alus tak reaguje. Kurcze co to moze byc:/ gochens a moze mlody ma alergie na ciebie :p żartuje oczywiscie.

Ide budzić mloda bo juz sie chyba sama nie obudzi a tu jeszcze banan i jablko do zjedzenia.

[link=https://www.suwaczki.com/] [/link]

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka