- Otrzymane podziękowania: 9
- /
- /
- /
- /
- Macierzyństwa pierwszy tom ;)
Macierzyństwa pierwszy tom ;)
- aleksiaa88
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- srenka_918
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Ciało jedno, serca dwa :-)
- Otrzymane podziękowania: 0

Przyznam się że musiałam przeczytać swój ostatni wpis bo kompletnie nie wiedziałam co napisałam

Pytałyście się czy komuś powiedzieliśmy, no to nie, mam nadzieję jak najdłużej utrzymać ciążę w tajemnicy

A dzisiaj to napłodziłyście nie mało

Byłam z małym u pediatry to ma zapalenie oskrzeli, nasiedziałam się w kolejce jak głupia... Ale na szczęście Pawełek był bardzo grzeczny. Dostał pełno leków do inhalacji, jak nie będzie lepiej do jutra to mam antybiotyk wykupić, a jak przez kolejne 2 dni nie będzie widać poprawy to do szpitala, także trochę się wystraszyłam, ale mam nadzieję że leki zadziałają, kosztowały mnie prawie 100zł... Przy okazji kupiłam sobie jakiś środek nawilżający śluzówki do inhalacji, tylko to mogą ciężarówki

Teraz się zdrzemnę, póki Pawełek śpi, bo w nocy może 3 godz spaliśmy, to sobie odeśpimy a wtedy Was nadrobię

- Hania84
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Lenka nasze małe - wielkie szczęście :* ur.29.05

Zobaczcie jaki ciekawy przepis znalazłam na deser

polki.pl/we-dwoje/gotuj;z;we-dwoje;czeko...i,artykul,17969.html
- aleksiaa88
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Cordis ciotka hahahahaahahahhaahaha - wyśmiałam ją
Ja do rodziców męża też nie mówię tylko tak ogólnie czyli a co tam ? I raczej mówię jak jest jena osoba w pokoju przynajmniej wie, że do niej mówię, a jak jest więcej to wypowiadam się o czymś lub czekam aż ktoś się zapyta. Nie ma możliwości żebym tak do nic mówił. A babciu nie mówię. Ciężko wydusić prędzej się zatkam niż powiem.
Mały tak zapiernicza po pokoju i tylko goni pod stół krzesło łapie się i wstaje. Teraz wlazło mu w głowę wstawanie i tylko chwyta i wstaje.
- kakaszka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- początek nowego życia
- Hania84
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Dziewczyny z racji tego że zbliżają się walentynki i że poczta nasza przepisowa coś zamarła...poszukałam kilka fajnych przepisów na kolację lub deser i wkleiłam byście mogły swoim ukochanym coś nowego podać na ten dzień walentynkowy (oczywiście te co chcą coś przygotować ) Wydają się fajne i smaczne. Nadają się na ten wyjątkowy wieczór i nie tylko

- violcia00
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
wogple to zyc bez was nie moge,musze wejsc choc na chwile i zobaczyc co u was

dzieciaki wszystkie słodkie,bez wyjatku

kakaszka dobrze ze dotarliscie do wawy i teraz oby z ta wiza udało sie szybko załatwic i udanej podrózy na biełorus,ja tez byłam przekonana ze siostara mieszka na białorusi bo tak jak hania pisała mało o siostrze nam opowiedałas

haniu mam pytanie:ten krem zinalfat moge stosowac na zaczerwienienia,otóz Oskar ma na raczce takie zaczerwienienie juz bardzo długo,był okres gdy znikło i teraz znow sie pojawiło,na dodatek swedzi go to i teraz rozdrapał az krew poszła,wszystkiego juz probowałam wiec sprobuje i tego kremu bo u nas ciezko do pediatry sie dostac a wizyta dopiero w marcu

a i ja tez zakupie ta herbatke.
karolka zielona herbata jest bardzo zdrowa,ja ja uwielbiam i mietową

nie dowiedziałam sie ile moja synowa ma zabkow w koncu,dwa czy jeden?trzeba sie kiedys spotkac i obejrzec

cordis ciotka faktycznie ma cos z głowa.

agusia ja jestem pewna ze wygrasz ksiazke

wszystkiego najlepszego dla solenizantow.
na razie tylko tyle przeczytałam wiec na wiecej postów sie nie wypowiem.
oj buedny pawełek,oskrzela to powazna sprawa,duzo zdrówka.

a ja po pracy,bylo nawet ok,zaraz ide robic kawke,uspałam małego a raczej sam zasnał bo juz nie chce na rekach zasypiac,wygina sie,w lozeczku wtula sie w misia i spi

miłego popołudnia

- Ikunia1910
-
Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Dziś Jest pierwszy dzień reszty Mojego życia

A co do walentynek to sama nie wiem czy mam cos organizować, wpadlabym zeby wyszlo cos od B. Ale tez jakos na to nie licze w koncu to święto zakochanych a ja jak narazie nadal nie usłyszałam "kocham". Pozatym ja sie narobie naszykuje a on mi nie wroci z pracy to bym sie zalamala chyba:/ ale przepisy poczytam zaraz.
Milady dobrze ze jestescie:* nacieszcie sie teraz soba.
Eli śliczna:* i widzę Kakaszka ze u was dzis walentynki po dacie:p
Śpiący niunio bartunio tez slodziutki.
- Hania84
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

www.doz.pl/apteka/p52522-Zinalfat_krem_k...nerujacy_Jelfa_50_ml
tylko ja go z PL ściągałam.
a wiecie co? mój mi wczoraj cały wieczór truł bym go z Lenką Wam wkleiła...a ja na przekór że nie, że po co i tak nie skomentują Ciebie dziewczyny

No Ikunia zobacz przepisy bo jeden to jest z Twoją ulubiona przyprawą - garam masala

Wasze dzieciaki raczkuja, wstaja, zaczynaja dreptac powoli...a moja nic z tych rzeczy...tylko odbija się jak ja trzymiemy pod pachy...ale muszę ją pochwalić bo za to umie zrobić papa, a kuku, na nocniczek się załatwić i ostatnio noski eskimoski...i to tak mi robi że aż mnie nos boli bo nie ma wyczucia jeszcze

- violcia00
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
No oczywiscie Lanka sliczna a z tatusia przystojniak

- aleksiaa88
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Malutka my mieliśmy najwyższą temp 38.5 i po kilku dniach wyskoczyła wysypka plecy, brzuch, szyja z tyłu i uszy takie delikatne różowe kropeczki
Lena wygląda jak uhahany mały krasnal w czerwieni
A jeszcze tatusia trzeba skomentować jak tak bardzo chce się pokazać hmmm ładne okulary pasują do kształtu twarzy. Niestety wąsaci i brodaci nie w moim stylu i palacze.
Poza tym jest ok więcej nie napiszę bo po wyglądzie nie powinno się oceniać.
Bartuś taki słodki śpi i wygląda na takiego malutkiego chyba odległość aparatu tak zrobiła.
Eliza zębole nam pokazała

Gabrysia z mamusią ślicznie wyglądacie palma szkoda, że te kurtki bo wyglądało by jakbyście już wiosnę miały.
Zośka brudź te białe adidaski mamusi wyczyści
- kakaszka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- początek nowego życia
milady fajnie, ze jestescie juz w domku, naciesz sie chlopakami. duzo zdrowka dla nastki :-*
ikunia ja sie tobie nie dziwie, ja juz 4 lata czekam na jakis super romantyczny gest i pewnie eszcze dlugo zaczekam. ale widzialy oczy co braly

a o siostrze jakos nie opwiadalam, bo sie nie klucimy, nie denerwuje mnie, tylko nam mega zasze pomaga, z czym z czym, ale rodzina mi sie trafila zajebista

ostatnio mi sie snilo, ze bylysmy juz z eliza na bialorusi i mama mi wyskoczyla z tekstem, ze jestem sierota itd i musialysmy sie z mala pakowac i isc niewiadomo gdzie.
pawelek zdrowiej z tych oskrzeli, niedlugo musisz siostrzyczke bawic

nie zlozylam solenizantom zyczen, 100 lat moje kochane :-*
lenka cudowna, jak zawsze pozyttywnie nastawione dziecko ;-* i dumny tatus

bartus slodziaczek maly ;-*
mala sobie zrobila drzemke na szczescie, bo maruda straszna. dzien jej sie caly rozdupcyl, trudno bedziemy na bialorusi normowac.
- Hania84
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Mój właśnie wrócił z miasta i mu czytam co napisałyście

..a tak ode mnie to ja też nie lubię brodaczy ale on ma krótką więc jest okej

hehe mówi mi tu że mam napisac że jest PRZEBOJOWY KIEROWCA ZAWODOWY i z nim nie idzie się nudzić

- Ikunia1910
-
Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Dziś Jest pierwszy dzień reszty Mojego życia
Kakaszka poplulam telefon jak czytalam o pierscionku :*
Dziewcxyny bez was swiat byl taki pusty. Cholernie sie cieszę ze jestescie:*
- KaRoLkA
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Kiedy śmieje się dziecko, śmieje sie cały świat !!
- Otrzymane podziękowania: 5

KAKASZKA Elizka sliczna jak juz pisalam na fb a ta jej usmiechnieta buzia z zebulkami urocza

Lenka czaruje usmiechem od ucha do ucha jak zwykle

VIOLCIA Gabi narazie ma lewa dolna jedyneczke ale wydaje mi sie ze druga sie przebija

ALEKSIAjak tam wczorajsza wizyta u T ??
IKUNIA ja przekladam walentynki na sobote bo moj do pracy idzie , i mysle ze kolacja bedzie ok bo jak zapytalam czy chce cos specjalnego na to swieto to mi odp "kup se kwiatka zebym ja nie musial he he " wiec dostanie fige o chyba ze zel pod prysznic i pianke do golenia . Ikunia ja tez sie dolaczam do tego , dobrze ze jestescie bo zeswirowalabym tu sama

SRENKA biedny Pawelek zdrowiejcie szybko i oby leki zadzialaly

Moj juz se poszedl , Gabi lobuzuje nauczyla sie i tak jezyk wyciaga ze jeszcze troche jej brakuje i do nosa dostanie hihi tak to super wyglada i probuje z lezacego usiasc i prawiebjej sie udaje

zrobilam w sypialni przemeblowanie bo sasiedzi za sciana mnie wkurzali, mM nadzieje ze szafa z ubraniami troche ich zagluszy bo to specjalne trzaskanie , chrapanie i umc umc to mnie denerwowalo a Gabi lozeczko bylo pod ta sciana i sie budzila biedna