- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie MAJ 2012
Mamusie MAJ 2012
- katiuszka
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Kochamy Nasze Słoneczko:*
Ewel jak dziś Twój brzusio?
Beadka ciekawa i długa lista spraw do załatwienia po komunii:) Ale skorzystam tez z niej w swoim czasie
Od wczoraj stoi juz kołyska rozłozona, na próbę założyłam ochraniacz i baldachim i tak mi miło się zrobiło... Jak wyprasuje i skompletuje wszystko to też fotkę jej wstawię.
Dziewczynki czy juz macie pościel w łóżeczkach czy czekacie do porodu i zostawiacie to mężom na świeżo do założenia czy też założone i przykrywacie czymś, żeby sie nie kurzyło?
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- KAMI
- Wylogowany
- gadatliwa
- ewel7
- Wylogowany
- rozmowna
katiuszka no na razie spokojnie choć w nocy znów trochę zeszło tego śluzu, zdaje się że ten czop znów...
Męczące trochę mieć już symptomy i nic...no ale widocznie tak musi być, Synek wie lepiej kiedy dla niego odpowiedni czas... właśnie się poruszył więc chyba się zgadza
Martynka dziś Twój termin, trzymamy kciuki w razie czego żadna z nas nie urodziła dokładnie w terminie, może będziesz pierwsza
a co do pościeli to ja teraz nie zakładam nie chcę żeby się kurzyło, w sumie zrobienie tego to chwila moment więc w razie czego Młody zaczeka, ja się tyle naczekałam to i On może
- KAMI
- Wylogowany
- gadatliwa
- Ingrid29
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- dziecko-największy cud świata
- Otrzymane podziękowania: 11
Ale będziemy próbować dalej.
Ja mam tylko czasem pobolewanie brzucha jak na okres+ twardnienie, ale czopa niet. Za to powrócił mi apetyt-więc na pewno trochę mi brzuch się obniżył.
Pozdrawiam mamusie:)
- aga2+1
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Ja dzisiaj po nieprzespanej nocy:( O 2.30 takie skurcze mnie złapały, że ruszyć się nie mogłam. Ok. 4 przeszły i zasnęłam, a ok. 6 znowu kilka skurczy. Teraz trochę się uspokoiło, ale mam taki wewnętrzny niepokój jak by to już lada chwila. Młoda cicho siedzi, brzuch twardy jak kamień. No nie nakręcam się, bo moja kuzka pewnie i tak ma inne plany porodowe niż ja hehe:)
katiuszka ja już mam pościel w kołysce i łóżeczku tylko przykryłam wszystko:)
- karolina238
- Wylogowany
- budujemy zdania
Kami to trzymam kciuki aby to było już malutko zostało do terminu więc Wasz synek mógłby już chcieć wyjść
Ingrid trochę spóźnione ale szczere życzonka- spełnienia marzeń, lekkiego porodu i ślicznego maleństwa a i świetnie wyglądasz masz taki malutki brzuszek
Dziewczyny a co kupowałyście na komunię?czy pieniążki dawałyście?bo my też mamy 23 i raczej nie pójdziemy ale to nasi dobrzy znajomi i chcielibyśmy coś dać, tylko nie mam pojęcia co
- Martita
- Wylogowany
- budujemy zdania
Nie mogę się doczekać dzisiejszej wizyty, choć nie nastawiam się na nic, pewnie i tak wieczorem do was wrócę..
Beadka ja już okna myłam w zeszłym tygodniu, zakupy mam wszystkie porobione więc nie wiem co mam robić, chyba tylko odkurzę i zmyję podłogę A ananas czemu jesz? My wcześniej pisałyśmy o piciu herbatki z liści malin i łykaniu wiesiołka (Ewel dostała takie zalecenia od lekarza na szybszy poród )
- Martita
- Wylogowany
- budujemy zdania
Jejciu ja już tak nie mogę się doczekać..!!!
- MartiO
- Wylogowany
- rozmowna
- Czasem życie po prostu nas zaskakuje ;o)
termin na piątek... na ten dzień Moje Słonko ma jakieś obchody dnia strażaka (bawi się w OSP) i twardo planuje, że jedziemy na imprezę i zabieramy ze sobą torbę w razie czego... i, że jak coś to "pojazdów uprzywilejowanych" to będzie tam sporo... ja się śmieję, że zobaczymy... nadal liczę na 21...
a co do obstawiania z kolejności Martynka... po objawach? Ewel, Aga... właściwie każda z nas... bo nie można zapominać o "ciszy przed burzą"
- KAMI
- Wylogowany
- gadatliwa
- aga2+1
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- ewel7
- Wylogowany
- rozmowna
Ja już sobie po sobocie nie robię zbytnich nadziei jak mnie złapie skurcz, a nawet kilka w jakiś odstępach czasu... owszem obserwuję to co się dzieje, ale z większym dystansem, wiem już że to nie od razu oznacza poród i trzeba cierpliwie w spokoju czekać na obrót zdarzeń. Ponoć niecierpliwy dostaje mniej, więc pewno warto zaczekać
Póki co mam leniuszka i leżę jeszcze w łóżeczku, ale pewno niedługo wezmę się za jakąś pracę...choć jeszcze troszkę bo nie chce mi się jak nie wiem
- aga2+1
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- KAMI
- Wylogowany
- gadatliwa