- Otrzymane podziękowania: 2
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie MAJ 2012
Mamusie MAJ 2012
- beadka7
- Wylogowany
- gadatliwa
- Kochamy Cię Synku :*
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Brzuszek
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Basia ur.27.05.2012 4000g 56cm
- Otrzymane podziękowania: 0
Jedynie co jakiś czas brzuch mi się zepnie, no i czuję straszny nacisk na krocze, ale to dlatego, że mała jest bardzo nisko.
Od jutra przestaję brać leki rozkurczowe, to może coś się ruszy.
Mąż codziennie pyta Niuni kiedy się urodzi
- akciak84
- Wylogowany
- gadatliwa
każda z nas pewnie ma rozwarcie. Ja pewnie już ze 2 cm i nic.
rozmawiałam z koleżanką która rodziła 3 lata temu.Podobno poszły jej wody 1 dzień przed terminem. Nie miała bolesnych skurczy przepowiadających.Rodziła w Wołominie. Kiepsko akcja szła i lekarz się spytał "rodzimy szybko, czy wolno?". powiedziała "jasne że szybko" i dostała oksytocynę. Dziecko z usg niby 3900gram...ale wyszedł 4600gram i nie obyło sie bez próżnociągu
- katiuszka
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Kochamy Nasze Słoneczko:*
Nie mam nawet takiego filmiku, muszę dzisiaj upolować malutką za zabawach w brzuszku.
a co do rozwarcia to mam takie przeczucie właśnie, choć z tym moim zmysłem to różnie bywa
A tak pozatym Kami Katowice nie są daleko od Wrocka to moze wpadniesz na napar z liści malin? Zaproszenie nadal aktualne:)
Wróciłam przed chwila z badań, ostatnich juz chyba w ciąży. Ale zapomniałam o siuskach i jutra z rańca znów muszę jechać. Dobrze, że wyniki są w jeden dzień bo wizytę mam jutro po południu a ja jak zwykle wszystko robię na ostatnią chwilę. W szoku jestem że wyniki z HIV są w ten sam dzień i VDRL na drugi dzień już, mega szybkie labolatorium...
A mam pytanko czy próby wątrobowe i any-HCV robi się na czczo? Ja łyknęłam z ranka herbatkę słodką bo zapomniałam, że będę się kłuć...
Brzuszek, mam te same objawy co Ty. Czyli praktycznie żadne Nie martw się na pewno sama nie zostaniesz;)
Misia nie jesteś sama, masz maleństwo ukochane i e-cioteczki pod ręką:* Buziole dla Lilusi:)
- misia88
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Lili - 24.04.2012
- Otrzymane podziękowania: 14
Ewel A księżniczka sobie leży właśnie w łóżeczku grzecznie i nie śpi. Włączyłam jej baby-muzykę. Zapewne niedługo znowu będzie domagać się cyca i potem zaśnie...
Jutro idziemy do położnej na wizytę i sprawdzimy ile Lilka urosła.
- KAMI
- Wylogowany
- gadatliwa
Misia przecież ty już nie jesteś w domciu SAMA !!!!!
- misia88
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Lili - 24.04.2012
Jejku, dziewczyny, muszę się wygadać... Mąż dostał decyzję, że wyjedzie na placówkę dyplomatyczną na Ukrainę od września... Fakt, to była nasza wspólna decyzja, bo to właściwie jedyny sposób, żeby zarobić większe pieniądze i w końcu kupić mieszkanie. Jednak jak jeszcze to nie było pewne to jakoś nie brałam do bani. Ale teraz, gdy już robi kurs, wszystko jest załatwiane i wiem, że od wrześnie go nie będzie z nami to płakać mi się chce. My dojedziemy do niego dopiero za kilka miesięcy, bo chcemy uporać się ze szczepieniami Małej. Strasznie boję się, że zostanę sama, że rozstaniemy się na długo. Jeszcze nigdy tak się nie rozstawaliśmy... Ja wracam na ten czas do rodziców, ale i tak nie wiem jak my to przeżyjemy...
- katiuszka
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Kochamy Nasze Słoneczko:*
Wspólczuję Misia, napewno nie będzie Ci łatwo, jemu też. Ale jak się mocno kochacie to przetrwacie ten czas, nie ma sytuacji bez wyjścia...
www.ewa.bicom.pl/darzyciapoezja/dzp43.htm
- KAMI
- Wylogowany
- gadatliwa
to piękne i prawdziwe
Ja już od dłuższego czasu staram się to praktykować, gdyby nie wiara, że będzie dobrze (nie lepiej ale dobrze) to dawno byśmy załamanie mieli. A tak każdego dnia coś miłego co daje siłę !!!!
- misia88
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Lili - 24.04.2012
- akciak84
- Wylogowany
- gadatliwa
jesteś wielka!!!!...i super ten film
- KAMI
- Wylogowany
- gadatliwa
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Misia ty też kochana na pewno dasz radę, zobaczysz to szybko zleci a my Ci pomożemy na pewno kochana
bardzo Wam też dziękuję za miłe słówka nt filmiku
wzruszyłam się .....
- beadka7
- Wylogowany
- gadatliwa
- Kochamy Cię Synku :*
- Otrzymane podziękowania: 2
- dziewczyna84
- Wylogowany
- rozmowna
Ja tak jak ty i Katiuszka nie mam objawów. nadal mi cięzko. W kwietniu miałam jeszcze bolesne skurcze, a teraz nic. cięzo mi na żołądku od ucisku. A do tego wczoraj skusiliśmy się na pizzę Napoletana z papryczkami japaleno, i wyskoczyła mi na brusiu jakaś delikatna na szczęście wysypka. swędząca. podobno to nie szkodzi dzidzi.w środę mam lekarza, ale liczę ze do jutra przejdzie.
Kami filmik z brzuszkiem - super. U mnie podobnie. mąż się śmieje że ciągle się przyglądam i się napatrzyć nie mogę jak on się tak giba. taki mały obcy hihi.
- KAMI
- Wylogowany
- gadatliwa