BezpiecznaCiaza112023

Listopad w tym roku będzie pogodny 2010

13 lata 5 miesiąc temu #160817 przez Emme
Mufa trzymam kciuki, mam nadzieję, że to nic wielkiego.
ja tak samo jak Paulina nie czekałabym, bo czasem godziny decydują o znacznym pogorszeniu :P ale nie kraczę oczywiście :)

u nas też taka pogoda, że trzeba trafić na brak opadów :P

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

13 lata 5 miesiąc temu #160838 przez asia26
czesc my z rana na spacerek wyskoczylysmy bo zapowiadali burze i dobrze zrobilysmy bo od 2 godz wciaz leje i blyska sie i grzmi a ja tak przerazliwie boje sie burzy a same jestesmy :( Mufa jak najbardziej trzymamy kciuki :) Oliwka spinko ale pewnie zaraz wstanie wiec nie za dlugo bedzie sielanki choc dzis wyjatkowo grzeczna i boje sie czy to nie cisza przed burza :) Emme a jak ten namiot samorozkladajacy to moze zaczekaj az sam sie rozlozy :P

13 lata 5 miesiąc temu #160853 przez mufa
Wiecie oni mają już sporo wizyt w szpitalu, więc nie chcą tak jeździć, bo potem Ami bardzo to odchorowywuje. Ale jak będzie trzeba to na pewno pojadą. Jednak mam nadzieję, że nie trzeba będzie nigdzie jechać.

13 lata 5 miesiąc temu #160879 przez alutka1011
Hej wracałam niedawno do domu a tu dachw kawałkach :ohmy: masakra!
Dzieciaczki cuuuuudooooowneeeeee! :kiss:
Kupiłam Mai bebenek i bączka i zamówiłam narazie szczeniaczka,garnuszek i odkurzacz pyłek już się nie mogę doczekac jak to przyjdzie :) Aha i wkońcu mnie namówili żebym przebiła Mai uszy.Jak zrobie zdjęcie to dodam :)

13 lata 5 miesiąc temu #160887 przez mufa
WOW, ale zakupy.

Mam nadzieję, że to nie Twój dach, ale i tak przykro.

13 lata 5 miesiąc temu #160943 przez alutka1011
No na szczęście nie mój dach!Ale masakra!Co to się robi.W W-cach był taki grat wielkości paznokcia :ohmy: Mam nadzieję że pogoda się poprawi.Siostra pojechała na jakies tak ważne badania macicy czy czegos tam i się martwię mam nadzieję że wszystko będzie dobrze!

13 lata 5 miesiąc temu - 13 lata 5 miesiąc temu #160999 przez Emme
u nas też burzowo. byłam u koleżanki z Sz musiał nas odebrać :P
Asiu taki dzień chyba, nawet rozrabiać się nie chce :D
Alutka super zakupy, my też czekamy na swój odkurzacz :D
Co do kolczyków to mnie Sz namawia, nawet ma jedne kolczyki (dostała na chrzest), ale jakoś nie mam przekonania. chyba nie chcę, żeby w ogóle miała.. ale czas pokaże.

Namiot ma się chyba dobrze. Przez tą burzę nie sprawdziłam jak się zaklimatyzował w nowym miejscu zamieszkania, przy ulicy śmietnikowej, 2 karton po lewej :P

13 lata 5 miesiąc temu #161006 przez SISUNIA88
Witajcie :) nareszcie mogę coś napisać... bo albo wcale nie mogłam wejść na forum albo np napisałam post dałam wyślij i _ERROR :angry: ..czytałam Was ale co miałam napisać nie pamiętam-wybaczcie. U Nas była straszna burza...

Dziś byliśmy na badaniach krwi z Fifim mam wyniki ale nie znam się na nich kompletnie... mamy szczepienie w piątek to wtedy pokarze lekarzowi...

Wesele było baaaaaaaaaaaaaaardzo udane..wybawiłam się niesamowicie. Filip płakał za mną w nocy ale to mama mi pow dopiero jak wróciłam. Do teraz bolą mnie nogi... buziaki

"Poczęcie dziecka to cud, przed którym człowiek milknie, chyli czoło i klęka"

13 lata 5 miesiąc temu - 13 lata 5 miesiąc temu #161068 przez alutka1011
Moja śmieszka w kolczykach :lol:
Załączniki:

13 lata 5 miesiąc temu #161069 przez Emme
ale słodko :D
a czy ta śmieszka była u fryzjera, czy to dalej dzieło mamy?

13 lata 5 miesiąc temu #161120 przez alutka1011
No widać że mamy dzielo :laugh: następnym razem może już pójdę do fryzjera :laugh:
Mam doła siostra była w Katowicach na badaniach bo gin ją skierował i się potwierdziło siostra ma stan przednowotworowy :( po porodzie dopiero będą z tym cos robić zależy jak będzie zaawansowany :( Musiałam się wyżalić żeby mi trochę ulżyło :( :( :(

13 lata 5 miesiąc temu #161125 przez asia26
A siostra jest w ciazy? bo jak tak to takie zmainy bardzo czesto sie cofaja podczas ciazy nie martw sie wszystko bedzie dobrze! A Maja przepieknie w kolczykach wyglada :) jak ja Oliwi obcielam dzien przed bozym cialem grzywke to moj R. powiedzial babo jak moglas ja tak skrzywdzic :P masakra nastepnym razem na 100% fryzjer wogole nie mam zielonego pojecia co mnie podkusilo przeciez za pierwszym razem bylysmy u fryzjera i bylo super :dry:

13 lata 5 miesiąc temu #161133 przez alutka1011
No tak prawie 7 msc :( Ja właśnie się bałam isc z nią do fryzjera że się będzie bała czy cuś teraz wezmę młotek i wybiję sobie głupoty z glowy :angry:

13 lata 5 miesiąc temu #161139 przez asia26
to po porodzie te zmiany same moga sie wchlonac nie mowil lekarz jej? moja siostra miala tak samo i jest zdrowa :) a musze powiedziec ze oliwka zachowywala sie u fryzjera jak prawdziwa dama siedziala grzecznie i nawet glowa nie ruszyla :) nie wiem czemu sama jej teraz obcielam :dry:

13 lata 5 miesiąc temu #161148 przez Emme
Alutka przykro mi z powodu siostry, ale pewnie będzie tak jak Asia pisze.

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka