BezpiecznaCiaza112023

Listopad w tym roku będzie pogodny 2010

13 lata 5 miesiąc temu #170948 przez asia26
no wlasnie mi o to chodzi R. sprzedaje radia i glosniki ale ludzie trakktuja to jak rzecz niezbedna do przezycia i dzwonia nawet w nocy nie mowiac o weekendach i swietach :( nie no ja wysiadam :)

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

13 lata 5 miesiąc temu #170949 przez ilona
Cześć Wam :)

My też mamy własną działalność i ja jednak mimo, że pracy dużo czasami nawet bardzo to nie chciałabym, żeby M np. pracował za granicą, albo w jakiejś fabryce za 1500 zł.

Asiu butów i sukienki postaram się poszukać w sieci bo mi akumulator od aparatu padł.

mermide jaki masz marzenie? Może pomożemy spełnić? :)

13 lata 5 miesiąc temu #170955 przez mermide
Hej Ilonko!!

Dzięki za dobre chęci, ale jeżeli nie masz na zbyciu ok 20 tys to raczej ciężko będzie z pomocą :P
Chciałam właśnie otworzyć własny biznes, ale w urzędzie pracy dowiedziałam się, że nie mają już funduszy na dotacje. Najprawdopodobniej będą dopiero w styczniu, a do tej pory lokal który sobie upatrzyłam będzie już wynajęty :(
A ja nie posiadam wystarczających środków na rozruch i nie wiem jak je zdobyć w miarę krótkim czasie

13 lata 5 miesiąc temu #170957 przez mufa
Chciałam powiedzieć, że dzień w pracy nawet szybko zleciał :)
I dostałam @ w końcu po 8 dniach spóźnienia :D to znaczy chyba dostałam, bo jakieś coś tam leci- mało tego, ale jest.

13 lata 5 miesiąc temu - 13 lata 5 miesiąc temu #170958 przez asia26
tzrymam za slowo Ilonko ze sie pochwalisz :) a jak Wiki lepiej? my jutro do szczepienia ale nie wiem czy zaszczepia bo znow alergii dostala i nie wiem cho**** na co :angry: rany jej sie z tej wysypki porobily :( Syrenko marzenia sie spelniaja wiec moze jakos sie uda :) Mufa mocno tesknilas?

13 lata 5 miesiąc temu #170960 przez ilona
A co chcesz otworzyć?

Może niekoniecznie musi to być dotacja z PUPu może jakieś dotacje unijne?
PARP.pl tam jest trochę informacji.

My od nich trochę "wydębiliśmy" :laugh:

13 lata 5 miesiąc temu #170964 przez asia26
wiem ze wszystkie PUPy maja ciezko z kasa bo panstwo ucielo dotacje (znam dyr pup w poblizu mojej miejscowosci) a z uni trza debic poki daja jeszcze kase bo juz niedlugo :) :(

13 lata 5 miesiąc temu #170968 przez mermide
mufa jak tam w pracy?
Myślałam o punkcie gier wideo. Nie ma tego u nas dużo, a młodzież lubi takie rzeczy. A że są to drogie sprzęty to nie każdego stać, dlatego takie osoby mogłyby u mnie pograć, ewentualnie wypożyczyć gre do domu a nawet konsolę. Na zachodzie to całkiem dobrze prosperuje i mam nadzieję że u nas też by się to przyjęło

13 lata 5 miesiąc temu #170970 przez asia26
musze przyznac ze bardzo oryginalny pomysl na biznes nie wpadlabym na cos takiego :D

13 lata 5 miesiąc temu #170972 przez mermide
No właśnie. I dlatego ma szansę powodzenia bo jest tego mało. Najbliższy taki punkt jest oddalony o 30 km od Łazisk i nie każdy ma możliwość dostania się tam. No ale jak będę zwlekać to ktoś mnie ubiegnie :(

13 lata 5 miesiąc temu #170978 przez mufa
Powiem tak dzisiaj byłam pierwszy dzień i to w dodatku cała w stresie, bo ten @ nie chciał przyjść, a więc tak bardzo nie myślałam o Karoli, a po drugie to teraz zostaje z moją mamą, gorzej jak od połowy sierpnia będzie z D. ale jakoś damy radę.
W sumie to dzwoniłam tylko raz do domu, żeby sprawdzić co u nich :)

13 lata 5 miesiąc temu #170991 przez ilona
mufa najważniejsze, że Karolcia zostanie z kimś kogo zna i kto nie pozwoli Jej zrobić krzywdy, niż z obcą osoba zupełnie.

Co do biznesu pomysł świetny moim zdaniem, tylko czy orientowałaś się jak jest z koncesją czy czymś takim? No bo każda gra ma swój klucz, kod zwał jak zwał i można dana grę zainstalować jeden raz. I co wtedy?

13 lata 5 miesiąc temu #170992 przez alutka1011
Nie wiem co miałam napisac!
Aha wszystkiego naj dla dziewczyn! :kiss:
Wiecie co może Wam się to wydać głupie ale strasznie mi przykro bo Maja teraz się zrobiła taka córusia tatusia że szok!Mamy mogło by nie byc :( jest tylko do usypiania i dawania jeść :(

13 lata 5 miesiąc temu #170995 przez ilona
Oj Alutka minie Jej zybciej niz myslisz :)

ja bym chciała chociaz jeden dzień, żeby Wiktor był synusiem tatusia :laugh:
Ciągle jest mama, mama, mama, mamaaaaaaaaaaaaa :laugh:

13 lata 5 miesiąc temu #171000 przez mermide
Z tym nie ma dużego problemu, bo gry na konsole można instalować na kilku konsolach. A u mnie "wypożyczanie" wyglądałoby następująco: odkupywałabym używane płyty od klientów i "sprzedawałabym " te które mam w ofercie za np 10 zł za tydzień. I wtedy nie ma problemu.

Alutka Adaś też miał taki okres jak byliśmy na wakacjach. Nic ino tata, tata, tata. Jak tata się stracił to był krzyk. Ale już się unormowało... uff :)

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka