BezpiecznaCiaza112023

Listopad w tym roku będzie pogodny 2010

13 lata 4 miesiąc temu #187606 przez asia26
ja tez mam taka nadzieje :) podziwiam mamy ktore tak po prostu wracaja do pracy bo ja tak nie umiem :( a co do kombinezonu to my nie mamy jeszcze ale poczekam jeszcze bo nie chce duzo za duzego kupic a za malego tymbardziej

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

13 lata 4 miesiąc temu #187620 przez alutka1011
Ja mam nadzieję że aż tyle Maja nie urośnie żeby był Mały a troszkę za duży wręcz wskazane :laugh: Kolezanka (ta co ma córkę 2 dni starszą od Mai)idzie do pracy bez problemu zero stresu tylko ona robi 12 h i na drugi dzień wolne ale ja chyba bym nie dała rady Mai zostawić :(

13 lata 4 miesiąc temu #187626 przez asia26
no ja ide do pracy na niecale 8godzin bo mam dobre uklady w niej i co 2 dzien 3 razy w tyg a reszte w domu bede robic a i tak przechodze dramat :( no nic uciekam spac bo zmeczona jestem jak nie wiem co :) do zobaczenia jutro moje drogie ucalujcie dzieciaczki :*

13 lata 4 miesiąc temu #187679 przez SISUNIA88
cześć kochane!! mi forum dalej nie działa :( nie wiem jak długo jeszcze tak będzie. My korzystamy z ładnej pogody i cały czas jesteśmy albo na spacerku albo na placu zabaw.

Asiersa czekam na zdjęcia :)

Asiu tak mi smutno jak myślę o Was.. trzymam kciuki mocno!!!

Alutka ja kupiłam 2 kurtki przecenione ze 150 zł za 30!!! udało mi się jak nie wiem :silly:

pozdrawiam Was wszystkie i mocno całuje!!

PS. straciłam wszystkie nr z karty SIM jak możecie to wyślijcie mi jeszcze raz swoje na priv albo na FB!!! buziaki

"Poczęcie dziecka to cud, przed którym człowiek milknie, chyli czoło i klęka"

13 lata 4 miesiąc temu - 13 lata 4 miesiąc temu #187720 przez Emme
Dzień dobry
miałam kilka pytań i gdzieś mi zaginęły :) nie pamiętam o co chciałam zapytać ;/

chciałabym kupić Toli rękawiczki na jesień takie z odkrytymi palcami, co się później je zakrywa (wiecie o co mi chodzi?) tylko nie wiem czy takie małe gdzieś dostanę.

na all są rozmiary rękawiczek 50-62, 62-74 i nie mam pojęcia jaki ma być rozmiar...

13 lata 4 miesiąc temu #187730 przez bombel779

13 lata 4 miesiąc temu - 13 lata 4 miesiąc temu #187733 przez Emme
Dzięki :) nie wiem jak wpisywać w wyszukiwarkę :)

ja znalazłam takie: dzieciuszek.net/pokaz_produkt.php?idprod=6389 ale wolałabym bez tego kotka :)

13 lata 4 miesiąc temu #187737 przez bombel779
Może rękawiczki bez palców,albo rękawiczki z klapką ? :P

Aniołek wrzesień 2013 [*]

13 lata 4 miesiąc temu #187739 przez Emme
wpisywałam różnie już, i przeważnie są za duże :/
ale sobie wymyśliłam :S
chyba muszę znaleźć jakiegoś eksperta od włóczki, który by zrobiła na drutach :D

13 lata 4 miesiąc temu #187749 przez asia26
Emme szczerze to ja tez o takich myslae dla Oliwki choc mam chyba z 6 par rekawiczek :) dzis ide do szkoly na 12.10 wiec troche luzu mam dzis :) musze domek ogarnac :)

13 lata 4 miesiąc temu #187757 przez Emme
asia26 napisał:

Emme szczerze to ja tez o takich myslae dla Oliwki choc mam chyba z 6 par rekawiczek :) dzis ide do szkoly na 12.10 wiec troche luzu mam dzis :) musze domek ogarnac :)

jak znajdziesz takie gdzieś na necie to nie zapomnij podesłać mi link :)

13 lata 4 miesiąc temu #187761 przez mufa
Asiu to chyba ja jestem taką mamą, co wychodzi z domu i nie myśli o tym, co się w nim dzieje. No wiadomo zadzwonię raz i zapytam co u nich, ale to tak bardziej z nudów aniżeli ze strachu.
Jeśli o ubranka chodzi to Karolcia zakłada 80 spodenki i bluzy, a reszta to 86, na zimę ma już 92 kupione. Kombinezony mamy 2, do tego kurtka i płaszczyk.

Emme- u mnie właśnie też jeszcze leci, a przecież nie karmię już 7 mies. W naszym pepco już nie było tych skarpetek :( same L, ale siostra kupiła Karolci jedną parę i co się okazało są takiej samej dł jak S tylko troszkę szersze. Gratki nowych nabytków w buzi dla Tolinki.
W H&M-ie były takie rękawiczki z Hello Kitty

Asiu (Asierso)- super, że tak zwiedzacie Polskę, też bym chciała, ale po pierwsze czasu brak i funduszy.

Alutko- ja też nie miałam nic przygotowane, jedyne co to ubranka wyprałam i to było wszystko. bo u nas remont się przeciągnął i mies. mieszkaliśmy u teściówki, więc nic nie miałam tam, a jak już wróciliśmy do siebie to jakoś tak zeszło i nic specjalnego nie robiłam

13 lata 4 miesiąc temu #187766 przez Emme
Mufa ja mam "S" 2 pary i trochę są szerokie, ale wczoraj kupiłam jej "męskie" i są ciaśniejsze, nie zsuwają się.

13 lata 4 miesiąc temu #187771 przez mufa
U nas już ich nie ma, a szkoda, bo fajne są.

Ja sobie siedzę w pracy i tak się nudzę, że masakra jakaś.

13 lata 4 miesiąc temu #187774 przez asia26
Magdziu jak znajde to kuie Ci tez i posle bo jeszcze musze za chusteczke sie odwdzieczyc :D Mufa podziwiam ja dostaje bez malej na glowe :( my wlasnie przebralysmy ubranka ktore kiedys mi kolezanka przywiozla i nie jest tak zle narazie zakupy nie sa potrzebne :)

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka