BezpiecznaCiaza112023

Listopad w tym roku będzie pogodny 2010

13 lata 1 miesiąc temu - 13 lata 1 miesiąc temu #240579 przez Emme
Nie, no nie wierze! sprawdzałam rano, który jest dzisiaj i na kompie mam 16! sprawdziłam później dla pewności czy Lilka ma 17 ur. jeszcze sama się z siebie śmiałam, że falstart by był! :S ale jaja.

Liluś w takim razie najlepsze życzenia dla Ciebie i mamusi :kiss:

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

mam nadzieję, że to nic poważnego. Dziś widziałam te plasterki w reklamie i zastanawiałam się czy fajne są.

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

13 lata 1 miesiąc temu #240583 przez Asiersa
Liluś, najlepsze życzonka :kiss:

Mermide, dużo zdrówka dla Adasia :)
Na pocieszenie, napiszę, że przy mnie Tomek też częściej robi sobie "krzywdę" niż przy P.
Ale tak jak napisała Emme, przy nas dzieci spędzają najwięcej czasu, więc to chyba logiczne :)
Czasem odnoszę wrażenie, że Tomek nie kojarzy, że się gdzieś mocno uderzył bo za chwilkę idzie w to samo miejsce, lub za jakiś czas powtarza "wypadek" :dry:

Mój dzielny chłopczyk :*:*

13 lata 1 miesiąc temu #240586 przez Emme
a ja zauważyłam, ze Tola jak się uderzy szuka wzrokiem nas- jak nie znajdzie to bawi się dalej, a jak spotkaja się nasze spojrzenia to jest ryk, obojętnie czy mocno uderzyła czy nie.

Zapomniałam napisać, ze nauczyła się pokazywac jak się ręce myje i "nie ma"- nie mam pojęcia skąd się tego nauczyła, bo nikt jej nie uczył pokazywać, ze czegoś nie ma :S

13 lata 1 miesiąc temu - 13 lata 1 miesiąc temu #240607 przez Asiersa
a to u nas też tak jest :)
Jak Tomek się np przewróci to zaraz patrzy czy ja to widziałam :dry: Jeśli stwierdzi, że nie widziałam to się bawi a jak się spotkamy wzrokiem lub zareaguje to zaraz płacz przeraźliwy :(
Tomek lubi też "płakać" bez łez :D nic mu nie ma, ale chce na mnie coś wymusić i udaje że płacze :laugh:

A jak Tola pokazuje "nie ma"?? Bo Tomek kręci jedną dłonią.

Mój dzielny chłopczyk :*:*

13 lata 1 miesiąc temu #240634 przez mariosponge
Też się dołączam do najlepszych życzeń dla Lilki!

Mermide miewam podobnie. Ale wiesz, to są takie okresy, za chwilę będzie lepiej a później znów gorzej. Oby nie, ale takie jest życie, tak mi się wydaje.

[/url]

13 lata 1 miesiąc temu #240686 przez asia26
sto lat dla Lileczki :*

dziewczyny nie odzywam sie ostatnio bo kurde mam tyle pracy ze szok wpadam na chwile i nawet nie wiem co pisac bo Wam ciezko sie wbic w watek a nawet mysli zebrac mi ciezko :( jak sie odrobie to wroce na dobre :)

13 lata 1 miesiąc temu #240721 przez carolin1
Kochane dziękuję ze życznenia w imieniu Liki i swoim. Buziaczki dla WAS :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:

Mermedie będzie dobrze a wypadki to norma. Popieram zdanie dziewczyn, przecieże to my cały czas spedzamy z dziećmi i nie da się uniknąć potknięć. U nas też już się lała krew i był płacz.

Super dla postępów Toli - mnie też ciekawi jak pokazuje że nie ma :)

Zdrówka dla Adasia, ciekawa jestem jak działają te plasterki tzn czy są skuteczne - też widziałam reklamę.

Słuchajcie dziewczyny Lilka chodzi już sama potrafi przejśc caly pokoj dookoła i nauczyła się przemieszczać z jednego pokoju do drugiego mimo progów. :laugh: :laugh:

Co do picia dawałam jej dziś wodę z kubka 360 stopni ale bez nakrętki - wypiła parę łyków przez cały dzień. Próbowałam robić tak jak radziła Marusia dodać troszkę mleka żeby było białe ale narazie nie skutkuje. Kurcze Lilka lubi bardzo ogórki kiszone może ona tylko kwaśne lubi, może dodam do wody kilka kropli witaminy c i będzie kwaśne?

13 lata 1 miesiąc temu #240722 przez Emme
Asiu czekamy :D

Asiersa rozkłada tak rączki podobnie jak na zdjeciu na fb które dałam niedawno :D

13 lata 1 miesiąc temu - 13 lata 1 miesiąc temu #240951 przez Emme
wczoraj szybciej napisałam, a mój post jest 2 :S
Caro gratuluję w takim razie, i współczuję bo teraz to już będzie tylko... hhe, żartuję. chodzenie to nic przy wspinaniu :S czasem chciałabym Tolę przywiązać, bo jak tylko się odwrócę to już jej nie ma w miejscu, w którym ją zostawiłam. kiedyś poszłam zrobić jej pić, więc ściągnęłam ją z narożnika i posadziłam na ziemi, zeby nie spadła. Odwracam się a ona siedzi w tym samym miejscu na narożniku, jakby nie było sytuacji z posadzeniem na ziemi :S

a jak Lila lubi kwaśne to może wciśnij jej cytrynę, albo poszukaj jakichś kwaskowych herbatek albo zrób kompot z kwaśnych owoców?

Tola lubi wszystkie herbaty, ale najbardziej chyba jabłko z melisą.

13 lata 1 miesiąc temu #240969 przez ilona
Dzień dobry :)

Spóźnione najlepsze życzenia dla Lilusi :kiss:

Wieczorem jak chciałam napisać posta tzn. jak brałam odp to wyskakiwał mi error :dry:

Dziewczyny no muszę się pochwalić a co? :laugh:
Wiktor wczoraj zrobił swoje pierwsze siusiu do dorosłego wc :laugh:
najpierw podszedł i walił klapa a później próbował zdjąć sobie pampersa :)

Emme u nas Wiktor wchodzi na wszystkie krzesła, stoliki, ławy :laugh: i tez zdjęcie go i posadzenie traktuje jak motywację żeby spróbować czegoś więcej :laugh: np. z siadu przejśc do pozycji stojącej na stoliku 50x70 cm :laugh:

13 lata 1 miesiąc temu - 13 lata 1 miesiąc temu #241130 przez paulina2209
NAJLEPSZE ŻYCZENIA DLA LILKI BARDZO PRZEPRASZAMY ZA SPÓŹNIENIE

Monika też zdobywa domowe szczyty ostatnio weszła na oparcie wersalki złożonej :ohmy: oczywiście skończyło się to wielkim upadkiem na szczęście na miękkie :laugh:

a i Emme bardzo proszę o zmianę w tabeli Moniki dzień urodzenia na 7, póki jeszcze możesz ;)

13 lata 1 miesiąc temu #241426 przez Emme
Paulina dziwna sprawa, bo właśnie widziałam, ze niepoprawione, a od razu wkleiłam z poprawką wtedy :S

Cisza tutaj jakby weekend się zbliżał :D

u nas przygotowania ida powoli, ale sukcesywnie do przodu: ozdoby do tortu zrobione, doniczkowe desery właściwie też, choć nie wiem kiedy posypać je ziemią, bo nie wiem czy się nie zwilży wiec chyba dopiero jutro :D

a powiedzcie mi jak się sprawują Wasze butelki z aventu? nasza czasem przecieka i już mnie to irytuje

13 lata 1 miesiąc temu #241445 przez ilona
Ja właśnie wróciłam z pracy :dry:
M. pojechał do kolegi Wiktor śpi a ja odpocznę i się później biorę za robienie przetworów :laugh:
Kupiłam dziś 5 kg gruszek i będą weki :laugh:

Emme myślę, że dopiero jutro ta "ziemia" bo faktycznie wciągnie wilgoć. A z czego w końcu robisz? z oreo?

13 lata 1 miesiąc temu #241450 przez Emme
kupiłam i oreo i mini hity jakieś black&white, ale oreo 100razy ciemniejsze, prawie czarne :D

13 lata 1 miesiąc temu #241461 przez ilona
To czekam z niecierpliwością na foto deserków :laugh: tzn. na wszystkie fotki ale te szczególnie :laugh:
Motylki na tort miodzio :P

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka