- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Listopad w tym roku będzie pogodny 2010
Listopad w tym roku będzie pogodny 2010
- mufa
- Wylogowany
- rozmowna
- Moje Słoneczko 2.11.2010
U nas noc masakra, dzień nie lepszy, ale za to pogoda piękna
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Asiersa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Tomek**12.10.2010**'
- Otrzymane podziękowania: 1
ale tu dzisiaj pustki... w sumie jak w każdy weekend
Ja byłam dzisiaj z mamą i z Tomciem u mojej cioci Mały pobawił się z 4-letnią Paulinką
W sumie to nie z nią a jej zabawkami Bardzo mu się podobało, bo zabawki inne i taki w niebo wzięty był, że szok
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Mufa, a jak Karolka? Lepiej troszkę? Mam nadzieję, że już się nie męczycie z gorączką
- mermide
- Wylogowany
- budujemy zdania
Pustki tu dzisiaj straszne.
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Życzę dużo zdrówka chorowitką. Mam nadzieję że szybko wrócą do zdrowia.
U mnie zaczął się remont lałby. Wszędzie pełno kurzu - wymienialiśmy drzwi a teraz montujemy panele. A muszę wyrobić się przed przyszłą niedzielą bo mamy kolędę.
Właśnie wybieram sukienkę na sylwestra i kurcze nie wiem na którą się zdecydować
czy
Pomóżcie Plisssssss
A jakie są w ogóle wasze plany na sylwestra?
Aha carolin mnie się wydaje że pępek jest normalny.
- mufa
- Wylogowany
- rozmowna
- Moje Słoneczko 2.11.2010
Asiersa bardzo dobrze doradziła Emme
Syrenko wszystko zależy gdzie się wybieracie, pierwsza bardziej na strojne bale a druga to może być na zwykłą imprezę. Mi się bardziej pierwsza podoba
Dobra lecę spać, bo dzisiaj pomyłam okna i trochę poprasowałam, żeby mieć mniej do zrobienia przed świętami.
- ilona
- Wylogowany
- Moderator
- 12.05.2010 Wiktor 26.09.2014 Weronika
- Otrzymane podziękowania: 24
Faktycznie tu weekendowa cisza.
mufa buziaczki dla Karoli
mermide jak twoje sprawy związana z działalnością?
- mermide
- Wylogowany
- budujemy zdania
Mufa mnie też bardziej podoba się pierwsza. I chyba się na nią zdecyduje Dzięki
Buziaki dla Karolci
Ilona fajny pomysł. Mam nadzieję że Wam wypali.
A co do mojej działalności to jestem w trakcie zamawiania. Ale teraz tylko takie słowne bo wszystkie umowy i projekty będę robić po nowym roku. Na koniec nikt nie ma czasu.
W przyszłym tygodniu jadę umówić się na pomiar okien i drzwi - bo muszę wymienić. Po świętach dzwonię do zduna i umawiam się na robienie pieca.
Mam już przygotowane umowy przedwstępne, ale dopiero po nowym roku będę jeździła i podpisywała je z klientami (min. mój były szef, hotel w Tychach, mikro przedsiębiorstwa w Mikołowie, zakład mojego męża) i dostawcami (warzywa, ryby, rzeźnik).
Po nowym roku będę też szukać sprzętu, garnków i naczyń - bo muszę do biznesplanu napisać co, w jakich ilościach i w jakiej cenie będę kupować). No i oczywiście sanepid - też po nowym roku. W styczniu idę także na kurs gotowania:)
No więc mam nadzieję że wypali
- ilona
- Wylogowany
- Moderator
- Emme
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Ja też trzymam kciuki na Wasze pomysły
Mam nadzieje, że w końcu cos z Karolinką wyklaruje, bo najgorzej nie wiedzieć co się dzieje.
Kupiłam Toli choinkę w pepco i już jest ubrana. Super ozdoby są. Oczywiście na pierwszym planie Ilonkowe serduszka
W pepco faje są bombki tanie, które można samemu pomalować (z farbkami i pędzelkiem), jest namalowany wzór, lub są w jakimś kształcie- super prezent dla dzieci (szkoda, ze Tola jeszcze mała)
I kupiłam jej jeszcze komin- będzie jej ciepło pod szyją, a przynajmniej nie będzie tego śliniła!
A, Syrenko jeśli nie masz zaufanego sprzedawcy to nie kupuj z Japan Style- to oszuści, rzadko towar trafia do kupującego. ja od kwietnia czekam na bluzę ;/
- ilona
- Wylogowany
- Moderator
czyli około 10-12 ton ciuchów.
i jeszcze zapytam jaką ma cenę ta sukienka???/
bo w cenniku dla hurtowników kosztuje ona 30 zł.
- Emme
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Asiersa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Tomek**12.10.2010**'
Mermide, mnie też się podoba ta pierwsza sukienka
Ilonko, fajny pomysł na biznes Taki łatwiejszy mi się wydaje, niż ten od Mermide
Mermide, oczywiście nie obraź się, ale chodzi mi o to, że jak czytam co musisz załatwić, jakie papiery podpisać, co kupić itd to aż oczopląsu dostaję i głowa mi się taka mała robi i w ogóle Cie podziwiam, że to ogarniasz A jak przeczytałam od Ilonki pomyśle, to nawet to umysłowo ogarnęłam
Emme, my już od jakiegoś miesiąca mamy taki komin i jestem mega zadowolona! Tomek nie marznie i w ogóle chyba fajnie mu się to nosi Co do szalika to od początku byłam na Nie i nastawiałam się na ten komin
Choineczka wspaniała! Ozdoby Ilonkowe śliczne Ja też planuję w Tomka pokoju ustroić małą choinkę i zastanawiam się jaka będzie jego reakcja Poza tym, w dużym pokoju będzie duża choinka i już martwi mnie to, czy bombki zostaną w całości czy nie
- ilona
- Wylogowany
- Moderator
No mój pomysł na pewno prostszy niż Syrenki
tylko jedyny problem to taki, że nie mamy auta dostawczego takiego porządnego. mamy ciężki wybór albo auto albo towar, a reszta w kredyt
- Emme
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
JA się zastanawiam, gdzie postawić choinkę- jedyne miejsce, gdzie mogłaby stać (nie ze względu na bombki, bo mam te hand-made (pamiętacie je ?), tylko na igły i ich opadanie- chcę mieć żywą) nie ma w pobliżu kontaktu ;/
- Asiersa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Tomek**12.10.2010**'
Emme, my będziemy mieć sztuczną niestety Pewnie dopiero w przyszłym roku skusimy się na żywą. A szkoda Ja to uwielbiam żywe choinki i ten zapach
Ozdób nie pamiętam Pewnie mnie jeszcze wtedy na Waszym wątku nie było
- Emme
- Wylogowany
- mistrzyni słowa