BezpiecznaCiaza112023

Listopad w tym roku będzie pogodny 2010

13 lata 1 tydzień temu #258019 przez mufa
`Co jest dziewczyny, rozumiem, że dziś sob, ale już południe i nie mam się z kim kawki napić.

U nas noc masakra, dzień nie lepszy, ale za to pogoda piękna

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

13 lata 1 tydzień temu #258262 przez Asiersa
Hejka :)
ale tu dzisiaj pustki... w sumie jak w każdy weekend :(
Ja byłam dzisiaj z mamą i z Tomciem u mojej cioci :) Mały pobawił się z 4-letnią Paulinką :)
W sumie to nie z nią a jej zabawkami :laugh: Bardzo mu się podobało, bo zabawki inne i taki w niebo wzięty był, że szok :lol:

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Mufa, a jak Karolka? Lepiej troszkę? Mam nadzieję, że już się nie męczycie z gorączką :(

Mój dzielny chłopczyk :*:*

13 lata 1 tydzień temu - 13 lata 1 tydzień temu #258267 przez mermide
Witam.

Pustki tu dzisiaj straszne.

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Życzę dużo zdrówka chorowitką. Mam nadzieję że szybko wrócą do zdrowia. :kiss: :kiss: :kiss:

U mnie zaczął się remont lałby. Wszędzie pełno kurzu - wymienialiśmy drzwi a teraz montujemy panele. A muszę wyrobić się przed przyszłą niedzielą bo mamy kolędę. :dry:

Właśnie wybieram sukienkę na sylwestra i kurcze nie wiem na którą się zdecydować :huh:

czy

Pomóżcie :ohmy: :ohmy: :ohmy: Plisssssss :ohmy: :ohmy: :ohmy:

A jakie są w ogóle wasze plany na sylwestra?

Aha carolin mnie się wydaje że pępek jest normalny.
Załączniki:

13 lata 1 tydzień temu #258275 przez mufa
No niestety z Karolą bez zmian :( chyba już chcę tego wt, żeby wiedzieć czy cos jej dolega czy to ząbki.

Asiersa bardzo dobrze doradziła Emme :)

Syrenko wszystko zależy gdzie się wybieracie, pierwsza bardziej na strojne bale a druga to może być na zwykłą imprezę. Mi się bardziej pierwsza podoba :D

Dobra lecę spać, bo dzisiaj pomyłam okna i trochę poprasowałam, żeby mieć mniej do zrobienia przed świętami.

13 lata 1 tydzień temu - 13 lata 1 tydzień temu #258364 przez ilona
Dzień dobry :)

Faktycznie tu weekendowa cisza.

mufa buziaczki dla Karoli
mermide jak twoje sprawy związana z działalnością? :)

13 lata 1 tydzień temu #258395 przez mermide
Hej

Mufa mnie też bardziej podoba się pierwsza. I chyba się na nią zdecyduje :) Dzięki
Buziaki dla Karolci :kiss:

Ilona fajny pomysł. Mam nadzieję że Wam wypali.

A co do mojej działalności to jestem w trakcie zamawiania. Ale teraz tylko takie słowne bo wszystkie umowy i projekty będę robić po nowym roku. Na koniec nikt nie ma czasu.
W przyszłym tygodniu jadę umówić się na pomiar okien i drzwi - bo muszę wymienić. Po świętach dzwonię do zduna i umawiam się na robienie pieca.
Mam już przygotowane umowy przedwstępne, ale dopiero po nowym roku będę jeździła i podpisywała je z klientami (min. mój były szef, hotel w Tychach, mikro przedsiębiorstwa w Mikołowie, zakład mojego męża) i dostawcami (warzywa, ryby, rzeźnik).
Po nowym roku będę też szukać sprzętu, garnków i naczyń - bo muszę do biznesplanu napisać co, w jakich ilościach i w jakiej cenie będę kupować). No i oczywiście sanepid - też po nowym roku. W styczniu idę także na kurs gotowania:)
No więc mam nadzieję że wypali :blink:

13 lata 1 tydzień temu #258399 przez ilona
Trzymam mocno kciuki kochana :kiss:

13 lata 1 tydzień temu #258402 przez Emme
Asiersa :kiss:

Ja też trzymam kciuki na Wasze pomysły :)

Mam nadzieje, że w końcu cos z Karolinką wyklaruje, bo najgorzej nie wiedzieć co się dzieje.

Kupiłam Toli choinkę w pepco i już jest ubrana. Super ozdoby są. Oczywiście na pierwszym planie Ilonkowe serduszka :D :kiss:
W pepco faje są bombki tanie, które można samemu pomalować (z farbkami i pędzelkiem), jest namalowany wzór, lub są w jakimś kształcie- super prezent dla dzieci (szkoda, ze Tola jeszcze mała)
I kupiłam jej jeszcze komin- będzie jej ciepło pod szyją, a przynajmniej nie będzie tego śliniła!
A, Syrenko jeśli nie masz zaufanego sprzedawcy to nie kupuj z Japan Style- to oszuści, rzadko towar trafia do kupującego. ja od kwietnia czekam na bluzę ;/

13 lata 1 tydzień temu - 13 lata 1 tydzień temu #258405 przez ilona
bo z japan-style jest tak, że ten towar formalnie który oni wystawiają na all jest w chinach i oni go ściągają jak już maja zamówienia na cały kontener :dry:
czyli około 10-12 ton ciuchów.

i jeszcze zapytam jaką ma cenę ta sukienka???/
bo w cenniku dla hurtowników kosztuje ona 30 zł.

13 lata 1 tydzień temu #258408 przez Emme
Tolinkowa choina
-tak się prezentują serduszka od cioci Ilonki :kiss: (wcześniej wisiały na makaronach na oknie ;)

13 lata 1 tydzień temu #258659 przez Asiersa
Hej !! :kiss: :kiss:

Mermide, mnie też się podoba ta pierwsza sukienka :)
Ilonko, fajny pomysł na biznes :) Taki łatwiejszy mi się wydaje, niż ten od Mermide :P
Mermide, oczywiście nie obraź się, ale chodzi mi o to, że jak czytam co musisz załatwić, jakie papiery podpisać, co kupić itd to aż oczopląsu dostaję i głowa mi się taka mała robi i w ogóle Cie podziwiam, że to ogarniasz :blush: A jak przeczytałam od Ilonki pomyśle, to nawet to umysłowo ogarnęłam :blush: :lol:

Emme, my już od jakiegoś miesiąca mamy taki komin i jestem mega zadowolona! Tomek nie marznie i w ogóle chyba fajnie mu się to nosi :) Co do szalika to od początku byłam na Nie i nastawiałam się na ten komin :)
Choineczka wspaniała! Ozdoby Ilonkowe śliczne :) Ja też planuję w Tomka pokoju ustroić małą choinkę i zastanawiam się jaka będzie jego reakcja :) Poza tym, w dużym pokoju będzie duża choinka i już martwi mnie to, czy bombki zostaną w całości czy nie :S :laugh:

13 lata 1 tydzień temu - 13 lata 1 tydzień temu #258668 przez ilona
Cześć Asiu :)

No mój pomysł na pewno prostszy niż Syrenki :)
tylko jedyny problem to taki, że nie mamy auta dostawczego takiego porządnego. mamy ciężki wybór albo auto albo towar, :angry: a reszta w kredyt

13 lata 1 tydzień temu #258670 przez Emme
Dzień dobry :)
JA się zastanawiam, gdzie postawić choinkę- jedyne miejsce, gdzie mogłaby stać (nie ze względu na bombki, bo mam te hand-made (pamiętacie je :D?), tylko na igły i ich opadanie- chcę mieć żywą) nie ma w pobliżu kontaktu ;/

13 lata 1 tydzień temu #258683 przez Asiersa
Ilonko, na pewno dacie radę :) Musicie :)
Emme, my będziemy mieć sztuczną niestety :( Pewnie dopiero w przyszłym roku skusimy się na żywą. A szkoda :( Ja to uwielbiam żywe choinki i ten zapach :laugh:
Ozdób nie pamiętam :silly: Pewnie mnie jeszcze wtedy na Waszym wątku nie było :(

13 lata 1 tydzień temu - 13 lata 1 tydzień temu #258692 przez Emme
Asiersa takie
tylko bez tej kokardy- brązowo beżowe i beżowo-brązowe :)

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka