BezpiecznaCiaza112023

Listopad w tym roku będzie pogodny 2010

14 lata 2 miesiąc temu #64762 przez mariosponge
No wreszcie Tola się do nas uśmiechnęła! Słodziutka dziewczynka.

sunaja21 napisał:

dzisiaj bylam z Dawidkiem na badaniu krwi- masakra- tak plakal .... jutro wyniki i zobaczymy czy cos mu jest czy to jakas bakteria czy co ... bo nadal pije mało ok. 60ml mleka a pil juz po 120ml!

ojeju, współczuję. trzymam kciuki, żeby wszystko było dobrze.

Moje dziecko wreszcie zaczęło spać normalnie. Teraz tylko 2 razy w nocy się budzę i nie na długo, maksymalnie na godzinę. Tak już 2 noc, mam nadzieję że już tak zostanie.
Dzisiaj mały zrobił już 5 kupek! Czy to normalne? Wyglądają bez zmian, ale co założę mu nową pieluchę - od razu kupa. I tak w kółko od rana!

[/url]

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

14 lata 2 miesiąc temu #64777 przez Emme
byłaś już u gina? ja wczoraj. de.. bil mnie nastraszył! "o, widzę tu coś"- myślałam, że spadnę z fotela! a mu chodziło, że jest jajeczko przed owulacją.
mam też dobre wiadomości-naprawił mi się jeden jajnik :). teraz dostałam tabletki anty i będę mogła spać bardziej spokojnie.
Tola też mi dziś nie chce jeść- dopiero 2 raz po nocy je.

mi Tola robiła kupki czasem nawet 10 razy dziennie, i najlepiej do świeżej pieluszki :D. Może to nic złego

14 lata 2 miesiąc temu #64789 przez mariosponge
Nie byłam, bo mąż zmienił pracę i ubezpieczenie mi się skończyło, muszę poczekać jeszcze kilka dni aż załatwi te wszystkie sprawy papierkowe.
Z tym moim okresem dzieje się coś dziwnego, bo ostatnio jak był, to do tej pory nie wiem czy się już skończył, bo co chwilę "wraca", nigdy nie wiadomo. Oprócz tego "żywa" krew była tylko pierwszego dnia, reszta to brudna. No i strasznie mało. Mi to bardziej przypomina moje plamienia pod czas pierwszych miesięcy ciąży niż okres... Jak się okaże że znów w ciąży jestem (chociaż to nie możliwe), to dopiero będzie :D

[/url]

14 lata 2 miesiąc temu #64820 przez Groszek
Mariosponge zawsze lepiej sprawdzić u lekarza co to jest :)
My po lekarzu, Michał ma ostre zapalenie oskrzeli, infekcję gardła i do tego biegunkę :dry:

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=7557

14 lata 2 miesiąc temu #64828 przez _aga86_
Biedny Michas :( Niech szybko zdrowieje!!!
mariosponge karmisz piersia, wiec mozesz miec problemy z miesiaczka. Niektore nie maja wcale inne na przemian, ale tak czy siak jak zalatwisz ubezpieczenie zglos sie do ginekologa.

14 lata 2 miesiąc temu #64840 przez paulina2209
dużo zdrówka życzymy

14 lata 2 miesiąc temu #64861 przez paulina2209
a my dziś byliśmy na usg mózgu i wszystko jest w porządku. :laugh: :laugh: :laugh: tylko lekarz mnie nastraszył :angry:

14 lata 2 miesiąc temu #64867 przez Ewa26
Mariosponge chyba wszystko ok. Moja Julcia robi kupkę bardzo często praktycznie po każdym cycu :) Co do Okresu też mam dziwnie pierwszy dostałam 8 tyg. po urodzeniu potem 2tyg. po i znów 2 tyg. po, Tylko to nie jest prawdziwy okres tylko jedno lub dwu dniówka hm... dziwne. :dry:

14 lata 2 miesiąc temu #64891 przez sunaja21
ja u gina bylam 6 tyg po porodzie i mowil ze jak nie karmie to okres powinien przyjsc do 8 tyg po porodzie - bylam w pelnej schizie bo dostalam dokladnie na 8 tydz po porodzie- tak sie balam ze znow w ciazy jestem!okres trwal 2 tyg!teraz jestem na tabletkach anty i juz 2 @ sie konczy!

mariosponge- trudnio mi powiedziec czy te kupki to normalne bo moj maly jest na sztucznym i robi co 4 dni kupke i to najczesciej jak dostanie czopik bo sam to chyba jeszcze by nie zrobil!jutro bede u pediatry i zobaczymy jak wyniki i co z ta kupka zrobimy!

[url=http://dawidek7-.aguagu.pl][img]http://dawidek7-.aguagu.pl/suwaczek/suwak3/a.png[/url]

14 lata 2 miesiąc temu #64902 przez Emme
zdrówka dla Michasia!
ja dostałam dokładnie jak zaczął mi się 8tydziń. teraz jestem przed kolejnym, nie mogę się doczekać bo zacznę tabletki. a teraz jestem przed owulacją, wg gina jutro lub pojutrze powinna być, więc wolę być ostrożna, a mam teraz taką ochotę na mężulka, że sama siebie nie poznaję. od kilku lat takiej nie miałam.

bym dziś na pogrzebie, tak zmarzłam że myślałam że mi ręce odpadną. musiałam iść w jesiennej kurtce, bo zimową kurtkę i płaszcz mam białe więc średnio wypadało.

wygrałam licytację chusty do noszenia i już nie mogę się doczekać aż przyjdzie, bo gratis dostanę płytki z ćwiczeniami fitmama dla mam i kobiet w ciąży :)

14 lata 2 miesiąc temu #64903 przez martela89
Emme,a kiedy brałaś ślub? W jakim miesiącu?

14 lata 2 miesiąc temu #64912 przez Emme
nie brałam, bo narazie nie jest mi to do szczęścia potrzebne ;p

14 lata 2 miesiąc temu #64914 przez martela89
acha rozumiem :)

14 lata 2 miesiąc temu #64920 przez Emme
ale zanim Tolka pójdzie do przedszkola na pewno weźmiemy ślub. chyba, że odbije nam coś i weźmiemy go np za miesiąc.

14 lata 2 miesiąc temu #64955 przez Ewa26
sunaja21 napisał:

ja u gina bylam 6 tyg po porodzie i mowil ze jak nie karmie to okres powinien przyjsc do 8 tyg po porodzie

Mhm ja też dostałam 8 tyg po porodzie ale ja karmie piersią od urodzenia więc nie wiem jak to już jest!
Moja Niuńka po butli cały dzień nie robiła kupki męczyła się biedna strasznie :( (była na sztucznym 2 dni bo miałam grypę żołądkową i brałam leki) Po przejściu na cyca kupki wróciły kilka razy dziennie.

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka