BezpiecznaCiaza112023

Listopad w tym roku będzie pogodny 2010

13 lata 9 miesiąc temu - 13 lata 9 miesiąc temu #91340 przez Emme
nawet dobrze się w niej czuję, a góra jest tak zrobiona, że powiększa mój ubogi biust :woohoo:

Dzisiaj dałam Tolo deserek, bardzooo jej posmakował, ale nie wychodzi jej jedzenie łyżeczką, zabiera się za nią jak za smoczka :S

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

13 lata 9 miesiąc temu #91424 przez sunaja21
jak dla mnie sukienka ooookkkkk sama tez takie dlugosci nosze :)i nawet chcialam podobna kupic tylko miala kolorowaw gore :) jest elegancka wiec jak najbardziej na chrzcinki sie nadaje!ja kupilam zlote spodnie i do tego golfik z brazowo-zlotej koronki :) musze tylko jakis zakiet dokupic do tych spodni :/

moj urwis juz teraz wszystko wcina nawet obiadki mu smakuja a owoce wrecz uwielbia :) najmniej same jabłko chyba mu za kwasne:P aha i tez lize lyzeczke jak zmoczka hehehe:) ale jakos sobie radzi :P

[url=http://dawidek7-.aguagu.pl][img]http://dawidek7-.aguagu.pl/suwaczek/suwak3/a.png[/url]

13 lata 9 miesiąc temu #91455 przez paulina2209
emme sukienka super. i nie przejmuj się długością ktoś ci coś powie? :laugh: Monika też ssie łyżeczkę. wiecie boję się trochę przestawiania czasu. tak się zastanawiam czy przestawiać Monię na nowy czas czy dać sobie spokój i zostawić wszystko normalnie czyli kąpiel o 20 a nie o 19. ale zawiła jestem dziś :laugh:

13 lata 9 miesiąc temu #91457 przez asia26
emme z Ciebie to szprycha jest niezla :) musze to napisac i moze to glupio zabrzmi ale jestes naprawde piekna :)

13 lata 9 miesiąc temu #91460 przez paulina2209
no emme laska z ciebie! ja to się czuję jak wieloryb ważę tyle co ty a mam 10 cm mniej

13 lata 9 miesiąc temu #91498 przez Emme
:blush: przekonałyście mnie :)
i zawstydziłyście mnie nieźle!

ja mogę tylko takie długości nosić, bo jak mam do kolan to b. źle to wygląda, mam bardzo chude łydki i szpotawe kolana i wtedy bardzo to się rzuca w oczy :dry:

13 lata 9 miesiąc temu #91550 przez SISUNIA88
Widzisz Emme nie ma to jak "forumowe" wsparcie :laugh:

"Poczęcie dziecka to cud, przed którym człowiek milknie, chyli czoło i klęka"

13 lata 9 miesiąc temu #91603 przez mariosponge
Bardzo ładnie wyglądasz w tej sukience!
Przypomniało mi się, jak przyszłam na zdjęcie szwów, a lekarka nie mogła uwierzyć że urodziłam, bo brzucha już nie było. dopiero jak zajrzała do szwów, to uwierzyła :)

[/url]

13 lata 9 miesiąc temu #91610 przez paulina2209
mariosponge zazdroszczę ja mam do tej pory flaka na brzuchu a ogólnie jestem szczupła

13 lata 9 miesiąc temu #91615 przez Emme
wczoraj zapomniałam napisać o zmianie czasu i dłuższym dniu. my już od ok 2 tyg przyzwyczajamy Tolę do późniejszych godzin kąpieli, żeby latem na 18 na kąpiel nie lecieć bo szkoda dnia

13 lata 9 miesiąc temu #91617 przez mariosponge
Ale za to mam dupę jak szafę, bo biodra mi się rozeszły.
I jeszcze jedno. Trochę to krępujące, ale się przyznam, że od kiedy zaczęłam karmić piersią, jedna pierś zrobiła mi się większa od drugiej o 2 rozmiary!!! Próbowałam "nadrobić" drugą, częściej nią karmiłam, ściągałam pokarm i nic z tego. Nie mogę wyjść do ludzi po ludzku ubrana, bo wyglądam jak po wycięciu guza: jedna pierś malutka a druga ogromna! Ze stanikami też problem, bo jedna się mieści a druga się wypina. Nie wiem czy to normalne, i nie wiem jak przeżyje lato. Karmić zamierzam przynajmniej rok, cały czas będę musiała to ukrywać, ale jak to ukryć w wakacje? I czy wrócą mi piersi do normy jak z przed ciąży?

[/url]

13 lata 9 miesiąc temu #91623 przez Emme
hymmm słyszałam o takich przypadkach, ale nie przy karmieniu piersią. wydaje mi się, że jak przestaniesz karmić to wszystko wróci do normy, choć z tym latem faktycznie nieciekawie

13 lata 9 miesiąc temu #91625 przez sunaja21
emme skad ja to znam - chude lydki i kosciste kolana ehhhhhhhhhh.... dlatego tez tylko mini nosze bo inaczej koszmar!
ja raczej nie bede zmieniac spania bo wole zeby maly poszedl ok 20 spac a ja moge sobie ze spokojem z mezusiem posiedziec na tarasie jak bedzie lato a tak do 22-23 walczyc z maluda i zas padnieta wieczorem o nie nie nie ...a jeszcze jak wroce do pracy to wogole jakby maly mial buszowac do 22 to dziekuje bardzo ... a o 5 pobuda do pracy!

[url=http://dawidek7-.aguagu.pl][img]http://dawidek7-.aguagu.pl/suwaczek/suwak3/a.png[/url]

13 lata 9 miesiąc temu #91631 przez Emme
my kąpaliśmy o 18 zawsze, bo mój luby tak chciał, ale ja uważałam że za szybko. teraz kąpiemy ok 19 i jakoś tak łatwiej dzień mi się organizuje

ja z powodu swoich chudych nóg, jak byłam nastolatką, całe lato chodziła w długich spodniach :P

13 lata 9 miesiąc temu - 13 lata 9 miesiąc temu #91636 przez sunaja21
ja praktycznie do dzisiaj chodze w dlugich :P czasami odwaze sie na spodniczke lub spodenki krotkie ale to musze miec dzien!tzn kolo domu to chodze ale czasem jak gdzies jade to caly czas mam w glowie ze wszyscy gadaja boze jaka anoreksja!

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka