BezpiecznaCiaza112023

Listopad w tym roku będzie pogodny 2010

13 lata 8 miesiąc temu #98020 przez renata329
Renata Zielinska to ja:-)

[url=http://www.zapytajpolozna.pl] http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=17870 [/url]

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

13 lata 8 miesiąc temu #98021 przez renata329
szybkie jestescie przez jeden dzien tyle postow napisac ja za wami nie zadarzam:-),dobrze ze forum sie rozkreca

[url=http://www.zapytajpolozna.pl] http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=17870 [/url]

13 lata 8 miesiąc temu #98027 przez Martynka__89
Dziś wielki dzień mojego Syna kończy dziś pół roczku :kiss: :kiss: ale jestem wzruszona i oczywiście szczęśliwa :) Dopiero co się urodził, pamiętam wszystko a dziś kończy pół roku :)
Mateuszek dla każdej z Was (jak i Waszych pociech) ma torciki ^^ można wybrać z którego chce się kawałek :)

I jak wstaniecie to Kafka dla wszystkich ;)

Moja Kropeczka:(9.02.2015

13 lata 8 miesiąc temu #98037 przez Asiersa
Mateuszku! Moc życzeń dla Ciebie i tysiące buziaczków ode mnie i Tomusia :kiss: :kiss:

A więc my poprosimy o kawałek tortu Reksia (może być ucho) :blink: i na krówkę też się skusimy :silly: hmm, kawałek uśmiechu z kwiatuszkiem :lol:

o kurczaki, to mój Tomcio ma w takim razie za 6 dni pół roczku :ohmy: :kiss: :kiss:

Mój dzielny chłopczyk :*:*

13 lata 8 miesiąc temu #98046 przez Martynka__89
Dokładnie Asiersa za 6 dni świętujemy dzień Tomcia :* kurcze te pół roku to jak niemowlęcia "dorosłość" :P

13 lata 8 miesiąc temu - 13 lata 8 miesiąc temu #98053 przez SISUNIA88
MATEUSZEK SKARBIE MAŁY 100 LAT!!! ROŚNIJ ZDROWO I ZAWSZE SIĘ UŚMIECHAJ!!!! BUZIAKI OD FORUMOWEJ CIOCI PATRYCJI I FILIPKA!!!

piękne torty aż żal jeść :laugh:

"Poczęcie dziecka to cud, przed którym człowiek milknie, chyli czoło i klęka"

13 lata 8 miesiąc temu - 13 lata 8 miesiąc temu #98071 przez Emme
Dzień dobry bardzo
Mateuszku :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:

Asiera mam takie samo zdanie co do moczenia uszek
Monix Tola się kiedyś tak obs... ubrudziła ;) , że pod kran ją wzięłam i do wany. Nawet na czole miała :ohmy: zostało to uwiecznione zdjęciem.

Pozwolę sobie wrócić do tematu. To smutne, że tak wyszło, ale cóż...
Nikt nie powiedział o co chodzi i o kogo, ale jak widać osoba sama poczuła się do "ujawnienia". A, że przy okazji sama się wygadała... Nie mamy dostępu do maili. I widocznie jest to bardzo dobra koleżanka skoro pisze z tego samego domu co Marteli siostra. Poza tym kłamstwo ma krótkie nogi- nie trudno było to rozgryźć. Trudno jest uwierzyć, ze to koleżanka, wystarczy przeczytać wypowiedzi...Dużo by pisać... Przykre jest to, że przez swój charakter trzeba było zdobyć się na taką intrygę. Nie lepiej żyć w zgodzie? Temat uważam za zamknięty

13 lata 8 miesiąc temu #98074 przez Asiersa
eee tam żal jeść :silly: wyobraź sobie, że reksio już nie ma ucha a krówka kwiatka i uśmiechu bo ja zjadłam :woohoo:

Mój dzielny chłopczyk :*:*

13 lata 8 miesiąc temu #98082 przez Martynka__89
Dziękować, nie krępujcie się jedzcie :) Mateusz chyba wie że ma święto od rana taki radosny ^^. Co do uszek nigdy nie moczę specjalnie, ale żebym jakoś bardzo uważała to też nie jednak zawsze wycieram do sucha. Asiersa mam pytanie jakie warzywa gotujesz dla Tomcia i jak je przechowujesz i na ile dni ? Też chcę zacząć gotować dla małego. I postanowiłam dołączyć do mam MM, niestety Mateusz sam się odstawił nie będę już męczyć jego ani siebie :( trochę to smutne ale uszanuję Jego decyzję. Jakie mleko podajecie i czy zagotowujecie wodę czy tylko podgrzewacie ? I jeszcze odnośnie długich spacerów co zabieracie ze sobą do jedzenia czy picia dla Pociechy ?

13 lata 8 miesiąc temu #98087 przez paulina2209
MATEUSZKU DUŻO BUZIAKÓW I UŚMIECHU DLA CIEBIE

ale mialam do czytania. emme to samo pomyślałam, uszek staram się nie moczyć, Monika kupę to nawet miała w uchu i serdecznie witam nowe członkinie zgromadzenia :laugh:

13 lata 8 miesiąc temu #98089 przez Emme
picie to obowiązkowo :lol:
jak mam zamiar dłużej być gdzieś to zabieram i mleko (tzn wrzątek, który jest w termoopakowaniu i butelkę z wodą i pojemniczek z mlekiem), ale może ze 2 razy jadła na dworze

13 lata 8 miesiąc temu #98090 przez _aga86_
Sto lat dla Mateuszka!!! :*

13 lata 8 miesiąc temu #98091 przez Martynka__89
Picie ja zawsze mam herbatkę. A jak w niedziele byłam na pół dniowym spacerze to wzięłam jogurcik dla dzieci. No właśnie Emme też tak będę robić brać termos ze sobą (a w nim woda zdatna już do picia) a masz specjalny pojemnik na mleko ?

13 lata 8 miesiąc temu #98094 przez Martynka__89
_aga86_ napisał:

Sto lat dla Mateuszka!!! :*

Mateuszek dziękuje :)

13 lata 8 miesiąc temu #98095 przez renata329
Dawid jadł na dworze ze 3razy

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka