BezpiecznaCiaza112023

Listopad w tym roku będzie pogodny 2010

14 lata 1 dzień temu #98866 przez Asiersa
ignorować, ignorować, ignorować :)

Mój dzielny chłopczyk :*:*

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

14 lata 1 dzień temu #98869 przez martela89
paulina2209 napisał:

Asiersa napisał:

Laseczki musimy coś wymyślić, żeby Emme do nas wróciła :)

emme czeka na rozwój jednej sytuacji a ja myślę że powinnyśmy zrobić oficjalny protest przeciwko jej odejściu. a i chciałabym żeby choć przez chwilę okazała skruchę osoba która przekazywała dalej pewnej osobie wiadomości co pisałyśmy prywatnie

A tak się wypierałyście,że o mnie nie piszecie...
Myślałyście,że ja nie mam kogoś kto mi o wszystkim pisze :unsure:
W takim razie mało domyślne jesteście...

14 lata 1 dzień temu #98872 przez Asiersa
dziewczyny co u Was słychać w ten piękny kwietniowy wieczór?? :)

14 lata 1 dzień temu #98873 przez Emme
PROSZE ZAKOŃCZYĆ DYSKUSJĘ NA TEMAT ^^ MODERATOR

14 lata 1 dzień temu #98876 przez Asiersa
do spania dziewczynki :kiss: DO JUTRA :)
oby ten jutrzejszy dzień był o niebo lepszy i spokojniejszy :)

14 lata 1 dzień temu #98893 przez paulina2209
spokojnej nocy do jutra

14 lata 1 dzień temu #98895 przez SISUNIA88
Dobrej Nocki!!! ja oglądam YCD a Fifi szaleje w najlepsze...

"Poczęcie dziecka to cud, przed którym człowiek milknie, chyli czoło i klęka"

14 lata 23 godzin temu - 14 lata 23 godzin temu #98939 przez _aga86_
Ale sie rozpisalyscie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Wchodze na forum, a w listopadoweczkach 142 posty :D
Niestety w pewnych momentach odechciealo sie czytac, ale naszczescie nadrobilam zaleglosci. Chcialabym co nie co dodac od siebie, ale ze wzgledu na prosbe moderatora wstrzymam sie :/
Powiem tylko tyle EMME na trzy- cztery: gleboki oddech i POWROT na forum!!! I to nie jest prosba :P ;D
Spokojnej nocki Wam zycze :)

14 lata 23 godzin temu #98941 przez Asiersa
Aga, mi jest bardzo żal tego wątku bo było u nas tak miło jeszcze niedawno... :(
Czemu musi być tak, że musimy walczyć o coś co wspólnie budowałyśmy przez pewien czas..?
Na prawdę nie dziwię się, że niektórym puszczają nerwy. Sama, nie raz, nie potrafiłam się zahamować :(

Mam nadzieję, że wróci tutaj spokój i że dalej będziemy miały spotkania na kawce a wieczorkiem przy wirtualnym piwku :)

I nie chcę, żeby ktokolwiek nazywał nas źle z powodu KAF'ek :) Przecież każda z nas jest w pewnym stopniu bardzo przywiązana do forum i forumowiczek a my to tylko ładnie nazwałyśmy :)

aaa i jeszcze jedno...mam cichą nadzieję (nie tylko ja), że wrócą osoby, które postanowiły odejść. Przecież ZOSTAŁYŚMY tutaj MY :) a nie odchodzi się od ogółu z powodu jednostki :)

Tak myślę :)

Spokojnej nocki :kiss: :kiss:

14 lata 23 godzin temu - 14 lata 22 godzin temu #98942 przez Mirella
No widzę że tu radykalnie trzeba, Emme, albo wracasz, albo wątek zostanie zamknięty, jeszcze nie wiem jak, coś wymyślę :P

Przepraszam, że się wtrącam, ale troszkę sobie poczytałam co się u Was działo, rzal i bul, jak mówią na innym portalu...

aaa, i jeszcze jedno, KAF'ka miała być takim sobie żartobliwym okazaniem przywiązania do forum, żarcikiem małym, naprawdę o to cała wojna?

14 lata 22 godzin temu #98944 przez Asiersa
:( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :(

14 lata 22 godzin temu - 14 lata 22 godzin temu #98945 przez _aga86_
Nie smuc sie asiersa!!! Ja tez do konca nie wiem o co tak naprawde poszlo, ale coz stalo sie i trzeba to naprawic. Ja podpisuje sie pod Mirella :
"No widzę że tu radykalnie trzeba, Emme, albo wracasz, albo wątek zostanie zamknięty, jeszcze nie wiem jak, coś wymyślę".
Jestesmy mamusiami jednych z najstarszych dzieci na forum, wiec prosze sie z nami liczyc :D
EMME jak jutro nie zobacze Twoich wpisow (nie tylko moderatorskich) to... jeszcze nie wiem co zrobie, ale cos napewno :D

14 lata 16 godzin temu #98956 przez Groszek
Monix śliczna sukieneczka :)
Co do ZAKOŃCZONEGO TEMATU to nie wiem dokładnie o co chodzi i w gruncie rzeczy może lepiej wszystkiego nie wiedzieć... a jak mawiał mój fizyk w gimnazujm (swoją drogą super facet) [size=6JAKI KOŃ JEST KAŻDY WIDZI][/size] i tego się trzymam :)

A teraz na poważnie WITAM WSZYSTKICH BARDZO GORĄCO :kiss: :kiss: :kiss:
Niezmiernie jest mi miło że martwicie się o nas :) ale jesteśmy, żyjemy i mamy się super :)
Opowiem jak to było z wyjazdem :)
We wtorek wieczorem przyjechał po nas Tatuś, popłakałam się jak małe dziecko, zrobiłam kolację dla Wszystkich, zjedliśmy, Tato gadał z Danielem do bardzo późna... My poszliśmy spać i w środę o 4.00 wyjeżdżaliśmy. Oczywiście M wstał trochę wcześniej, obudził mnie i chciał porozmawiać... Gadaliśmy, przeprosił mnie i prosił żebyśmy nie wyjeżdżali bo On nas kocha, było mi strasznie przykro bo Jego łzy działają na mnie niesamowicie, ale nie, powiedziałam KONIEC i jedziemy... Jak widziałam Go machającego nam na pożegnanie to myślałam że serce mi pęknie. Dzwonił co godzinkę, pytał jak się jedzie, a ja mu na to żeby nie dzownił bo mnie jest przykro i żeby przemyślał milion razy swoje zachowanie... posłuchał i zadzwonił dopiero jak dojechaliśmy. Całą drogę rozmawiałam z Tatem o naszej sytuacji i tak ogólnie... Tato bardzo Nam kibicuje :) ale jedno wiem że muszę odpocząć... Wieczorem byliśmy już w Sokołowie, Mama zrobiła pyszne jedzonko i baaaaaardzo długo gadaliśmy razem z bratem, mamą i tatkiem :) Ja nareszcie odpoczęłam bo mama Misiem się zajmowała... W między czasie teściowa chciała się wprosić na kawkę do nas, i tak jak Wam pisałam Mama powiedziała że potrzebuję spokoju :lol: O moim rozstaniu nikomu z rodziny nie mówię bo nie wiem jak to będzie, wiedzą tylko rodzice :):):)
Wczoraj byłam u mojej cioteczki (choruje na stwardnienie rozsiane) i kurde choroba postępuje, ale nadal jest radosną kobietą :):):) Jak zobaczyła Miśka to sie popłakała :lol: Mówi że jest cudowny - popieram ją bo to mój SYN :lol: :lol: :lol:

Emme odpocznij ale wracaj :)

No i jeszcze mi jest smutno z jednego powodu ale co tam ...

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=7557

14 lata 16 godzin temu #98975 przez Emme
W ten piękny poranek witam się z Wami jako Magda :)
Jesteście naprawdę super, aż mi lżej czytając Was i bardzo dziękuję :kiss: :kiss:
Sytuacja mam nadzieje, została przynajmniej na forum zażegnana. W resztę nie będę Was wtajemniczała.

14 lata 15 godzin temu - 14 lata 15 godzin temu #98987 przez Asiersa
No i to mi się bardzoooo podobaaaa :kiss: :kiss: :kiss:

Witam Was dziewczynki, każdą z osobna :)

Cieszę się Groszku, że u Was jest dobrze, że podróż była szczęśliwa i że jesteś taka silna :) Bardzo Cię podziwiam :kiss: :kiss: No i Groszku dlaczego Ty się smucisz?? :(

Emme :) jak dobrze, że jesteś :kiss:

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka