BezpiecznaCiaza112023

Listopad w tym roku będzie pogodny 2010

13 lata 8 miesiąc temu #102947 przez alutka1011
Współczuje Wam teściowych :angry: Ja niestety nie poznałam ani teściowej ani teścia(byłam tylko na pogrzebie) :dry:

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

13 lata 8 miesiąc temu #102952 przez Emme
mnie ostatnio wk$?%&a teściówka, ciągle sprawdza czy ma ciepłe rączki... u nich jest tak gorąco, że jak się wchodzi to zemdleć można. jak do nich idziemy to zakładam Toli krótki rękaw i ta chodzi i sprawdza. Sz kiedyś ich opierniczył, że jak chcą żeby przychodziła to mają mieć chłodniej w domu. później się dziwią, że Tola tam płacze (łagodnie mówiąc)

13 lata 8 miesiąc temu #102953 przez SISUNIA88
Cześć dziewczynki :) mogę i ja się wprosić na kawkę????

MAJA KSIĘŻNICZKO 100 LAT I MOC BUZIAKÓW ODE MNIE I FILIPKA :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:

Groszku widzisz poćwiczysz z Misiem i będzie OK..Fifi niestety nie jest chętny do ćwiczeń ale będę próbować-dzięki Emme za zdj z opisami :kiss:

Martynka gratulujemy słowa "mama"uczucie niezastąpione...

Asiersa ta Twoja teściowa niedoszła to chyba złośliwa osóbka ale Tomaszek ją tu nauczy kto jest najważniejszy-MAMA :lol: a jak on się czuje???

dziewczyny ja to głupia jestem...mam dziś fryzjera a o 20 jestem umówiona z koleżankami....więc pewnie do 23 mnie nie będzie...tak się cieszyłam na to spotkanie a im bliżej do niego to mam ochotę go odwołać...bo jeszcze nigdy nie zostawiałam Filipka wieczorem...zostanie z moimi rodzicami i mężem ale ja mam straszne wyrzuty :(

"Poczęcie dziecka to cud, przed którym człowiek milknie, chyli czoło i klęka"

13 lata 8 miesiąc temu #102959 przez Emme
sisiunia też miałam wyrzuty jak poszłam jakiś czas temu na film do koleżanki, już miałam się rozbierać, ale przywołałam się do porządku. Tola została z tatą i dali oboje radę.
chyba zaczynam mieć stany depresyjne, bo jak myślę, że za jakiś czas będę musiała wrócić do pracy to mi się chce płakać, ale niestety, takie jest życie :(

13 lata 8 miesiąc temu #102966 przez SISUNIA88
Emme no niestety taki to życie..ja się cieszę,że na razie nie muszę iść do pracy.. a kto będzie z Tolą??wiem,że mąż i rodzice dadzą sobie radę z Fifim ale ja mam to ochotę odwołać chociaż mama zapowiedziała mi żebym nawet nie rozważała takiej możliwości bo po prawie 10 mc siedzenia z małym powinnam wyjść do ludzi na te 3 godz...

13 lata 8 miesiąc temu #102974 przez Emme
Z Tolą penie babcie, przynajmniej moja mama się zdeklarowała. do końca maja będzie miała już 3 babcie na miejscu ;) choć oczywiście nie zostawiłabym jej samej z moją babcią, ale ona będzie mieszkała z moimi rodzicami więc też pewnie troszkę chętnie pomoże

13 lata 8 miesiąc temu #102977 przez alutka1011
Ja pewnie dopiero pójdę do pracy jak Maja pójdzie do przedszkola bo nie nawet nie mam jej z kim zostawić :dry:
Ale mnie k.... kręgosłup boli chyba mnie zawiało :angry:

13 lata 8 miesiąc temu #102978 przez Asiersa
Mi moja niedoszła teściowa proponowała w listopadzie (kilka dni po wyjściu ze szpitala) żebym przyniosła jej Tomka na noc a ja mam sobie odpocząć :ohmy:

Ona chyba na głowę upadła :angry:

Mój dzielny chłopczyk :*:*

13 lata 8 miesiąc temu #102983 przez Emme
Asiersa napisał:

Mi moja niedoszła teściowa proponowała w listopadzie (kilka dni po wyjściu ze szpitala) żebym przyniosła jej Tomka na noc a ja mam sobie odpocząć :ohmy:

pomysłowy Dobromil z niej, nie ma co. Moja jak usłyszała, że Sz wstaje w nosy do małej to powiedziała, że tak nie może być bo się przecież chłopak zajedzie... :huh:
a ja co tam, przecież mogę wstawać, bo przecież połóg to nic takiego, tryska się normalnie energią :S

13 lata 8 miesiąc temu - 13 lata 8 miesiąc temu #103002 przez Asiersa
jak mieszkaliśmy razem P to niedoszła teściowa co niedziele na obiad nas zapraszała. Teraz jak nie mieszkamy razem i pójdę do nich w niedziele to obiadu nie zaproponuje :S Nie zależy mi na tym, ale wyszło szydło z worka i wiem teraz, że zależało jej tylko na tym, żeby P sobie pojadł :lol:

No co Ty Emme, przecież połóg to super sprawa jest :blink: :silly: ;)

Mój dzielny chłopczyk :*:*

13 lata 8 miesiąc temu #103003 przez Groszek
Sisunia idź i baw się dobrze :) Filipkowi nic się nie stanie a Tobie się jak najbardziej należy :):):)

Co do teściowej to mam to samo... dzwoniła i cały czas gadała mojemu M żeby odpoczywał bo po pracy zmęczony, a ja to chu***... kiedyś jej powiedziałam że przez tydzień nie spałam bo Miś nie dawał, a ona na to że "czasami tak jest i takie są uroki rozpieszczania" a kto Go kur$!@# rozpieszcza??
WREDNE TEŚCIOWE DO LOCHÓW :lol: :lol: :lol:

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=7557

13 lata 8 miesiąc temu #103009 przez asia26
no juz jestem Oliwka spi :) a wiec o kolei po pierwsze ja mam same kolezanki co maja idealne dzieci i mojej Malej tylko wytykaja jaka jest opozniona i teksty typu "to co z nia jest ie tak ze jeszcze nie ma zabkow/nie robi tego" w******ja mnie ze szok :angry: :angry: po drugie moja tesciowa nawet spoko do czasu gdy nie mowi do Oliwi chodz do mamusi :angry: :ohmy: :unsure: normalnie wkurza mnie to i mowie jej wydaje mi sie ze dziecko ma jedna mame a ona oj przejezy :unsure: czy :unsure: lam sie i za chwile znow to samo strasznie roztargniona jest i nigdy z nia nie zostawie Olwiki bo ma z glowa pod tym wzgledem i mala moze zaczac mowic do mnie np ciociu albo babciu :P nie no z glowa ma i tyle :) a po tzrecie ja tez od wrzesnia musze do pracy wrocic i szlag mnie trafia nie chce Oliwcic zostawiac ale na szczescie moja siostra sie nia zaopiekuje i wiem ze bedzie bezpieczna i pod dobra opieka a poza tym do pracy mam 100 m wiec moge odskoczyc w kazdym momencie :) a po czwarte ja jeszcze jak dotad od porodu nie wyszlam nigdzie sama nie potrafie malej zostawic i nie chce nawet kolezanki za bardzo u mnie nie siedza bo po co skoro maja sie przekrzykiwac ktora ma lepsze dziecko i na moje zawsze pada ze to zle to po co mam sie stresowac przychodza czasem 2 bezdzietne i jest fajnie a poza tym od smirci mamy jestem troszke nie towarzyska :( chyba musze od psychologa pojsc bo nie umiem sobie poradzic... no to przeszlam sobie po literkach :P najwyzej nie czytajcie bo bzdury pewnie wypisuje :D

13 lata 8 miesiąc temu #103016 przez Groszek
Asiu moja teściowa mówi do Michasia "synku" no kur** żesz mać to jest MÓJ syn, ona ma swoich :ohmy: !!! I cały czas pouczała że Michał też do tyłu jest, że ona swoich chłopców ćwiczyła, a Michał to "gomuła" dobrze że już nie będę miała z nimi kontaktu :)

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=7557

13 lata 8 miesiąc temu #103021 przez Emme
mnie wkurza jak mówią (teściowie) to Toli "gapa" bo np nie potrafi jeszcze celnie czegoś złapać!! ona ma niecałe 5 miesięcy

13 lata 8 miesiąc temu #103026 przez SISUNIA88
Ja mojej teściowej nienawidzę!!! u niej teksty typu "ale grubas z Filipa"(jej syn idzie w tym roku do komunii i waży-UWAGA-54 kg)ja że jestem gruba też ciągle słyszę..3 dni przed ślubem i się zapytała czy w ogóle w sukię wejdę..a schudłam wtedy 8 kg..krytykuje też moją mamę,mnie jako żonę i kucharkę itd...a Filip jej nie znosi-yuuuuuuupiiiiiii :lol: jeszcze się tak nie zdarzyło żeby ona go wzieła i on nie płakał...no i oczywiście mnie pouczała tydz po porodzie że mogę jeść wszystko nawet groch bo nic się nie stanie..najwyżej dziecko popłacze....mówię Wam jak ją widzę to nóż w kieszenie się otwiera :silly:

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka