- Otrzymane podziękowania: 1
- /
- /
- /
- /
- /
- Listopad w tym roku będzie pogodny 2010
Listopad w tym roku będzie pogodny 2010
- Emme
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- sunaja21
- Wylogowany
- rozmowna
- Dawidek 12.11.2010r. KOCHAM :****
- Otrzymane podziękowania: 0
u nas wszystko ok ciagle spacery lub wylegiwanie na tarasie - mały juz tak wywija ze szok!zabkow nadal nie widac a mielismy teraz 3 kiepskie nocki!
ostatni weekend mielismy pracowity bo mielismy remont
emme- no pewnie ze placa tak samo jak za poprawki egzaminow itp - myslisz ze jakby mieli za darmo tak przyjezdzac to by ludzi ulewali ? napewno nie !
mariosponge- my jakos w 1 miesiacu mielismy plesniawki ale dostal nyststyne i zniknely!mysle ze masz wszystko do Andrzejka zbyt sterylne - ja nie parze smoczkow, nie myje zabawek jak upusci itp - ostatnio przeczytalam artykul w gazecie ze jesli dziecko zaczyna bawic sie na kocu na podlodze i chwyta wszystko to bezsensowne jest parzenie i pranie wszystkiego bo tak naprawde musialabys caly dom miec sterylny a tak sie nie da!
- Emme
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
nie wiem jak to jest z poprawkami, bo nigdy nie miałam. a gdybym znała życiorys tej osoby to omijałabym ją szerokim łukiem (nawet miał wyrok grzywny i zakaz wykonywania nauczyciela akademickiego na rok za przekręty w swoich pracach)
- mariosponge
- Wylogowany
- gadatliwa
- KAF'ka *Mr. Andrew - mój nowy piękny świat*
Skierowali nas od razu na badania krwi, testosteron i jeszcze tam coś. Pielęgniarka może za 4 razem trafiła w żyłę, Andrzej tak biedny płakał, że aż ja się wzruszyłam, w dodatku krew nie chciała lecieć i ją wyciskała pielęgniarka przed igłę do pojemniczka (czy jak to się tam nazywa). To musiało strasznie boleć, widok też nie był przyjemny, w pewnym momencie zrobiło mi się źle i już zaczynałam mdleć, ale jakoś nie doszło do całkowitego zemdlenia. To by dopiero było...
Emme, promotorzy, i w ogóle wykładowcy są nieznośni. Normalnie nienawidzę tego jak oni olewają wszystkich, są bezduszni. A ten Twój, z tego co piszesz, to jeden z tych najgorszych. Cóż, możemy się tylko pocieszać, że już nie długo Wam zostało "współpracy".
Coś miałam jeszcze napisać, ale nie pamiętam...
Aha, Martynko, bardzo duży Twój Żuczek, i jaki zdolniacha! Szybko się rozwija!
A co do pleśniawek, to może rzeczywiście przestane wyparzać wszystko. Tylko z mojej obserwacji wynika, że o wiele częściej pleśniawki są u dzieci karmiących piersią niż u tych, co jedzą mleko modyfikowane. Bo podobno się przenoszą na piersiach, stanikach, ręcznikach, ubraniach, pieluchach i t.d.
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- Emme
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Asiersa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Tomek**12.10.2010**'
- mariosponge
- Wylogowany
- gadatliwa
- KAF'ka *Mr. Andrew - mój nowy piękny świat*
- alutka1011
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Maja i Dawid
Ja też muszę wkońcu Maję zważyc jak wstanie
Jestem taka happyyyyyy siostra dzwoniła jak wyszła od lekarza że na 99 % bedzie dziewczyna(pierwsze mają syna) a siostra tak marzyła o Milence
- renata329
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Martynka__89
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- ♥Mateuszek 6.10.2010 r ♥Daria 19.02.2016 r.
- Otrzymane podziękowania: 2
- martela89
- Gość
hej,dziewczyny jakli firm macie spacerowki,bo ja mam zamiar kupic tylko nie wiem jaka bedzie najlepsza
Ja mam bebe beni-HALO i jest super
- Emme
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- SISUNIA88
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Szczęśliwa mama :) KAF'ka
Martynka ale Mateuszek duży chłopczyk
Emme Filipek też jutro ma dostać od dziadków na dzień dziecka basenik (troszkę wcześniej) i już nie mogę się doczekać jak będzie się pluskał
Marusia całe szczęście,że sprawa się rozwiązała na Twoją korzyść bo 4 tys to kupa kasy..i nie musisz rezygnować z wakacji...
miałam coś jeszcze pisać ale oczywiście już nie pamiętam
- mufa
- Wylogowany
- rozmowna
- Moje Słoneczko 2.11.2010
alutka1011 napisał:
Hehe ja wczoraj sobie poprasowałam
Mufa a moge spytać ile masz lat pytam tak z ciekawości?
Bardzo młodo wyglądam, ale mam już 26 wiosenek. Wiem, wiem wyglądam na dużo mniej. Nawet jak pojechaliśmy rodzić to pani położna pytała D. czy ja pełnoletnia jestem
Martynka__89 napisał:
Jak mierzyłam go 2 tygodnie temu miał 72 cm i 8 150 kg.
No to powiem tak, że moja to jakiś gigancik. 3 tyg temu miała 72cm i ważyła 8200g - miała wtedy całe pół roczku A teraz to nie wiem, ale zważę i zmierzę ją jutro.
mariosponge napisał:
Witajcie dziewczyny! Mój dzień się zaczął wyjątkowo dziś wcześniej, bo o 7:00. Rozmawiałam z dziekanatem, zapytali się mnie czy odebrałam legitymacje i indeks, powiedziała, że nie i się okazało że w takim razie powinnam była być zwolniona ze wszystkich opłat!!! Huuura
no ale pomartwić się i ponarzekać trzeba było żeby docenić jak dobrze jest, trzeba na chwilę popaść w poważne problemy No to pijemy :D:D
To już pewnie po imprezie ale super, że udało się to tak szybko i łatwo załatwić.
renata329 napisał:
hej,dziewczyny jakli firm macie spacerowki,bo ja mam zamiar kupic tylko nie wiem jaka bedzie najlepsza
Ja mam CONECO SATURN i też jestem zadowolona, przede wszystkim z przedłużanej budki
- mufa
- Wylogowany
- rozmowna
- Moje Słoneczko 2.11.2010
Dobrej nocki