BezpiecznaCiaza112023

Listopad w tym roku będzie pogodny 2010

13 lata 7 miesiąc temu #124138 przez Emme
mam taj zje*ba*ny humor, że szok! jeden człowiek, a tyle krwi potrafi napsuć. mowa oczywiście o moim promotorze.....póki co to 2 z 25 os będą bronić się w 1 terminie (a czas na złożenie pracy jest do niedzieli) już podejrzewam, że oni mu płacą za drugi termin !

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

13 lata 7 miesiąc temu #124148 przez sunaja21
witajcie dziewczyny
u nas wszystko ok ciagle spacery lub wylegiwanie na tarasie - mały juz tak wywija ze szok!zabkow nadal nie widac :( a mielismy teraz 3 kiepskie nocki!
ostatni weekend mielismy pracowity bo mielismy remont :D
emme- no pewnie ze placa tak samo jak za poprawki egzaminow itp - myslisz ze jakby mieli za darmo tak przyjezdzac to by ludzi ulewali ? napewno nie !
mariosponge- my jakos w 1 miesiacu mielismy plesniawki ale dostal nyststyne i zniknely!mysle ze masz wszystko do Andrzejka zbyt sterylne - ja nie parze smoczkow, nie myje zabawek jak upusci itp - ostatnio przeczytalam artykul w gazecie ze jesli dziecko zaczyna bawic sie na kocu na podlodze i chwyta wszystko to bezsensowne jest parzenie i pranie wszystkiego bo tak naprawde musialabys caly dom miec sterylny a tak sie nie da!

[url=http://dawidek7-.aguagu.pl][img]http://dawidek7-.aguagu.pl/suwaczek/suwak3/a.png[/url]

13 lata 7 miesiąc temu #124150 przez Emme
fajnie, ze wszystko u Was ok.

nie wiem jak to jest z poprawkami, bo nigdy nie miałam. a gdybym znała życiorys tej osoby to omijałabym ją szerokim łukiem (nawet miał wyrok grzywny i zakaz wykonywania nauczyciela akademickiego na rok za przekręty w swoich pracach)

13 lata 7 miesiąc temu - 13 lata 7 miesiąc temu #124154 przez mariosponge
Wróciliśmy. Mały waży 9,15 kg i mierzy 70,2 cm. Czyli w ciągu 6 tygodni przytył prawie kilogram. Myślę, że to sprawka odstawienia smoka, bo teraz mały nie uśnie bez piersi, w nocy też się budzi na pierś, ciągnie ją nawet pod czas snu. Ale mnie duma rozpiera, że ta moja pierś taka jeszcze jest wartościowa, skoro dziecko prawie na niej samej tak tyje :D
Skierowali nas od razu na badania krwi, testosteron i jeszcze tam coś. Pielęgniarka może za 4 razem trafiła w żyłę, Andrzej tak biedny płakał, że aż ja się wzruszyłam, w dodatku krew nie chciała lecieć i ją wyciskała pielęgniarka przed igłę do pojemniczka (czy jak to się tam nazywa). To musiało strasznie boleć, widok też nie był przyjemny, w pewnym momencie zrobiło mi się źle i już zaczynałam mdleć, ale jakoś nie doszło do całkowitego zemdlenia. To by dopiero było...

Emme, promotorzy, i w ogóle wykładowcy są nieznośni. Normalnie nienawidzę tego jak oni olewają wszystkich, są bezduszni. A ten Twój, z tego co piszesz, to jeden z tych najgorszych. Cóż, możemy się tylko pocieszać, że już nie długo Wam zostało "współpracy".

Coś miałam jeszcze napisać, ale nie pamiętam...
Aha, Martynko, bardzo duży Twój Żuczek, i jaki zdolniacha! Szybko się rozwija!
A co do pleśniawek, to może rzeczywiście przestane wyparzać wszystko. Tylko z mojej obserwacji wynika, że o wiele częściej pleśniawki są u dzieci karmiących piersią niż u tych, co jedzą mleko modyfikowane. Bo podobno się przenoszą na piersiach, stanikach, ręcznikach, ubraniach, pieluchach i t.d.

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

[/url]

13 lata 7 miesiąc temu #124156 przez Emme
Tola waży ok 7,5 kg, ale muszę kupić elektroniczną wagę

13 lata 7 miesiąc temu #124159 przez Asiersa
Tomek też waży około 7,5 kg i ma 70 cm :)

Mój dzielny chłopczyk :*:*

13 lata 7 miesiąc temu #124160 przez mariosponge
Przepraszam, pomyliłam się, ale już poprawiłam. Andrzej waży ponad 9 kg!!!

[/url]

13 lata 7 miesiąc temu #124176 przez alutka1011
Mariosponge u nas było to samo jak Mai pobierali krew z palca nie chciała leciec i wyciskali do tej "pipetki"czy jak się to zwie :laugh: Cały ośrodek ją wtedy słyszał :(
Ja też muszę wkońcu Maję zważyc jak wstanie :)
Jestem taka happyyyyyy siostra dzwoniła jak wyszła od lekarza że na 99 % bedzie dziewczyna(pierwsze mają syna) a siostra tak marzyła o Milence :laugh:

13 lata 7 miesiąc temu #124201 przez renata329
hej,dziewczyny jakli firm macie spacerowki,bo ja mam zamiar kupic tylko nie wiem jaka bedzie najlepsza

[url=http://www.zapytajpolozna.pl] http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=17870 [/url]

13 lata 7 miesiąc temu - 12 lata 6 miesiąc temu #124202 przez Martynka__89
.

Moja Kropeczka:(9.02.2015

13 lata 7 miesiąc temu #124223 przez martela89
renata329 napisał:

hej,dziewczyny jakli firm macie spacerowki,bo ja mam zamiar kupic tylko nie wiem jaka bedzie najlepsza

Ja mam bebe beni-HALO i jest super :)

13 lata 7 miesiąc temu #124228 przez Emme
ja jeszcze używam gondoli, ale i tak mam zamiar jeździć wózkiem od zestawu

13 lata 7 miesiąc temu #124249 przez SISUNIA88
HEj dziewczyny :) czytam Was ale jakoś nie mam czasu pisać... dużo czau spędzamy poza domem... jedynie w największy upał siedzimy w domu (między 12 a 16)..Filipek chodzi już ładnie.. po domu śmiga jak szalony na trawie już też coraz odważniej :) taka dumna jestem z niego :) muszę zacząć coś myśleć o urodzinach bo już za 3 tyg kończy moj Filipek roczek :) ale to zleciało..

Martynka ale Mateuszek duży chłopczyk :)

Emme Filipek też jutro ma dostać od dziadków na dzień dziecka basenik (troszkę wcześniej) i już nie mogę się doczekać jak będzie się pluskał

Marusia całe szczęście,że sprawa się rozwiązała na Twoją korzyść bo 4 tys to kupa kasy..i nie musisz rezygnować z wakacji...

miałam coś jeszcze pisać ale oczywiście już nie pamiętam :blush:

"Poczęcie dziecka to cud, przed którym człowiek milknie, chyli czoło i klęka"

13 lata 7 miesiąc temu #124329 przez mufa
No to po kolei :)

alutka1011 napisał:

Hehe ja wczoraj sobie poprasowałam :silly:
Mufa a moge spytać ile masz lat pytam tak z ciekawości?

Bardzo młodo wyglądam, ale mam już 26 wiosenek. Wiem, wiem wyglądam na dużo mniej. Nawet jak pojechaliśmy rodzić to pani położna pytała D. czy ja pełnoletnia jestem :laugh:

Martynka__89 napisał:

Jak mierzyłam go 2 tygodnie temu miał 72 cm i 8 150 kg.

No to powiem tak, że moja to jakiś gigancik. 3 tyg temu miała 72cm i ważyła 8200g - miała wtedy całe pół roczku :lol: A teraz to nie wiem, ale zważę i zmierzę ją jutro.

mariosponge napisał:

Witajcie dziewczyny! Mój dzień się zaczął wyjątkowo dziś wcześniej, bo o 7:00. Rozmawiałam z dziekanatem, zapytali się mnie czy odebrałam legitymacje i indeks, powiedziała, że nie i się okazało że w takim razie powinnam była być zwolniona ze wszystkich opłat!!! Huuura
no ale pomartwić się i ponarzekać trzeba było :D żeby docenić jak dobrze jest, trzeba na chwilę popaść w poważne problemy :D No to pijemy :D:D:D

To już pewnie po imprezie ;) ale super, że udało się to tak szybko i łatwo załatwić.

renata329 napisał:

Ja mam CONECO SATURN i też jestem zadowolona, przede wszystkim z przedłużanej budki

13 lata 7 miesiąc temu #124331 przez mufa
I jeszcze chciałam powiedzieć, że my też całymi dniami na polku siedzimy. A teraz widzę, że już nikogo nie ma to i ja lecę do spania.
Dobrej nocki

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka