BezpiecznaCiaza112023

Listopad w tym roku będzie pogodny 2010

13 lata 7 miesiąc temu #123831 przez ilona
Dzień dobry :)

Dziewczyny teraz to chyba takie pokolenie komputerowców się narodziło. Wiktor tez kocha myszkę. :laugh:

A u nas z tym wyparzaniem butelek to jest tak, że ja myje w zmywarce i przy okazji je wyparza, bo Wiktor pije Nutramigen-preparat mlekozastępczy i to tak cuchnie, że nie da się inaczej. Butelka po prostu bez wyparzenie śmierdzi starym, ukiśniętym mlekiem i Wiktor nie chce pić. :huh:

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

13 lata 7 miesiąc temu #123833 przez paulina2209
Ilonko wiem jak śmierdzi bo Monika przez chwilę też to piła. a mi butelka w zmywarce nie chciała sie do końca domyć. chyba ze wkładałam taką małą

13 lata 7 miesiąc temu #123840 przez ilona
Dlatego muszę najpierw szczotką do butelek wyszorować a później kąpiel w zmywarce :)

13 lata 7 miesiąc temu #123846 przez paulina2209
no właśnie. ja mam chwilowo problem z głowy lub dopiero zaczyna mi się problem. Monika odrzuciła butelki :(

13 lata 7 miesiąc temu #123858 przez alutka1011
Ja myszki na szczęście nie mam tylko jak ja trzymam na kolana to mi uderza w klawisze.
No biedne te dzieciaczki jak się tak meczą :(
Też muszę zmykać do sklepu a mam tak daleko :laugh:

13 lata 7 miesiąc temu #123862 przez mufa
Dzień doberek!
My dzisiaj póki co mamy dobry dzień, ale on się dopiero zaczął.
W planach spacer i prasowanie :(

13 lata 7 miesiąc temu #123869 przez alutka1011
Hehe ja wczoraj sobie poprasowałam :silly:
Mufa a moge spytać ile masz lat pytam tak z ciekawości?

13 lata 7 miesiąc temu #123877 przez paulina2209
my już po kaszce i tak sobie myślę że trzeba się zebrać na dwór a tak mi się dziś nic nie chce. mam mega lenia a jeszcze na obiad coś muszę wymyśleć

13 lata 7 miesiąc temu #123889 przez mariosponge
Witajcie dziewczyny! Mój dzień się zaczął wyjątkowo dziś wcześniej, bo o 7:00. Rozmawiałam z dziekanatem, zapytali się mnie czy odebrałam legitymacje i indeks, powiedziała, że nie i się okazało że w takim razie powinnam była być zwolniona ze wszystkich opłat!!! Huuura
no ale pomartwić się i ponarzekać trzeba było :D żeby docenić jak dobrze jest, trzeba na chwilę popaść w poważne problemy :D No to pijemy :D:D:D

Andrzej bardziej niż myszkę uwielbia piloty, komórki i druty. Ale może dlatego że mu myszkę chowam zawsze :)
My się zbieramy do endokrynologa, a Wam, dziewczyny, miłego dnia życzę!!!

[/url]

13 lata 7 miesiąc temu #123894 przez paulina2209
mariosponge :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

no to wieczorem pijemy

13 lata 7 miesiąc temu - 13 lata 7 miesiąc temu #123912 przez Martynka__89

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Moja Kropeczka:(9.02.2015
Załączniki:

13 lata 7 miesiąc temu - 13 lata 7 miesiąc temu #123925 przez Emme
ja już po zakupach (prawie udane- kupiłam sobie przymałe spodenki, tzn one są zwężane lekko więc zrobię rozporki :D)
jeszcze wracając do kremów z filtrem to powiem Wam, że jego wysokość oznacza czas trwania ochrony, a nie większą ochronę.

tak poza tym to Marusia dziś imprezę organizuje, więc wieczór mam już zaplanowany :D, teraz tylko obiad i znów spacer, a upał nieziemski. a, chyba w sierpniu pojedziemy nad morze :D
tylko trzeba rezerwację zrobić :D

Ale Mateuszek już duży:D!

13 lata 7 miesiąc temu - 13 lata 7 miesiąc temu #123930 przez Martynka__89
Jak mierzyłam go 2 tygodnie temu miał 72 cm i 8 150 kg. Teraz jest za gorąco na spacer unikam godziny od 11 tak do 14. A Mati zasypia, teraz na 2 czasem 3 drzemki w dzień. A Tola jest śliczna :) kiedy to zleciało już półroczniak :) zresztą jak wszystkie kochane maleństwa. Szkoda że Mateusz też nie może tak się pobawić z innym niemowlakiem :( Asiu Tomek wcześniak a jak ślicznie stoi Mati tak nawet nie próbuje. Oj Alutka biedna Maja :( ale może to i dobrze że pozbyła się krwiaka, Marusia dobrze że nie musisz płacić masakra ta kwota :angry: a Andrzej piękny (chyba) kawaler do wzięcia ;) Monika też nie do poznania ;) ale rosną aż miło patrzeć. Ilonka piękny tort zrobiłaś w okolicy końca września zgłoszę się do Ciebie ;) Sisunia Filipkowi zaraz roczek stuknie :ohmy: ale chłopiec z niego :) chyba na zdjęciu z tatą ;) słodko. Groszku moim zdaniem dobrze zrobiłaś, na pewno będziesz tęsknić ale wycieczkę w tamte rejony można zrobić. Asiu tak się martwiłaś a Oliwka teraz wszystko na raz robi, to musi być uciecha :)

Moja Kropeczka:(9.02.2015

13 lata 7 miesiąc temu #124078 przez Emme
Pewnie wszystkie jesteście na spacerach, a ja czekam aż moja kruszynka wstanie, a już śpi prawie 3 godziny. Później chcemy pojechać po dmuchany basenik i sobaczyć jaka będzie jej reakcja na taką formę zabawy, bo coś nam ciężko na normalny basen dotrzeć.

13 lata 7 miesiąc temu #124084 przez Asiersa
Ja mam taki basenik (jeszcze po nas, jak byliśmy mali), ale jeszcze nie próbowałam wsadzać do niego Tomka :)
Też cały czas myślę, żeby się wybrać na prawdziwy basen, ale jakoś mi nie po drodze :silly:

Mój dzielny chłopczyk :*:*

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka