BezpiecznaCiaza112023

Listopad w tym roku będzie pogodny 2010

13 lata 7 miesiąc temu #123184 przez Asiersa
duży chłopczyk jak na 4 m-ce, albo mi się wydaje :)
jakby wyciąć Tolę z pierwszego zdjęcia i wkleić w inne tło, to wyglądałaby na uciekinierkę :laugh: :laugh:

Mój dzielny chłopczyk :*:*

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

13 lata 7 miesiąc temu #123234 przez asia26
Magdziu Tolka jest swietna :) Asiu wczoraj bylas w ustroniu i czemu na kawke nie wpadlas? moze dlatego ze my pojechalismy nasza trojka do pszczyny i Oliwka na zubry wolala hauhau a na wszelkie ptactwo koko :D i spac nie chciala bo na wszystko zagladala dopiero w drodze powrotnej padla w samochodzie :) udany dzien ale kurcze w tym wszystkim tak bardzo mi mamy brakowalo :( po drodze do pszczyny wstapilismy do czechowic do pepco i nakupilam Oliwi jak glupia ciuszkow bede tam czesciej jezdzic :) Groszku pewnie tesknisz ale mysle ze dobra decyzje podjelas :) nie ma co sei meczysz a jestes mloda i jeszcze znajdziesz swoje miejsce w zyciu daj sobie tylko troche wiecej czasu :) a co u Anetki i Maji :) i wiem ze to przykre ze sie chwale jak glupia ale Oliwka ciagle samodzielnie wstaje to teraz jej cel nr 1 :) normalnie jestem w szoku nic nie robila a teraz wszystko na raz :)

13 lata 7 miesiąc temu #123235 przez paulina2209
też mi9 się wydaje Że duży chłopiec. Monika tylko taka malutka. ależ mam dziś zapracowany ranek

13 lata 7 miesiąc temu #123244 przez asia26
a dlaczego taka zapracowana jestes? :)

13 lata 7 miesiąc temu #123249 przez paulina2209
muszę zrobić pranie sprzątanie prasowanie dodatkowo pracuje właśnie na rzecz firmy męża i jeszcze Monika wymaga już użo uwagi. wstałam o 7 a dopiero jem śniadanie

13 lata 7 miesiąc temu #123251 przez mariosponge
JA też właśnie pomyślałam, że duży chłopak. A Tolinka śliczna!
A my wczoraj mieliśmy wyjść do znajomych, ale już trochę za dużo mamy tych wyjść ostatnio, i stwierdziłam że tylko pojedziemy na cmentarz do męża mamy, a resztę dnia spędzimy w domu. Bo upał był niesamowity, a burza w końcu się nie pojawiła.
Ja mam kolejny problem. Już tak się składa w moim życiu, że ciągle kurna coś...
Dostałam list z uczelni na którą się dostałam przed porodem jeszcze, studia zaoczne magisterskie. Oczywiście nie chciało mi się na nie chodzić, ale ojciec męża strasznie mnie katował, że pracy nie będę miała po licencjacie, że będę na utrzymaniu MAriusza... więc poszłam na nie. no ale po tym swoim porodzie nie mogłam siadać przez prawie 6 tygodniu, mdlałam, miałam anemię, latanie po lekarzach z dzieckiem... no i olałam te studia, stwierdziłam, że zacznę je od następnego roku. No i dostaje ten list w którym jest wezwanie do zapłaty UWAGA: 4 tys zł! Za te wszystkie miesiące co ja nie chodziłam. I nie rozumiem, dlaczego mnie nie skreślili z listy, skoro nie zapłaciłam za te pierwsze miesiące, jak zdałam sesję i tak dalej. Teraz spać po nocach nie będę mogła... Dzwoniłam tam i mówią żebym szła do rektora i że raczej i tak będę musiała zapłacić, bo nie napisałam rezygnacji ze studiów... zastanawiam się czy nie wyjechać z tego kraju, bo to jest miesięczna wypłata mojego męża, nie wiem jak damy radę dalej żyć. nie wiem, najróżniejsze myśli przychodzą do głowy. załamka :(

[/url]

13 lata 7 miesiąc temu #123263 przez paulina2209
mariosponge ja na twoim miejscu poszłabym do nich i napisała pismo o anulowanie opłaty motywując tym że miałaś problemy zdrowotne ze sobą i dzieckiem że rodziłaś itp. jak miałaś system opłat miesięczny to że nie dostawałaś żadnych ponaglen zapłaty więc myślałaś że zostałaś skreślona. całą prawdę ubrac ładnie w całość.

13 lata 7 miesiąc temu #123269 przez alutka1011
asia26 napisał:

normalnie jestem w szoku nic nie robila a teraz wszystko na raz :)

A nie mówiłam :laugh:
Mariosponge napewno to sie da jakos wyjaśnic!Głowa do góry!
Paulinko wszystko dopiero przed Toba :laugh:

13 lata 7 miesiąc temu #123342 przez Emme
ten mały waży 7 kg podobno.

Marusia niestety na umowie pewnie masz napisane, że mino np rezygnacji to płaci się za cały rozpoczęty semestr (nawet jeśli zrobi się to w pierwszym m-cu semestru), a nawet jak kogoś skreślają z listy, to trzeba zapłacić. to takie ich zabezpieczenie. Ale pójdź do rektora, jeśli nie anulują to może zmniejszą lub rozłożą na raty.

13 lata 7 miesiąc temu - 13 lata 7 miesiąc temu #123437 przez asia26
asia26 napisał:
normalnie jestem w szoku nic nie robila a teraz wszystko na raz
alutka1011 napisał:
A nie mówiłam

mowilas mowilas :D
Marusiu pewnie jakos to idzie wyjasnic i sie z nimi dogadac nie zalamuj sie tak :) tak duzo w Tobie pesymizmu glowa do gory :)

13 lata 7 miesiąc temu #123517 przez Asiersa
A my byliśmy dzisiaj u fryzjera na kawce :)
Tomcio prawie całą wizytę przespał, ale co tam :lol:

Marusiu, nie załamuj się :) Wszystko da się wyjaśnić lub zrobić tak, żeby było dobrze :kiss:

Asieńko, ja pojechałam w Twoje strony a Ty w moje :laugh:

Mój dzielny chłopczyk :*:*

13 lata 7 miesiąc temu #123657 przez alutka1011
Dzisiejszy dzień to jakaś masakra!!!Maja cały dzień płakała przez tego krwiaczka!
Gryzła sobie cos za chwile zaczęła płakac patrze a ona usta ma z krwi zagłądam do bużki a tu pełno krwi :( Pęknał jej ten krwiaczek ale ząbka nie widac :(

13 lata 7 miesiąc temu - 13 lata 7 miesiąc temu #123670 przez asia26
ojej Anetko to moze do lekarza z Nia zajdz :( a ja dzis mam leb jak sklep od godz 8 po 19.30 byl u mnie moj chrzesniak z 4 godz przerwa na szkole i potem moje siostrzenice a jego siostry od 12.30 do 19.30 a gaduly z nich jak ze mnie wiec stereo na calego :) ide bo wlasnie kolezanka na poloty przyjechala :) buziaki i do jutra :) aha i 3majcie za nas kciuki bo jutro rano idziemy na badania krwi i musze siuski nalapac mam nadzieje ze nie bedzie bardzo cierpiec a wyniki beda ok :)

13 lata 7 miesiąc temu #123713 przez mufa
Emme napisał:

Mufa, nasza gondola ma 90cm długości :)

O to super długa, nasza na pewno krótsza jest :(

Asiersa napisał:

duży chłopczyk jak na 4 m-ce, albo mi się wydaje :)

Też mi się tak właśnie wydaje

13 lata 7 miesiąc temu #123727 przez ilona
Dobry wieczór :)

To co pamiętam to napiszę... :laugh:

też mi się wydaje, że kolega Toli jakiś starszy się wydaje a Tola jest śliczniutka :)

Marusia ja na swojej uczelni wzięłam dziekankę jak byłam w ciąży, wzięłam ja na pół roku z nadzieją, że po porodzie uda mi się wrócić, niestety wyszło inaczej. Za dziekankę płaciłam polowe czesnego co miesiąc i później mimo pisemnej rezygnacji musiałam zapłacić za kolejne miesiące które zostały do końca roku. U mnie było to zaledwie ( przy Twoich 4 tys.) 900 zł, ale tak jak pisze Emme miałam o tym wzmiankę w umowie.

Alutka u nas tez był dzień marudy. tylko u nas i z powodu zęba i z powodu pleśniawek w całej buzi. Rano nic nie miał, a wieczorem, myjemy zęby i nagle dziki szał. Zaglądam a tam biało. :ohmy: lekarz dopiero jutro rano, ale M. kupił Aftin i chyba trochę mu uśmierzyło ból bo jest ciut spokojniejszy.

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka