BezpiecznaCiaza112023

Listopad w tym roku będzie pogodny 2010

13 lata 7 miesiąc temu #122277 przez alutka1011
Ja nie mam zielonego pojęcia ile dać :huh:
No mój brat ostatni do żeniaczki :laugh: Aha zapomniałam powiedzieć moja bratowa tez jest w ciąży tylko ze ma zagrożoną.Tata sie śmiał że mu sie dwoja i troja te wnuczęta :laugh: Tylko teraz pewnie Mja spadnie na drugi a potem trzeci plan :dry:

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

13 lata 7 miesiąc temu #122281 przez SISUNIA88
Witajcie:) mało mam czasu teraż na forum :( stawiam piwko mam nadziję że ktoś się ze mną napije..

Filipek na szczęście wraca już do zdrowia, martwiłam się,ze będzie zapalenie płuc ale nie :) na spacerki już chodzimy ale gorąc straszny

Alutka mój mąż był świadkiem u swojego brata i dał 1500 zł... na ślubie był sam bo ja leżałam w szpitalu....nie wiem czy to dużo czy mało... każdy chyba daje jak uważa i jak go stać.

Marusia pięknie wyglądacie..

ehhh tyle chciałam napisać i pustka w głowie...

"Poczęcie dziecka to cud, przed którym człowiek milknie, chyli czoło i klęka"

Załączniki:

13 lata 7 miesiąc temu #122299 przez ilona
SISUNIA88 ja chętnie :laugh:
Już dziś jedno z mężem zaliczyłam piwko :P

Dziewczyny jak mi się nic nie chce dziś to masakra jakaś...
Ja tez mam ostatnio mało czasu w ogóle na internet (czytaj: np. zakupy :laugh: )
Praca, dom, praca, dom i tak w koło Macieju. :huh:

Jeszcze z cyklu: złote myśli i inteligentne czyny mojej teściowej. :laugh:

Wiktor zasnął podczas wożenia dookoła firmy i przyszli klienci omówić menu i zapraszam ich do biura i jadę jako ostatnia z wózkiem do środka, a moja kochana teściowa drze się na całe gardło: no po co ty go tam ładujesz zostaw go tu (na chodniku po którym przechodzi 100 osób na minutę bo mamy firmę na terenie ośrodka sportu i rekreacji - plaże, boiska, gokarty, park linowy, ogródki letnie, place zabaw itd.) przecież go nikt nie ukradnie, już nie bądź taka ostrożna.
Spojrzałam się na nią jak na wariatkę a ona dodała pod nosem: dziecko pod kloszem chowane. :side:

13 lata 7 miesiąc temu #122307 przez SISUNIA88
hehe moja teściowa też jest udana...dobrze,że mało ją widzę bo jej osoba to PORAŻKA!!

13 lata 7 miesiąc temu #122314 przez martela89
alutka1011 napisał:

Ja nie mam zielonego pojęcia ile dać :huh:
No mój brat ostatni do żeniaczki :laugh: Aha zapomniałam powiedzieć moja bratowa tez jest w ciąży tylko ze ma zagrożoną.Tata sie śmiał że mu sie dwoja i troja te wnuczęta :laugh: Tylko teraz pewnie Mja spadnie na drugi a potem trzeci plan :dry:

Alutka mojego M brat(ten naj w rodzinie) ma 5 letnią córkę i myślisz,że jak urodziła się moja córka to ona spadła na drugi plan :unsure: dalej jest najlepsza,moi teściowie ją ubóstwiają,a do mojej wpadają raz na miesiąc i mówią do niej Wikuniu :angry: :angry:

13 lata 7 miesiąc temu #122316 przez SISUNIA88
Martela to nie za fajnie....nie powinno się nikogo faworyzować

13 lata 7 miesiąc temu #122317 przez alutka1011
No to nieźle :angry:
Mama mi mówi że o Mai będzie cześciej pamiętac bo ma jedną babcie i dziadka :)
A mój tata to jest tak zauroczony Mają że świata poza nią nie widzi zobaczymy co będzie później :laugh:

13 lata 7 miesiąc temu #122322 przez martela89
Ja mam teściów w dupie :lol: ważne,że moja mama,babcia,wujkowie i siostra kochają Vanesskę do tego jeszcze ja i M ,a no i dziadek M też bo mała urodziła się w tym samym dniu co on to mówi,ze to pamiętny dzień będzie :laugh: więc ona ma miłości,że hoho :)

13 lata 7 miesiąc temu #122347 przez Asiersa
Wróciłam :)

Byliśmy dzisiaj z Tomaszkiem na grillu u znajomych :)
Pojadłam kiełbasek i żeberek :lol:

U mnie jak na razie Tomek też jest na pierwszym miejscu i chyba tak zostanie bo siostra mieszka nad morzem więc nie będą często widzieć drugiego wnuka/wnuczki :(
Mam jeszcze brata, ale jemu się nie spieszy :lol:

Mój dzielny chłopczyk :*:*

13 lata 7 miesiąc temu #122364 przez mariosponge
A u nas Andrzej jest trzecim wnukiem moich rodziców, ale różnicy oni nie robią, kochają jednakowo, moim zdaniem. U męża rodziców to pierwszy wnuk, ale mają go głęboko gdzieś. Dobranoc:*

[/url]

13 lata 7 miesiąc temu #122372 przez Groszek
Asiu Michaś jeszcze się nie przemieszcza, ale sam siada z płaskiego :) i jak tylko dorwie mnie za ręce to od razu staje :)

Co do teściowej :) to moja wymyśliła (kilka miesięcy temu) że jak wrócimy to Michała na cały tydzień do niej zawieziemy, a my będziemy pracować :angry: a na weekendy będziemy mogli przyjeżdżać :angry: :angry: :angry: myślałam że ją rozniosę! Ona sobie moim dzieckiem chce zastąpić te które straciła w 7tc :angry:

Michał jest drugim wnuczkiem moich rodziców, ale i Dorotę i Michała kochają i rozpieszczają tak samo :lol:

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=7557

13 lata 7 miesiąc temu #122412 przez Emme
Witam z rana :)
Noc średnio wyspana :P już któraś z rzędu. Tola budzi się z krzykiem, jakby się czegoś wystraszyła i ciężko ją uspokoić :P

Tola jest pierwszą wnuczką moich rodziców, i trzecią (ale starsze wnuczki to nastolatki więc inaczej to trochę wygląda) no i jeszcze Tola ma prababcię (jest pierwszą prawnuczką :D)

A co do teściowej to wypaliła, żebyśmy u nich zamieszkali, na niecałych 50 m2. przecież bym się tam udusiła :P

13 lata 7 miesiąc temu #122422 przez alutka1011
martela mi chodziło o samych dziadków i babcie.Jakby doliczyc jeszcze wujków ciotki kuzynki kuzynów Mai to by się ich troche nazbierało :laugh:
A mogę się ciebie cos zapytać?A twój tata wogóle zna Vanessę?Bo kiedys pisałaś że rodzice są po rozwodzie.
Dzisiaj pewnie beda pustki :(
A my pewnie cały dzień same bo mąż pojechał z kolegą na montaż i wróci k wieczora :angry:

13 lata 7 miesiąc temu #122424 przez Emme
my dziś idziemy o 16 ma urodzinowego grilla :D
Pradziadek Toli pewnie nawet nie wie o jej istnieniu :P
ale cóż tak bywa...

wczoraj kupiłam Toli kaczuszkę do kąpania :D i nocnik (bo akurat mi się spodobał) i pływaczki na basen, ale nie wiedziałam, że mają rozmiary i okazało się, że są na 3-6 lat :P:D heh

13 lata 7 miesiąc temu - 13 lata 7 miesiąc temu #122448 przez Asiersa
U mnie rodzice też na pewno nie będą chcieli faworyzować jednego wnuka, ale z racji odległości jaka jest między nami a siostrą trudno będzie rozpieszczać jej dziecko :(
Co do "teściowej" to ona rozpieszcza tylko i wyłącznie Kamila (pierwszego wnuka, który ma prawie 15 lat), wychowywała go jak swoje dziecko i ogólnie ma najwięcej do powiedzenia :) ale jak sobie jej córka na to pozwala to trudno :)
no a poza tym, też chciała, żebyśmy u niej zamieszkali (2 pokoje, pies, kot, rybki) :angry: Nie mam nic do zwierząt, ale jakby były zachowane jakiekolwiek normy związane z nimi to było by OK :)
aaa i ona jeszcze wtedy była nałogowym palaczem i bardzo się dziwiła jak przychodziliśmy z Tomkiem, że ma wietrzyć mieszkanie :ohmy: przecież Kamil był chowany w dymie papierosowym i nic mu nie ma-to jej słowa :(
Szkoda tylko, że Kamil ma astmę oskrzelową... No nie wiem, może się nie znam :P

Polecam stronkę www.tablica.pl :)

Mój dzielny chłopczyk :*:*

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka