- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Listopad w tym roku będzie pogodny 2010
Listopad w tym roku będzie pogodny 2010
- alutka1011
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Maja i Dawid
No mój brat ostatni do żeniaczki Aha zapomniałam powiedzieć moja bratowa tez jest w ciąży tylko ze ma zagrożoną.Tata sie śmiał że mu sie dwoja i troja te wnuczęta Tylko teraz pewnie Mja spadnie na drugi a potem trzeci plan
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- SISUNIA88
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Szczęśliwa mama :) KAF'ka
Filipek na szczęście wraca już do zdrowia, martwiłam się,ze będzie zapalenie płuc ale nie na spacerki już chodzimy ale gorąc straszny
Alutka mój mąż był świadkiem u swojego brata i dał 1500 zł... na ślubie był sam bo ja leżałam w szpitalu....nie wiem czy to dużo czy mało... każdy chyba daje jak uważa i jak go stać.
Marusia pięknie wyglądacie..
ehhh tyle chciałam napisać i pustka w głowie...
- ilona
- Wylogowany
- Moderator
- 12.05.2010 Wiktor 26.09.2014 Weronika
- Otrzymane podziękowania: 24
Już dziś jedno z mężem zaliczyłam piwko
Dziewczyny jak mi się nic nie chce dziś to masakra jakaś...
Ja tez mam ostatnio mało czasu w ogóle na internet (czytaj: np. zakupy )
Praca, dom, praca, dom i tak w koło Macieju.
Jeszcze z cyklu: złote myśli i inteligentne czyny mojej teściowej.
Wiktor zasnął podczas wożenia dookoła firmy i przyszli klienci omówić menu i zapraszam ich do biura i jadę jako ostatnia z wózkiem do środka, a moja kochana teściowa drze się na całe gardło: no po co ty go tam ładujesz zostaw go tu (na chodniku po którym przechodzi 100 osób na minutę bo mamy firmę na terenie ośrodka sportu i rekreacji - plaże, boiska, gokarty, park linowy, ogródki letnie, place zabaw itd.) przecież go nikt nie ukradnie, już nie bądź taka ostrożna.
Spojrzałam się na nią jak na wariatkę a ona dodała pod nosem: dziecko pod kloszem chowane.
- SISUNIA88
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- martela89
- Gość
Ja nie mam zielonego pojęcia ile dać
No mój brat ostatni do żeniaczki Aha zapomniałam powiedzieć moja bratowa tez jest w ciąży tylko ze ma zagrożoną.Tata sie śmiał że mu sie dwoja i troja te wnuczęta Tylko teraz pewnie Mja spadnie na drugi a potem trzeci plan
Alutka mojego M brat(ten naj w rodzinie) ma 5 letnią córkę i myślisz,że jak urodziła się moja córka to ona spadła na drugi plan dalej jest najlepsza,moi teściowie ją ubóstwiają,a do mojej wpadają raz na miesiąc i mówią do niej Wikuniu
- SISUNIA88
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- alutka1011
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Maja i Dawid
Mama mi mówi że o Mai będzie cześciej pamiętac bo ma jedną babcie i dziadka
A mój tata to jest tak zauroczony Mają że świata poza nią nie widzi zobaczymy co będzie później
- martela89
- Gość
- Asiersa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Tomek**12.10.2010**'
- Otrzymane podziękowania: 1
Byliśmy dzisiaj z Tomaszkiem na grillu u znajomych
Pojadłam kiełbasek i żeberek
U mnie jak na razie Tomek też jest na pierwszym miejscu i chyba tak zostanie bo siostra mieszka nad morzem więc nie będą często widzieć drugiego wnuka/wnuczki
Mam jeszcze brata, ale jemu się nie spieszy
- mariosponge
- Wylogowany
- gadatliwa
- KAF'ka *Mr. Andrew - mój nowy piękny świat*
- Groszek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Michaś - nasze małe wielkie szczęście
Co do teściowej to moja wymyśliła (kilka miesięcy temu) że jak wrócimy to Michała na cały tydzień do niej zawieziemy, a my będziemy pracować a na weekendy będziemy mogli przyjeżdżać myślałam że ją rozniosę! Ona sobie moim dzieckiem chce zastąpić te które straciła w 7tc
Michał jest drugim wnuczkiem moich rodziców, ale i Dorotę i Michała kochają i rozpieszczają tak samo
- Emme
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Noc średnio wyspana już któraś z rzędu. Tola budzi się z krzykiem, jakby się czegoś wystraszyła i ciężko ją uspokoić
Tola jest pierwszą wnuczką moich rodziców, i trzecią (ale starsze wnuczki to nastolatki więc inaczej to trochę wygląda) no i jeszcze Tola ma prababcię (jest pierwszą prawnuczką )
A co do teściowej to wypaliła, żebyśmy u nich zamieszkali, na niecałych 50 m2. przecież bym się tam udusiła
- alutka1011
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Maja i Dawid
A mogę się ciebie cos zapytać?A twój tata wogóle zna Vanessę?Bo kiedys pisałaś że rodzice są po rozwodzie.
Dzisiaj pewnie beda pustki
A my pewnie cały dzień same bo mąż pojechał z kolegą na montaż i wróci k wieczora
- Emme
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Pradziadek Toli pewnie nawet nie wie o jej istnieniu
ale cóż tak bywa...
wczoraj kupiłam Toli kaczuszkę do kąpania i nocnik (bo akurat mi się spodobał) i pływaczki na basen, ale nie wiedziałam, że mają rozmiary i okazało się, że są na 3-6 lat :D heh
- Asiersa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Tomek**12.10.2010**'
Co do "teściowej" to ona rozpieszcza tylko i wyłącznie Kamila (pierwszego wnuka, który ma prawie 15 lat), wychowywała go jak swoje dziecko i ogólnie ma najwięcej do powiedzenia ale jak sobie jej córka na to pozwala to trudno
no a poza tym, też chciała, żebyśmy u niej zamieszkali (2 pokoje, pies, kot, rybki) Nie mam nic do zwierząt, ale jakby były zachowane jakiekolwiek normy związane z nimi to było by OK
aaa i ona jeszcze wtedy była nałogowym palaczem i bardzo się dziwiła jak przychodziliśmy z Tomkiem, że ma wietrzyć mieszkanie przecież Kamil był chowany w dymie papierosowym i nic mu nie ma-to jej słowa
Szkoda tylko, że Kamil ma astmę oskrzelową... No nie wiem, może się nie znam
Polecam stronkę www.tablica.pl