BezpiecznaCiaza112023

Listopad w tym roku będzie pogodny 2010

13 lata 7 miesiąc temu #121880 przez Emme
ale super "foczki". widzę że i wyżerka była :D

uciekam bo Tolik wstał :D

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

13 lata 7 miesiąc temu #121887 przez bombel779
Dziewczyny może weźmiecie udział w konkursie?? :)
www.zapytajpolozna.pl/forum/forum-ciaza-...34-konkurs-dino.html

Aniołek wrzesień 2013 [*]

13 lata 7 miesiąc temu #121893 przez Asiersa
pięknie :kiss:

Mój dzielny chłopczyk :*:*

13 lata 7 miesiąc temu #121902 przez paulina2209
bombel779 napisał:

Dziewczyny może weźmiecie udział w konkursie?? :)
www.zapytajpolozna.pl/forum/forum-ciaza-...34-konkurs-dino.html

ja sobie poczekam aż zasady się zmienią :silly:

13 lata 7 miesiąc temu - 13 lata 7 miesiąc temu #122101 przez mariosponge
A my byliśmy dzisiaj w zoo :)
tylko że Andrzej był bardziej zainteresowany ludźmi i ich butami niż zwierzakami :D

Udało mi się zrobić piękną sesyjkę, więc pochwalę się :)

[/url]

13 lata 7 miesiąc temu #122134 przez Emme
Sliczne zdjęcia :)
Marusia nie spada ta chustka na oczy Andrzejowi? Bo chyba też jest wiązana z tyłu? Tola ma 4 albo 5 takich chustek i jak się wierci to ma zaraz je na oczach :P

13 lata 7 miesiąc temu #122165 przez mariosponge
nie,jakoś nie spada. może dlatego że w miarę ciasno ją zawiązuje z tyłu i na górze. ale za to się ciągle przekręca na bok.

[/url]

13 lata 7 miesiąc temu #122212 przez alutka1011
Ja już w domciu troszke pomogłam mamie i co najważniejsze zrobiłam resztę zakupów na wesele :)
A teraz niezbyt przyjemna wiadomośc mama wczoraj była u lekarza i ma podejrzenie nowotwora :( mam nadzieje ze się nie potwierdzi.Ma mieć kolejne badanie albo w przyszłym tyg albo przyszłym miesiącu bo z tego wszystkiego nawet nie wiem :(

13 lata 7 miesiąc temu #122220 przez Emme
Alutka właśnie myślałam o Tobie jak przygotowania do wesela. a z mamą będzie ok, zobaczysz :D
trzymam kciuki za oczekiwany wynik:D

13 lata 7 miesiąc temu #122224 przez asia26
czesc dziewczyny :) krew zalewa mnie z tym naszym forum bo ciagle mam problem ze stronka juz go zglosilamw co nie dziala :D Anetko kochana badz silna i ciagle dobrej mysli nawet jak okaze sie najgorsze a przynajmniej mamie nie pokazuj jak bardzo sie boisz i bez wzgledu na diagnoze namawiajcie ja na leczenie to duzo pomaga wiem przezylam to i gdyby nie leczenie mojej mamy juz w grudniu by nie bylo a byla do 6 marca ale ja wierze ze to tylko glupie podejrzenia i w Twoim wypadku bedzie inaczej niz w moim bo w przypadku mojej mamy nie bylo zludzen nowotwor i juz a jak u Ciebie sie wachaja to pewnie mysla ze cos innego moze byc wiec glowa poki co do gory a poza tym oni w takich przypadkach nie owijaja w bawelne i jak nie poslali jej do onkologa od razu to jest dobrze nie martw sie bo tak bedzie wlasnie dobrze! a moge wiedziec czego nowotwor podejrzewaja u Twojej mamy? mozesz na priv jak nie chcesz tu i zrozumiem jak wogole nie chcesz o tym pisac wiec spoko. ja ostatnio dopiero mialam odwage obejrzec plytke z tomografi komp ciala mojej mamy i gdybym wtedy od razu ja zobaczyla to bym sie zalamala a teraz latwiej bylo mi zrozumiec dlaczego tak sie stalo a dlatego ze nowotwor byl w kazdym cm jej ciala i pytanie jest tylko jedno dlaczego mama chodzila od 2 lat do roznych lekarzy kazdego dnia gdzies mowila ze zle sie czuje a nikt tego w zadnym badaniu nie znalazl taki tylko mam zal w sercu i niedosyt bo wiem ze gdyby dobrze ja zdiagnozowano to by byla juz dawno zdrowa a przede wszystkim by byla... przepraszam za kolejny moj wywod... Marusiu Ty Andrzej zdjecia cudowne :*

13 lata 7 miesiąc temu #122245 przez ilona
Dobry wieczór :)

Alutka musisz być dobrej myśli.
Kurczę Asia nie strasz! Ja mam skierowanie z dopiskiem PILNE do hematologa ze względu na moja morfologie. Mam tak silna anemie, że od 4 miesięcy nie mam @, a testy wychodzą negatywne, więc to raczej nie ciąża.
mariosponge ślicznie wyglądacie :)

A ja siedzę i robię listę zakupów na tego jutrzejszego grilla :dry:
Mięso już się marynuje i będę wypróbowywać nowy przepis na szaszłyki. Mam nadzieje, że wyjdą dobre.

13 lata 7 miesiąc temu #122254 przez asia26
Ilonko bedzie dobrze i ja nie chce straszyc tylko pisze jak bylo u nas i nie mam zlych intencji tylko pieronsko jestem teraz na to wszystko wyczulona a oni pewnie chca sprawdzic czy w jakas sierpowata anemie im nie wpadasz albo cos bo synek mojej siostry urodzil sie z anemia i ciagle jest pod kontrola hematologa bo ciagle mu sie wysoka bardzo anemia utrzymuje pomimo leczenia i pilnuja tylko zeby w sierpowata nie wpadl

13 lata 7 miesiąc temu #122255 przez alutka1011
Przygotowania pełną parą.Wszyscy poddenerwowani :laugh:
Tak się zastanawiam ile dać do koperty bo dość że to brat to jeszcze jestem świadkiem :dry:

13 lata 7 miesiąc temu #122258 przez asia26
ja musze mojemu bratu jakas dziewczyne znalezc ;) bo to mamin cycus byl i trudno mu sie odnalezc chociaz widze ze bardzo sie moi panowie staraja choc w 3 zostali sami bez mamy na mieszkaniu a dziewczyne musze znalezc zeby po tym wszystkim smutnym w koncu jakies wesele sie trafilo :)

13 lata 7 miesiąc temu #122260 przez ilona
:) dzięki Asiu zaraz poczytam o tej sierpowatej anemii, szczerze to pierwszy raz słyszę.
Alutka tez będę miała ten problem w sierpniu, mam weselicho siostry, ale nie jestem świadkowa i tez nie wiem ile się daje.

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka