BezpiecznaCiaza112023

Listopad w tym roku będzie pogodny 2010

13 lata 7 miesiąc temu #135628 przez paulina2209
Monika też siedzi już pewnie w wózku też nie chce się opierać na razie ze 3 razy udało jej się usiąść samej z czworaka ale to bardziej przez przypadek

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

13 lata 7 miesiąc temu #135643 przez SISUNIA88
Witajcie :kiss:

Gratuluję wszystkim małym szkrabom sukcesów :)

Groszku 2 wygrany konkurs-gratulacje :) stawiałam na Twoje zdj bo ono wymiata :lol:

Emme mój Fifi sam zaczął pięknie siedzieć jak miał ok 7 mc...

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Paulinka i Ty doczekasz się ząbków :)

Ilona fajnie że macie ruch w interesie :lol:

co do palenie to ja paliłam jakieś 3 lata :blush: ale od ślubu nie miałam papierosa w ustach bo obiecałam mojemu mężowi,że już nie zapale...przed ślubem coś tam jeszcze podpalałam..ale ogólnie odkąd z nim byłam to przy nim nie paliłam...a wcześniej to i paczkę dziennie a przy imprezach to i 2 :blush: czasem mnie teraz ciągnie ale nie złamie się :lol:

U Nas chyba kolejny ząbek idzie bo mały robi dziwne kupki i marudzi a u nas to oznaka ząbka :) za oknem tylko 10 stopni :(

"Poczęcie dziecka to cud, przed którym człowiek milknie, chyli czoło i klęka"

13 lata 7 miesiąc temu #135654 przez mermide
Znalazłam to przeglądając internet. Fajne. Ponoć wczoraj miało to miejsce.

13 lata 7 miesiąc temu #135659 przez Emme
Dziewczyny, a propos kupek, to czy przy antybiotyku kupki są inne? Bo Tola robi jak samą wodę

13 lata 7 miesiąc temu #135662 przez SISUNIA88
Emme u nas przy lekarstwach też kupki się zmieniają...czasem jest tak jak Ty piszesz a czasem wręcz przeciwnie...

13 lata 7 miesiąc temu #135665 przez mermide
Podobno mogą być inne. A na ulotce nie ma nic zapisane?
Adasiowi lekarz do antybiotyku zawsze dodaje ochronnie LAKCID - żeby dziecko nie dostało biegunki. Można to kupić bez recepty i podaje się raz dziennie.

13 lata 7 miesiąc temu #135666 przez paulina2209
Monika jak brała antybiotyk to miała zupełnie inne kupki.
dobra spadam do mamusi mojej

o później

13 lata 7 miesiąc temu #135668 przez Emme
Nie widziałam, żeby było cos napisane, ale zaraz sprawdzę jeszcze raz.

13 lata 7 miesiąc temu #135673 przez SISUNIA88
Nam lekarz zawsze daje z antybiotykiem LacidoBaby o takie www.strefalekow.pl/product/details/suple...iotyk-prebiotyk.html

13 lata 7 miesiąc temu #135714 przez mermide
A mój Adaś po raz pierwszy pije sam mleczko z butelki. Jak do tej pory pił tylko herbatkę z mniejszej, a do mleka nie umiał utrzymać, a tu teraz prosze zaskoczył mnie :)

Załączniki:

13 lata 7 miesiąc temu - 13 lata 7 miesiąc temu #135730 przez Emme
Super :D
Toli też się to coraz częściej zdarza, ale nie może być więcej jak pół dużej butelki, bo nie utrzymuje :D

A tak się dzisiaj bawiłyśmy

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

13 lata 7 miesiąc temu #135747 przez Martynka__89
Emme z antybiotykiem powinno podawać się probiotyki np. Lacido baby ja podawałam.
Obiecałam że będę pisać o postępach Mateuszka a więc od wczoraj SAM siada :kiss: :lol: jestem mega dumna i od trzech dni (jak mu się chce) robi "papa". :blink: Mój syn też zaczyna próby powstania ale każda kończy się nie powodzeniem. Pozdrawiamy wszystkich :) wczoraj napisałam długą wiadomość i wszystko się usunęło szlak mnie trafił :P

Moja Kropeczka:(9.02.2015

13 lata 7 miesiąc temu #135748 przez Asiersa
Tolinko, jesteś piękna :) mamusia Cię ślicznie wystroiła :kiss: :kiss: :kiss:

Tomek przy antybiotyku miał problem z kupką. No i tez stosowaliśmy lakcid :)

Mój dzielny chłopczyk :*:*

13 lata 7 miesiąc temu - 13 lata 7 miesiąc temu #135765 przez mariosponge
3 godziny mnie nie było a już pełno nowych wiadomości:)
Gratulacje Groszku!
Monika pięknie stoi, szoooook! Mój Andrzej ma jeszcze długą drogę do stania. Bo jak na razie, to próbuje raczkować. Natomiast sam nie usiądzie, a ja go nie sadzam. Jak próbuje położyć, to tak jak Tomek, od razu na nogi staje.
Emme, dużo cierpliwości życzę. A czasami się wkurzyć i komuś coś wygarnąć przynosi niezłą ulgę ;)
Asiersa, Ty nie dobra cudzołożnicą! Jak możesz?! :D :D :D
Paulina, mój Andrzej nie chce pić z butelki, ona tylko go zachęca do zabawy w strzelanie smoczkiem. Podaje mu picie łyżeczką albo przystawiam częściej do piersi. Jeszcze nie kupiłam mu niekapka, teraz się zastanawiam czy będzie chciał z niego pić.

Jeździłam dzisiaj do koleżanki i miałam kilka śmiesznych sytuacji w metrze:
1.Muszę zacząć od tego, że na pierwsze odwiedziny Andrzeja, mojego męża przyjaciel przyszedł z prezentem, czyli bluzą w czaszki. Ciuch bardzo dobrej jakości, widać że nie tani, no ale te czachy... no trudno. Założyłam mu dzisiaj po raz pierwszy. Jesteśmy w metrze. Podchodzi jakaś babcia do Andrzejka, uśmiecha się, jest milutka i tu nagle: "A co to? co on tu ma? jakieś kotki? czy to pieski?" i nagle jej głos się zmienia w niemiły:" czy to coś gorszego?" i do mnie z wyrzutem:"co to jest?". Ja mówię tak, to coś gorszego, to czaszki! i ona sfochowana się odwróciła i poszła. :D
Druga sytuacja była taka, że jak już jechaliśmy w pociągu, Andrzej zaczął jakąś babcie zaczepiać, łapiąc ją za rączkę. Ja zaczęłam przestawiać wózek trochę dalej, bo wiadomo, że bakterię ludzie noszą na rękach, u Andrzeja ręce co chwila lądują w buzi, więc wolę nie ryzykować. A babcia się pyta czy to chłopak. Odpowiadam że tak, a ona na to:" no to wiadomo, kawalera do panny ciągnie!". Cały wagon wybuchł śmiechem. A ja sobie myślę, że tylko panna trochę za stara:) takie przygody dzisiaj miałam :)

[/url]

13 lata 7 miesiąc temu #135821 przez Ewa26
Cześć dziewczyny jej nadążyć za wami nie idzie :laugh: My właśnie wróciłyśmy ze spacerku!

Monisia gratulacje zdolniacha z Ciebie
Tola śliczna laleczka tylko wycałować
Adasiek rewelacja oby tak dalej
i inne dzieciaczki boziu jakie zdolne.

U mnie Julcia zaczęła siedzieć jak miała 6 miesięcy stoi też jak ją trzymam i sprężynuje ale sama jeszcze nie wstawała, ani nie raczkuje. Butelkę tez potrafi trzymać sama oczywiście jak jej się chce :blink: Ząbków jeszcze nie ma choć męczy się już 2 miesiące :( ehhh... buziaki dla Łobuziaków za postępy :kiss:

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka