BezpiecznaCiaza112023

Listopad w tym roku będzie pogodny 2010

13 lata 6 miesiąc temu #136611 przez alutka1011
Oooo :ohmy: a ja dzisiaj pierwsza :) Pewnie wszystkie w kościółku :) i gotują obiad :)
A dzisiaj mąz mi zabronił gotować obiad bo on robi ohh jak miło :lol:

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

13 lata 6 miesiąc temu #136627 przez Asiersa
Hejka :kiss: :kiss:
Ja niedawno wstałam :)

Marusiu, współczuję Ci bardzo... :( a powiedz mi, czy mąż chociażby troszkę się za Ciebie wstawia? Jak dziadkowie tak głupio dogryzają, to czy on reaguje na te ich uszczypliwe zaczepki??

Mermide, no to rzeczywiście nie masz fajnie, jak rodzice tak wchodzą Wam na głowę :(

Alutka, a co dobrego gotuje dzisiaj Twój mąż ?? :silly:

Mój dzielny chłopczyk :*:*

13 lata 6 miesiąc temu - 13 lata 6 miesiąc temu #136629 przez Emme
Dzień dobry :)
My dziś na obiad idziemy do MOICH rodziców :D:D
a ja właśnie upiekłam Marusiowe ciasto :D

Alutka to co na obiad?
Mój chciał dziś zrobić lasagne, ale zrobi jutro (mam nadzieję, że dotrzyma słowa)

13 lata 6 miesiąc temu #136644 przez alutka1011
U nas zawsze w niedziele rosól z makaronem i ziemniaki z kotletem :)
Czekam jeszcze na siostre szawagra dzieciaki i tate bo pojechali do Dinozatorlandu i mają wpaśc ale to pewnie k 14-15 :)

13 lata 6 miesiąc temu #136653 przez SISUNIA88
Witajcie :kiss:

Alutka u mnie dziś też taki obiad :lol: do tego jeszcze kalafior i na deser ciasto z truskawkami :)

Marusia przykro mi ,że musisz przechodzić przez to wszystko :( bo na pewno czujesz się okropnie...

u nas się pogoda popsuła...a miałam nadzieję na rodzinny spacerek :(

"Poczęcie dziecka to cud, przed którym człowiek milknie, chyli czoło i klęka"

13 lata 6 miesiąc temu #136681 przez Groszek
Marusiu hahaha spotkanie w metrze odjazdowe :lol:
Ewa śliczne jest to zdjęcie przed telewizorem ;)

Andrzejek super :)

Ja kiedyś portfel znalazłam, z kasą (ok.500zł) kartą kredytową i innymi dokumentami... i zamiast wsadzić dokumenty w kopertę i wysłać, to ja głupia poleciałam oddać portfel i jeszcze baba mnie o kradzież kasy posądziła :angry:

Marusiu zastrzelić i po sprawie... KOMUNISTKA
Uwaga: Spoiler! [ Kliknij, aby rozwinąć ]
w jakim świecie oni żyją? Brak słów

A my dziś na kaczkach byliśmy nad jeziorkiem, Michaś tak się śmiał że aż ludzie się oglądali :lol: :lol: :lol: u nas dziś bez obiadu, w lodówce tylko ciasto z truskawkami :D

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=7557

13 lata 6 miesiąc temu #136684 przez Asiersa
A ja już po obiadku :)

Wymyśliłam sobie, że w przyszłym roku, kupię dla Tomka taki fotelik na rower --> allegro.pl/fotelik-rower-siodelko-dzieck...hit-i1641526867.html

:cheer: :cheer: :cheer: :lol:

13 lata 6 miesiąc temu #136717 przez mufa
alutka1011 napisał:

U nas zawsze w niedziele rosól z makaronem i ziemniaki z kotletem :)
Czekam jeszcze na siostre szawagra dzieciaki i tate bo pojechali do Dinozatorlandu i mają wpaśc ale to pewnie k 14-15 :)

Też się tam wybieramy, ale jakoś dojechać nie możemy a to jakieś 20km będzie :)

Asiersa też się nad takim zastanawiam, ale to się jeszcze zobaczy, jeszcze całe 12 mies. pozostało do takiego zakupu :laugh:

My dzisiaj rano na basenie na nurkowaniu, potem kościółek i kuzyn przyjechał prosić na wesele, a teraz siedzę sama, bo Daniel w pracy a Karolcia śpi od 13:30 a przydałoby się na jakiś spacerek iść.

13 lata 6 miesiąc temu #136769 przez alutka1011
Mufa to mamy blisko do siebie bo ja od Dinozatorlandu mam 5 min drogi :) Ja się tam wybieram ale jeszcze nie teraz może za 3-4lata :)

13 lata 6 miesiąc temu - 13 lata 6 miesiąc temu #136931 przez Emme
Witam z rana :)
Asiersa super to krzesełko. ja musiałabym dokupić sobie boczne kółka dla pewności ;)

13 lata 6 miesiąc temu #136960 przez mermide
Witam wszystkich.

Maju wszystkiego najlepszego na ten 11 miesiąc.
Dla Tomeczka też życzonka, chociaż spóźnione ale szczere.

Ale miałyście smaczne obiadki :) mniam mniam

Ja wczoraj miałam cały zabiegany dzień. Jak wyszłam z domu o 8.00 to wróciłam o 21. Dzisiaj już chyba będzie spokojniej.

Miałam wczoraj taką zabawną sytuację. Byliśmy u teściowej i przyszła tam jej znajoma, żeby Adasia zobaczyć. I wzięła go na ręce. A Adaś jak to Adaś wszystko próbuje złapać. I włożył jej rączkę do buzi (ona oczywiście sama otworzyła usta), po chwili słyszę "ummmmm" i patrzę a Adaś trzyma w ręce sztuczną szczękę. Baardzo mu się podobała. Kobietka speszona oddała mi go zaraz, wzięła szczękę. Powiedziała, że Adaś jest uroczy i chętnie by jeszcze została ale musi iść do domu bo będzie miała gości. Ale mieliśmy śmiechu jak poszła. A najwięcej to Adaś.

13 lata 6 miesiąc temu - 13 lata 6 miesiąc temu #136970 przez Asiersa
mermide, dziękujemy za życzenia :kiss: a my składamy życzenia z okazji kolejnej rocznicy :)
Adaśko chciał przymierzyć zęby, bo swoich jeszcze nie ma :lol:

Emme, boczne kółka :woohoo: :woohoo: nie powinno być aż tak źle :silly:

Majeczko, sto latek :kiss:

13 lata 6 miesiąc temu - 13 lata 6 miesiąc temu #136975 przez Ewa26
Majeczko wszystkiego naj!!! :kiss:
Mermide gratulacje z okazji rocznicy :kiss:
Ale się uśmiałam jak to czytałam hahahah no to Adaś miał przygodę. Mały ma mocny uścisk żeby taka szczękę wyrwać :laugh: ojjjj..... ale rzeczywiście musiało być jej głupio :silly:
U nas wszystko ok byliśmy wczoraj na festynie muzyka tak głośno grała a Julcia smacznie spała (nie zapomniała jak było w brzusiu ) :blink: Ostatnio Julka budzi się ok 5 rano z płaczem wręcz z krzykiem na chwile zasypia i znów krzyk i tak już do końca czyli do jakiejś 7 rano ehhh nie wiem co jest :unsure: Myślałam że może to ząbki ale przecież marudziłaby przez całą noc a nie tylko nad ranem i to dzień w dzień jak w zegarku. :( Buzia Dziewczyny. :*

13 lata 6 miesiąc temu #136988 przez alutka1011
Spóżnione życzenia dla Tomusia :kiss:
Marmide wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy!Która już?U nas w październiku druga :)
Mam nadzieję że się pogoda utrzyma bo muszę wózek wybrać :dry:

13 lata 6 miesiąc temu #136989 przez asia26
CZesc kochaniutkie :)
Po pierwsze: spoznione sto lat dla Tomaszka :*
Po drugie: 11 buziakow dla Majusi z okazji 11 miesiecy :*
Po trzecie: emme ja tez potzrebowalabym bocznych kolek :P
Po czwarte: Groszku ciesze sie ze mimo wszystko cieszysz sie zyciem i wszystkim wkolo :) tak trzymac moja droga :)
Po piate: historyjka z Adasiem rozbawila mnie do lez :D niezly musial byc ubaw :D
Po szoste: ja tez w koncu musze sie wybrac do tej dinolandi i Anetke odwiedzic :P

no i teraz tak juz normalnie bo wszystko nadrobione :) Magdziu nie wiem czy pisalam ze Oliwka tak na 42-43 te chustke by miala miec :D a Ty napisz co by dla Tolineczki Calineczki sie przydalo (a swoja droga jej sesja w turbanie :* :* :* ) w ten weekend byly dni skoczowa ale taka kaszana ze nasze wladze coraz bardziej przechodza siebie w zalatwianiu nam atrakcji :angry: wiec zamiast siedziec na rynku poszlismy w kierunku przeciwnym do tlumow i siedlismy nad stawami ja lezalam na lawce na kolankach mego R. Oliwcia spala w wozeczku i tak mi
Uwaga: Spoiler! [ Kliknij, aby rozwinąć ]
na glowe przygrzalo ze caly wieczor z bolu jeczalam i sie wilam a dzis troche lepiej ale nie idealnie :( moj tesc dzis znow wraca i kolo 12 idziemy sie z nim pozegnac a w sierpniu mam plan wziasc moich kochanych i do niego do niemiec pojechac :) a teraz moze jakas kawunia moje drogie?

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka