BezpiecznaCiaza112023

Listopad w tym roku będzie pogodny 2010

13 lata 6 miesiąc temu #139871 przez mariosponge
Ja miałam się tam zarejestrować, ale zapomniałam, dobrze że przypomniałyście :)
Zdjęcie dodam, ale może jutro, lub po jutrze, bo nie potrafię lustrzanką sama sobie zrobić tak, żeby było widać fryz :)
Andrzej mnie codziennie zaskakuje. Dzisiaj już kilka kroczków "raczkowatych" zrobił :)nie spodziewałam się, że to już tak szybko. teraz wszędzie go dużo, najbardziej lubi przedpokój, bo tam są buty lub kapcie. a to, jak wiadomo, jego pasja :D
teraz otwiera szafki, próbuje wyciągać półki, ciągle tylko pilnować i oka nie wolno zmrużyć, bo co chwila trafia na coś co mu nie wolno. często wchodzi pod stół i tam siedzi, śmieszny jest.
tak czekałam tego jego raczkowania, a teraz czasu nie mam w ogóle na nic, nawet na forum nie wchodzę, bo tak mi Andrzej zasuwa...
wkurzyłam się dziś, bo moja koleżanka ma w sobotę panieński, a mój mąż w sobotę idzie na kawalerski. jak zwykle nie mam z kim dziecka zostawić. w dodatku chłopaki się zrzucają aż po 150 zł!!! i kurna to dla mnie już przesada!a mój mąż nie może zrezygnować, bo to kawalerski jego dobrego kumpla. ja tu oszczędzam na wszystkim, a on się musi bawić aż za 150 zł :(
na pewno coś zapomniałam napisać, więc przepraszam...

[/url]

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

13 lata 6 miesiąc temu #139890 przez Groszek
My testowaliśmy kaszki, teraz jest kampania z pieluchami ale nie wiem czy się załapiemy :)

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=7557

13 lata 6 miesiąc temu #139918 przez asia26
a my testujemy kaszki i mleko tez dostalam tylko maly problem mam bo Oliwka go nie pije bede jej do kaszki dodawac i czekam czy dostalam sie do pieluch ja nie wysylalam zadnego oswiadczenia poczta tylko ankiety wyslalam i dostalam sie :) a jak Wam dzis juz dzien mija ja mam juz mieszkanie wysprzatane na blysk bo musze to zrobic zanim Oliwie z lozeczka wypuszcze :( ale sa i tego plusy ze teraz caly dzien dla mnie i malej :) no musze tylko dzis poprasowac jak Olisia zasnie na drzemke w ciagu dnia :( czy Wy tez tak nie lubicie prasowac????!!!! a wczoraj zasnelam przed komputerem bo z forum problem mialam bo znow mi blad ciagle wyskakiwal :( maz mnie obudzil wczoraj jak z silowni wrocil :) a i wczoaj wyslalam zdjecie Oliwki na ten konkurs z zabawkami wiec moze w koncu mi sie uda cos wygrac ;)

13 lata 6 miesiąc temu #139926 przez Emme
a ja poszłam po te truskawki i ich nie kupiłam, bo jedne były po 4 zł (ale takie małe jak poziomki i nie chciałoby mi się ich obierać) a takie w miarę, nieco większe było po 7 zł. kupiłam marynarkę na obronę (nie cierpię takich rzeczy :P) i tunikę zip z lnu (myślałam, że będzie dłuższa i będę ją nosić jako sukienkę)

13 lata 6 miesiąc temu #139931 przez alutka1011
Cześć dziewczyny chciałam sie z Wami pożegnać i podziękować za miło spędzony czas!
Za chwilę sie domyślicie o co chodzi bo nie chcę tego pisać zresztą już ledwo widze na oczy bo całą noc przebeczałam!Może jeszcze tu kiedyś zaglądne!Papa!

13 lata 6 miesiąc temu #139932 przez Asiersa
Hejka :kiss: :kiss:
no ładnie Emme :) masz w domku małą zalotnicę :silly: hehe :lol:
Asia, cieszę się, że z Oliwką jest już dobrze :)

Co do tej stronki streetcom to ja też się zarejestrowałam. Może uda mi się na coś załapać :silly:

Mój dzielny chłopczyk :*:*

13 lata 6 miesiąc temu - 13 lata 6 miesiąc temu #139934 przez Emme
alutka1011 napisał:

Cześć dziewczyny chciałam sie z Wami pożegnać i podziękować za miło spędzony czas!
Za chwilę sie domyślicie o co chodzi bo nie chcę tego pisać zresztą już ledwo widze na oczy bo całą noc przebeczałam!Może jeszcze tu kiedyś zaglądne!Papa!

Alutka nie wygłupiaj się !! nie przejmuj się takimi farmazonami. Kiedyś powiedziałabym Ci "kto się przezywa, sam się tak nazywa".

A poza ty dlaczego karzesz siebie i przy okazji nas?

13 lata 6 miesiąc temu #139936 przez alutka1011
Emme nie o to chodzi.Po suwaczkach sie domyslicie :(

13 lata 6 miesiąc temu #139937 przez Emme
Alutka jesteś pewna? Boże nie wiem co powiedzieć

13 lata 6 miesiąc temu #139938 przez Asiersa
Alutka :(:(:(:(

Mój dzielny chłopczyk :*:*

13 lata 6 miesiąc temu #139941 przez Monix
O nie... :( :( :(

13 lata 6 miesiąc temu #139958 przez mermide
Alutka tak mi przykro :( :( :(

13 lata 6 miesiąc temu #139963 przez Groszek
Alutka przytulam :kiss: zostań z nami

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=7557

13 lata 6 miesiąc temu #139967 przez asia26
Anetko tak mi przykro... ale nie zostawiaj nas jest przeciez Maja :) my kochamy Was obie i nie wypuscimy! :*

13 lata 6 miesiąc temu #139983 przez Emme
jakoś się nie czuję od rana, a teraz to już w ogóle chce mi się spać (reakcja na stres :P)

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka