BezpiecznaCiaza112023

Listopad w tym roku będzie pogodny 2010

13 lata 6 miesiąc temu #140439 przez mariosponge
jak Andrzej był mniejszy, to jeszcze mogłam wyjść na noc, bo odciągałam mleko albo podawał mąż modyfikowane. a teraz ciężko jest mi z nim się rozstać na jakieś pół godziny, nie mówiąc już o całej nocy. chociaż gdybym miała okazje, to pewnie bym spróbowała swoich sił :D
zdjęcie zaraz dodam, ale pewnie w kolejnym poście.

[/url]

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

13 lata 6 miesiąc temu #140440 przez martela89
Emme takie opory jakie ja mam przed zostawieniem małej to ma mało kto :lol:
A zostawiłam ją na calutka noc z moim M jakieś 2 tyg temu i pojechałam z mamą do babci na wieczór drinkowo-karciany :lol: myślałam o niej ale potem pełen luz,ale ja się odstresowałam :laugh:

13 lata 6 miesiąc temu #140445 przez mermide
Emme przynajmniej na tą następną imprezę jedź. Dobrze Ci to zrobi odstresujesz się. A co takiego może się stać wieczorem? Jak coś to przecież są komórki. Nic się nie martw.

13 lata 6 miesiąc temu #140450 przez Emme
mermide napisał:

Emme przynajmniej na tą następną imprezę jedź. Dobrze Ci to zrobi odstresujesz się. A co takiego może się stać wieczorem? Jak coś to przecież są komórki. Nic się nie martw.

impreza jest jakieś 20km dalej, dlatego zawsze wynajmujemy domki letniskowe, bo to nad jeziorem jest. i to bardziej jest problem ze mną, że ja nie umiem się na chwilę odciąć od niej, niż ona ode mnie :P

13 lata 6 miesiąc temu #140451 przez martela89
Emme napisał:

i to bardziej jest problem ze mną, że ja nie umiem się na chwilę odciąć od niej, niż ona ode mnie :P

znam to :silly:

13 lata 6 miesiąc temu #140453 przez mermide
No teraz tak jest, ale za kilka miesięcy może być na odwrót. A na jak długo tam jesteście, bo jeżeli na jedną noc to to chyba żaden problem jeżeli małą ma się kto zająć.

13 lata 6 miesiąc temu #140456 przez mariosponge
Zrobiłam sobie blond refleksy, ale niestety na górze są dużo jaśniejsze niż w połowie długości i na dole. No i trochę podcięte są włosy, wycieniowane. Na zdjęciu akurat są nie ułożone, więc wygląda trochę gorzej.

[/url]
Załączniki:

13 lata 6 miesiąc temu #140459 przez mermide
Ślicznie :)

13 lata 6 miesiąc temu #140462 przez mufa
asia26 napisał:
a tu link do sukienki :) allegro.pl/early-days-elegancka-kwiaty-8...82427.html?source=oo [/quote]

Śliczna, a tak zauważyłam rozmiarek to nie będzie za mała :unsure:

mariosponge napisał:

Mojego brata dzieci w wieku mojego Andrzeja jeszcze nie umieli się przewracać na brzuszek, a zaczęli chodzić ok 18 miesiąca. Dlatego wydaje mi się, że niektóre matki za dużo wymagają od swoich dzieci. To, że inne dzieci w tym samym wieku robią o wiele więcej niż nasze, jeszcze nie znaczy, że z naszym dzieckiem jest coś nie w porządku.

Zgadzam się w 100%

Emme napisał:

dziewczyny kiedy chcecie podać makaron? (kiedy podałyście)

Moja jadła makaron z rosołkiem, ale to był słoiczek, a taki prawdziwy to też już jadła, ale tylko troszkę. Co kilka dni.

mermide napisał:

A Adaś woli jeść to co ja ugotuję. Tylko nie to co specjalnie dla niego. Musi mieć to samo co my. I najlepiej na moim talerzu, żebym go tak czasem nie oszukała i nie dała mu czegoś innego.

To tak jak u nas, a jaka wojna jak jej czegoś nie chcę dać B)
Moja też fryteczkę jadła, a jak komicznie wyglądała, ale jak tu odmówić takiemu dziecku, no nie da się :laugh:

Mariosponge Super fryzurka

13 lata 6 miesiąc temu #140468 przez mariosponge
Dzięki, ale się nie zgadzam. Nazwałabym to "forum wzajemnej adoracji", bo wszyscy wszystkich chwalą i nigdy szczerze nie powiedzą co tak na prawdę myślą. Mam nadzieję, że nikt się nie obrazi za te moje myśli, które napisałam.

[/url]

13 lata 6 miesiąc temu #140470 przez paulina2209
cześć wam udało mi się włączyć kompa teraz nadrabiam te 40stron

13 lata 6 miesiąc temu #140471 przez mermide
mufa napisał:

To tak jak u nas, a jaka wojna jak jej czegoś nie chcę dać B)
Moja też fryteczkę jadła, a jak komicznie wyglądała, ale jak tu odmówić takiemu dziecku, no nie da się :laugh: [/quote]

No tylko zastanawiam się jak to będzie później. Bo jak mu niczego nie będę odmawiała to mogę mieć potem przechlapane. Ale poprostu nie mogę jak się tak na mnie spojrzy, tymi swoimi wielkimi, niebieskimi oczami... ach...

i jak mam mu odmówić :unsure: Po prostu się nie da
Załączniki:

13 lata 6 miesiąc temu #140475 przez mermide
mariosponge napisał:

Dzięki, ale się nie zgadzam. Nazwałabym to "forum wzajemnej adoracji", bo wszyscy wszystkich chwalą i nigdy szczerze nie powiedzą co tak na prawdę myślą. Mam nadzieję, że nikt się nie obrazi za te moje myśli, które napisałam.

A ja mówię szczerze, że mi się podoba. Nie wiem jaką miałaś fryzurę wcześniej ale w tej Ci do twarzy. W ogóle uważam, że jesteś ładną kobietą. (bez podtekstów :P )

13 lata 6 miesiąc temu #140476 przez martela89
mariosponge napisał:

Marusia ,a więc tak :lol:
Długość jest fajna i pisałaś,ze są wycieniowane więc pewnie jak są ułożone to jest fajna objętość (bo chyba masz rzadkie włoski,albo cienkie?) Jak dla mnie jasne pasemka postarzają i mi bardziej podobały by się jakieś ciemne albo capucino :)
To moja szczera opinia :)

13 lata 6 miesiąc temu #140477 przez Emme
Marusia trochę słabo widać całość, ale nie jest źle, choć nie przepadam za pasemkami :)
a uwierzycie, że miałam kiedyś prawie całe blond włosy :lol:

Zguba się znalazła :lol: witajcie hehe

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka