BezpiecznaCiaza112023

Listopad w tym roku będzie pogodny 2010

13 lata 6 miesiąc temu #139990 przez Asiersa
A ja walczę z Tomkiem, żeby usnął :(

Mój dzielny chłopczyk :*:*

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

13 lata 6 miesiąc temu #140006 przez Groszek
Dziewczyny czy Wasze Maluchy też tak marudzą? Bo ja nie daję już rady z Miśkiem :(

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=7557

13 lata 6 miesiąc temu #140011 przez Asiersa
Niestety, ale tak :huh:
Tomek usnął ale strasznie się przy tym namęczył. Pospał może 15 min i znów szaleje :S

13 lata 6 miesiąc temu #140042 przez mufa
Groszek napisał:

My testowaliśmy kaszki, teraz jest kampania z pieluchami ale nie wiem czy się załapiemy :)

My na kaszki się jeszcze nie załapaliśmy, bo za późno przyszło potwierdzenie, ale teraz to mleczko i mam nadzieję, że na pieluchy się załapiemy (ale to dopiero w lipcu) i jeszcze była ankieta o wodzie, ale chyba się nie zakwalifikowałam :(

ALUTKO nie wiem co napisać, jedyne co mogę to zostań z nami i PRZYTULAMY

A u nas teraz aktualnie spokój, ale za to biegunka się przyplątała (chyba następne zębolki idą) i niestety już nie pamiętam od kiedy kupki wylądowały w pampersiku, a człowiek się tak przyzwyczaja do dobrego. Miejmy nadzieję, że to tylko przez biegunki.

My dzisiaj pospałyśmy do 10:30 :) A teraz Karolcia się bawi na podłodze, a ja nadrabiałam zaległości, dużo tego nie było to skończyłam :lol:

Humor mi się zepsuł przez tą dzisiejszą złą wiadomość.

13 lata 6 miesiąc temu #140045 przez asia26
Groszku Oliwka moze nie tyle marudzi co wymusza i przez to udaje ze placze rzuca tylkiem i wogole jest dosc niegrzeczna ale ja na to niereaguje przez co mam w domu takie wrzaski ze sasiedzi mysla chyba ze znecam sie nad mala ale nie popuszcze jej bo wiem ze przy takim charakteru to by dopiero bylo :) a u Was marudzenie i biegunki to chociaz zabki przynosza a u nas wielkie g***o :P wiec tyle do Was na pocieszenie :)

13 lata 6 miesiąc temu #140049 przez ilona
Witam

Alutka tak mi przykro! :( przytulam tak mocno jak tylko się da i nie zostawiaj nas.

Wiktor też dziś ma jakieś humorki od rana (czytaj. 5.30 :laugh: )
Właśnie śpi ale budzi się co 10 minut i wstaje w łóżeczku po czym zaczyna płakać czeka aż przyjdę i kładzie się i zasypia. :)
Nawet dziś zostałam z nim w domu bo w firmie ciężko byłoby go okiełznać :P

Emme a kiedy Ty masz ta obronę?

13 lata 6 miesiąc temu - 13 lata 6 miesiąc temu #140055 przez asia26
Oliwia nie chodzi sama ale za raczki a od dzis sama kolo mebli no chodzi o to ze jak sie czego s trzyma ale nie nas i z tego powodu ciagle ja krew zalewa bo wrzeszczy jak jej cos nie chce wyjsc masakra jakas rozwrzeszczaniec maly! teraz zmeczona usnela ale zobaczymy na jak dlugo :dry:

aha i jeszcze nie wiem czy sie chwalilam ale kupilam na all Oliwi sukienke na roczek ale uzywana :) bo roczek mamy w domu a i tak chce zeby pieknie wygladala i czula sie wyjatkowo i pomyslalam ze nowa sie nie oplaca jak w domu a ta i tak piekna a ze Oliwka taka ladna a przeciez ladnym we wszystkim ladnie wiec rozumiecie ;)

13 lata 6 miesiąc temu #140060 przez Asiersa
Asieńko, pochwal się :)

13 lata 6 miesiąc temu #140061 przez ilona
to pochwal się Asiu :)
Wiktor leniuch tez nie chodzi... :dry:

13 lata 6 miesiąc temu #140066 przez asia26
Ilonko nie gniewaj sie za to co napisze teraz ale ja sie ciesze jak jeszcze jakas mama co ma dziecko w podobnym wieku do Oliwi jest malym leniuchem i czegos nie robi bo normalnie wtedy mniej martwei sie ze z Olwika moze byc cos nie tak :dry: ale ja tego naprawde nie pisze zeby Ci na zlosc zrobic bo juz na sierpniu 2010 wywolam mnostwo kontrowersju i nie chce tu :(

a tu link do sukienki :) allegro.pl/early-days-elegancka-kwiaty-8...82427.html?source=oo

13 lata 6 miesiąc temu #140069 przez Asiersa
Asieńko, sukienka jest śliczna :kiss: :kiss: :kiss:

13 lata 6 miesiąc temu #140072 przez Emme
Tola chyba tez ma na drugie maruda :D
a obronę mam na 26.
Asiu sukienka śliczna! wygląda jak nowa.
poza tym myślę, że jednak większość ludzi ma dystans :D więc spoko

13 lata 6 miesiąc temu #140075 przez martela89
asia26 napisał:

Ilonko nie gniewaj sie za to co napisze teraz ale ja sie ciesze jak jeszcze jakas mama co ma dziecko w podobnym wieku do Oliwi jest malym leniuchem i czegos nie robi bo normalnie wtedy mniej martwei sie ze z Olwika moze byc cos nie tak :dry: ale ja tego naprawde nie pisze zeby Ci na zlosc zrobic bo juz na sierpniu 2010 wywolam mnostwo kontrowersju i nie chce tu :(

a tu link do sukienki :) allegro.pl/early-days-elegancka-kwiaty-8...82427.html?source=oo

Asiu sukieneczka śliczna :kiss:
Ja też się tam cieszę,że sierpniowe dzieciaczki jeszcze nie chodzą tak jak moja mała :silly: bo ona to leniwa jest wszystko na łatwiznę,ja chodziłam jak miałam 7,a moja siostra jak 9,a ona ma 10 i dalej nic :lol:

13 lata 6 miesiąc temu #140078 przez Emme
Martela dzieci mniej więcej zaczynają chodzić w wieku 11-13 m-cy, więc to normalne że jeszcze nie chodzi, nie jest leniuszkiem

13 lata 6 miesiąc temu #140080 przez Asiersa
Ja miałam 10 miesięcy jak zaczęłam chodzić, ale nie wyobrażam sobie Tomka, żeby zaczął chodzić w wieku 7 m-cy :blink:
Moja siostra miała 14 (wszystko przez to, że zachorowała na zapalenie opon mózgowych i kilka miesięcy leżała w szpitalu) a brat miał 12 :)

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka