BezpiecznaCiaza112023

Mamusie sierpień 2010

14 lata 6 miesiąc temu #25795 przez Gosia
No właśnie :laugh:

Kurcze ciekawe co u Reni! Ciągle mi po głowie chodzi! Ciekawe czy ma już swoją kruszynk,ę na rączkach.

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

14 lata 6 miesiąc temu #25798 przez iwkaa
ja tez jestem ciekawa!!!! i cekawe jak basik czy jutro bedzie rodzic czy nie bo cos kiedys pisala o czwartku... bo my to musimy tylko siedziec i czekac a to czkanie juz mnie tak drazni ze juz mam dosc wszystkiego a najbardziej tego pieprzonego upalu!!!

14 lata 6 miesiąc temu #25799 przez Gosia
Iwkaa żebyś wiedziała to czekanie jest okropne no i pogoda nas nie oszczędza. Ani nie można wyjść sobie nigdzie bo skwar nieludzki. Jedynie późnym wieczorem jak już jet chłodniej można iść na spacerek. Właśnie wczoraj taki zaliczyłam z mężem, siostrą i jej narzeczonym.

Ja mam takie przeczucie, że pierwsza mamusia będzie jutro!!! Oczywiście basik :laugh: Myślę, że nie dają jej się już dalej męczyć. Kurcze ale super. Iwkaa Ty też już lada dzień możesz zacząć rodzić :laugh: Szczęściary :laugh: Ja do terminu mam jeszcze 1 miesiąc i 2 dni to jeszcze długo no ale kto wie może moja dzidzia zechce prędzej do nas przyjść. Trochę boję się porodu no ale cóż to tylko kilka godzin męki a potem nagroda jakiej nigdy jeszcze nie dostałam :laugh:

14 lata 6 miesiąc temu #25801 przez iwkaa
dokladnie takze odpoczywajmy i zbierajmy sily na pozniej bo juz leniuchowania nigdy takiego nie bedzie jak teraz :silly: ja zmykam do rodzicow na wies bo sie tutaj mozna usmazyc :(

14 lata 6 miesiąc temu #25803 przez Gosia
W takim razie miłego dnia iwkaa! A ja biorę się za małe sprzątanie! Dziś mam w planach naszykować łóżeczko dla małej! Pościel właśnie się pierze :laugh:

14 lata 6 miesiąc temu #25818 przez paulinkaaa2202
Margot rekordzistką nie jesteś bo ja mam też 20kg na plusie.

No i wczoraj nocka taka chłodna, wstaję i .... ukrop, skwar znowu zaczyna się od nowa. A u nas jutro zapowiadają 36C w cieniu chyba ich pogięło :(

No Basik mówiła że w czwartek będą jej wywoływać ale jej zazdroszczę że będzie miała już swoje córeczki :)

Ja mam wrażenie że nigdy nie urodzę, coś zaczęło mi się dłużyć wszystko, macie rację to czekanie jest wkurzające ja już mam dość :(

14 lata 6 miesiąc temu - 14 lata 6 miesiąc temu #25819 przez Gosia
Paulinko pociesz się! Widzę według suwaczka, że jeszcze ok.2 tygodni Ci zostało a mi miesiąc :ohmy: Musimy dotrwać! Jejku skoro już 38 tygodni wytrzymałaś a ja 35 to damy radę! Pomyśl tylko jak ten czas przeleciał. Bo mi strasznie szybko!
Tak wczoraj patrzyłam na mój test ciążowy i tak mi się zrobiło fajnie. Pomyślałam wtedy kurcze to było jakby wczoraj a jednak już tyle czasu minęło i za niedługo będzie dzidzia :laugh:

14 lata 6 miesiąc temu #25822 przez paulinkaaa2202
No cały okres ciąży szybko przeleciał mi też to prawda :) ale ta końcówka najgorsza jeszcze te upały wykończą człowieka :( pogoda i zmęczenie jakoś tak pesymistycznie na mnie działają. Kurcze ja wtedy nie pomyślałam żeby zostawić test na pamiątkę :P

Ja się tylko boję że będę 2 tygodnie po terminie i nic... będą musieli wywoływać a tego bym nie chciała naturalnie to naturalne

14 lata 6 miesiąc temu #25826 przez MoNiaaa
ja tez zostawilam test na pamiatke :)
caly czas mialam wrazenie ze wczesniej urodze ale cos ostatnio mi sie wydaje ze bede musiala poczekac do terminu albo i dluzej..:( a juz bym tak chciala :)
basikowi tylko pozazdroscic do konca tygodnia pewnie dziewczynki beda z nia i pewnie szybko wroci do domu z tego co mowila.
a ja sie wczoraj wqrzylam bo zamowilam kilka rzeczy na allegro i listonosz nawet mi paczki nie przyniosl tylko od razu mi awizo zostawil i teraz musze dyndac na poczte.. :angry:

http

]

14 lata 6 miesiąc temu #25830 przez paulinkaaa2202
no są niestety tacy agenci nie zadzwonią ani nic bo im się nie chce i od razu zostawiają awizo.
Monia mogę cie pocieszyć że jak mi zostaję awizo to muszę jechać do swojej gminy jakieś 15km więc wiesz :P

No natura sama zadecyduje kiedy i jak...

14 lata 6 miesiąc temu #25832 przez MoNiaaa
nie no to ja nie mam jakos daleko ale dzis mam duzo do zalatwienia na miescie i wroznych miejscach i bede tak musiala krazyc po tym upale ;/ za to wozek moze juz dzis zostanie wyslany mam nadzieje ze nie bede musiala dlugo czekac :)

http

]

14 lata 6 miesiąc temu #25834 przez paulinkaaa2202
na pewno wózek przyjdzie na czas :) ja też się martwiła i przyszedł wcześniej nie ma co się martwić na zapas :)

No to współczuję chodzenia po tym skwarze ja posprzątałam w domu i leje się ze mnie niemiłosiernie a co dopiero na dworze eeee ;/

ciekawe kiedy te upały odpuszczą, z jednej strony się cieszę że mała jest jeszcze w brzuszku chociaż nie męczy się w te upały, a tak byśmy się męczyły we dwie. A wiadomo mama musi i da radę :)

14 lata 6 miesiąc temu #25836 przez Gosia
Kurde a ja jakoś nie umiem się zabrać za to sprzątanie! Jeszcze chyba mi się wirowanie w pralce popsuło! K...wa zarąbiście!!!!

14 lata 6 miesiąc temu #25838 przez paulinkaaa2202
no ja narazie poodkurzałam całą górę domu a jeszcze został cały dół mycie podłóg ale to może jutro tak na raz to nie dam rady za gorąco

14 lata 6 miesiąc temu #25839 przez monami
Cześć Dziewczyny...

No i mamy "powtórkę z rozrywki" ..upał ponownie ..yhhhh :/ nie rozpieszcza nas pogoda..oj nie...

Ja nie mogłam przez cała praktycznie noc zasnąć..udało mi się około 5...no i troszkę sobie odespałam...uh...

czuję się jakoś dziwacznie...inaczej...aż trudno mi to opisać..no ale..jutro wizyta u doktorka..zobaczymy, co mistrzunio powie.

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka