BezpiecznaCiaza112023

Mamusie sierpień 2010

14 lata 6 miesiąc temu #25573 przez monami
Witamy Gosiaczek :)

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

14 lata 6 miesiąc temu #25574 przez paulinkaaa2202
Hej Gosiaczku :)
no proszę kolejna sierpnióweczka a myślałam że już nie będzie :P
A chłopczyk czy dziewczynka?

U nas same kobitki i jeden chłopczyk u Sylwci jak dobrze pamiętam :P

14 lata 6 miesiąc temu #25575 przez martela89
Witaj Gosiaczek :)
Miło,że do nas dołączyłaś :)
Jak się czujesz? Będziesz miała synka czy córeczkę,a może nie wiesz ?

14 lata 6 miesiąc temu #25578 przez paulinkaaa2202
Ha Monami ja już dawno wykąpana włoski umyte :P
Ja też już mykam laptop mi się rozładuje zaraz a u siebie w pokoju nie włączam bo komary :P
buziaki :*

14 lata 6 miesiąc temu #25592 przez basik_twins
Melduje sie w trojpaku
Jade do szpitala wieczorkiem napisze chociaz czy wrocilam bo tak mysle ze jak cos bedzie troszke nie teges a beda chcieli i tak w czwartek wywolywac to mnie juz zostawia tam wiec jak sie nie odezwe tzn ze zostalam juz do rodzenia :)

Kurde ale szok

A gadałam wczoraj z Szymkiem i on ze to nie sttres ani nic tylko to ze go uderzylam i ze robie mu ostatnio wiezienie

a on tak mial z byla zona :/ wiec odrazu skumalam ocb
ALE
boiedaczkowi trozku nie poszlo bo z 6,7 tyg temu bylismy u znajomych tzn on pil i dzwoni po mnie szykuj sie odstawie auto bo nie daleko i zabiore cie ze soba
a on siedzial sam z kumplem i pil
a ja do niego to zstan sobie juz pij a auto sobie rano podejdziesz jak nie daleko po co ja wam tam z brzuchem bede siedziec i patrzec jak pijecie
a on ze nie bede sama siedziec i juz
i mu wypomialam to i ze na ryby zawsze mogl jezdzic i w ogole a to co jest ostatnio to jest z kilka tyg z 4 około
i ze nawet jak jedzie na ryby to nie ma
gdzie znowu wychodzisz itd.. tylko i znowu zostane sama kiedys nawet sie chcialam wprosic ale on chcial sie wyluzowac i mnie nie wziol :(
i m u zauwazylam ze wiezienie jesli ma to przez ostatnie ok4 tyg i ze no rodze kochanie niedlugo to musi mi na dekiel walic nie?
i ze wiezienie jest nie dlatego ze on sie "szlaja kurwi"czy co tam tylko dlateo ze musi byc przy mnie 24/h bo mi go ciagle mało :lol:

a z tym ze go wallam to powiedzialam ze mnie ponioslo bo odwalil, i mialam prawo sie tak wkur.... ale przykro mi ze go alłam i przepraszam bo w sumie co by ie bylo nie powinnam... ale hormony i zlosc i jakos tak ze sory

a wczesiej na poczatku rozmowy mowilam ze wraca ze szpitala dzisiaj ze mna do domu bo ja mam dosc
ze ciagle wszystkich oklamuje szymek wyszedł załątwic fakture (o 22) bo wrocil puzno z pracy porobil w domu a zapomial a musi miec na jutro i do kumpla na kompa bo nasz huj... itd... i ze ciagle swiece oczami ze ryczec mi sie ciagle chce bo z usmiechem zgrywam sie przed wszystkimi i ze mam dosc ze poprostu powiem jak tak dłuzej bedzie ze sie wyprowadziles i ty swiec oczami

i generalnie na koniec powiedzial ze swoim usmieszkiem - hanba ci! :)
i ze jutro zobaczymy no i mam nadzieje ze w koncu gosc załapie

bo naprawde jezeli jestem taka okrutna to rece mi obetnijcie obydwie jesli to trwa dluzej niz 5 tyg

ale wybaczam mu takiego mocnego dąsa bo stresy tez ma a ja mu wcale nie pomoglam wrecz przeciwnie....

kurde znowu to samo i znow przynudzam co....

ale to juz chyba koniec bedzie.. wiecie nie mam sie komu wygadac :(

takze ja juz sio na szpital :)
buzka :kiss:

14 lata 6 miesiąc temu #25593 przez Gosia
Witaj Gosiaczku! Prawdopodobnie moja imienniczko. :)

Dziewczyny co Wy tak późno spać chodzicie? Ja nie umię siedzieć tak długo, tzn.kiedyś umiałam "starość" nie radość :P 22:30 to max co wysiedzę.

14 lata 6 miesiąc temu #25594 przez paulinkaaa2202
Jak Basik nie masz się komu wygadac po to jest yto forum rzecz jasna :woohoo:
NO to trzymam mocno kciuki za udany poród jakby co :) i fajnie że niedługo będzie u Ciebie mama :) wiadomo mama to mama :)

A Szymek może się wszystko ułoży czas pokaże nie ma co gdybać bo facetów nie da się zrozumieć :P

Powodzenia trzymaj się i bądź silna kobieto :D
BUZIAKI WIELKIE PRZESYŁAM :*

14 lata 6 miesiąc temu #25596 przez paulinkaaa2202
Gosiu nie wiem jak inne dziewczyny ale mnie wieczorem zaczyna wszystko boleć i nawet jak chce mi się spać to nie zasnę tak łatwo ból przeszkadza

14 lata 6 miesiąc temu #25597 przez Gosia
Basik to chyba trochę Ci lżej co? Myśl teraz o sobie i dziewczynkach, bo za niedługo już je będziesz miała na rączkach :) Ale się masz superowo :laugh: BARDZO, BARDZO BARDZO MOCNIUTKO TRZYMAMY WSZYSTKIE ZA CIEBIE KCIUKI!!!! No i rzecz jasna z niecierpliwością czekamy na wiadomości no i zdjątko Twoich dziewczynek :) !!!

Mój Tomek wczoraj przywiózł do domku łóżeczko dla naszej malutkiej no i chyba jutro (bo dziś pogoda nie teges) popiorę wyposażenie i przygotuję już go dla nowego członka rodziny. :laugh:
To już tak blisko :laugh:

14 lata 6 miesiąc temu #25617 przez Renia2108
Dziewczyny a ja to chyba bede pierwsza albo tak mi sxie zdaje tylko. Chyba zaczynaja mi sie wody sączyć, brzuch mnie pobolewa jak na okres a to podobno objawy zblizajacego sie porodu:(

Biore tabletki dopochwowe ale watpie ze przez nie taka woda mi sie sączy bo kilka dni juz je biore i wczoraj czy przed wczoraj tak nie było. Jade do osrodka zdrowia sie zapytac co i jak i trzeba bedzie jak co do szpitala jechac.. No zobaczymy a moze od razu jechac na szpital ?

14 lata 6 miesiąc temu #25620 przez margot
Cześć wam dziewczyny!Przyjmiecie mnie do grona sierpniowych mam? Podczytuję ostatnio to forum i też postanowiłam dołączyć. mam termin cc na 26.08 , czekamy na niespodziankę :) Jutro kończę 34 tc Pozdrawiam wszystkie mamusie :kiss:

14 lata 6 miesiąc temu #25621 przez MoNiaaa
no Renia to pienkie :) moze zadzwon do swojego lekarza jak masz taka mozliwosc a jak nie to lepiej chyba do spzitala bo jak cos to cie od razu zostawia a nie bedziesz tak kursowac.3maj sie i dawaj znac bo teraz jak sie nie odezwiesz to bedziemy myslaly ze na porodowce jestes :silly:

witam nowe sierpniowki :) choc my cos strasznie sie do tego lipca juz pchamy kazda by juz chciala uropdzic a do sierpnia jeszcze troszke :silly:

basik widze ze chyba lepiej psychicznie juz troszke :) bardzo sie ciesze a zalic sie mozesz po to tu jestesmy kazda jak ma jakis problem to sie tu wygaduje bo nikt nie zrozumie kobiety w ciazy jak druga kobieta w ciazy :silly:

http

]

14 lata 6 miesiąc temu #25625 przez monami
Witaj Margot :) Rozgość się :) i zapraszamy do dyskusji :)

14 lata 6 miesiąc temu #25626 przez monami
Renia...Ooo...kurcze,może to faktycznie już czas uhuhu....

14 lata 6 miesiąc temu #25635 przez margot
Ja też się już męczę i chciałabym mieć poród już za sobą. Pierwsze dziecko urodziłam w 35 tc, ale przez to były ogromne problemy zdrowotne. tak więc lepiej donosić. Ja mam teraz przeokrutne swędzenie ciała i przez to bezsenne noce. Wykluczono już cholestaze i inne cuda. Lekarz mówi ,że taki urok mojej ciąży. Jest to jednak nie do wytrzymania ! Jeszcze miesiąc... :silly:

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka