BezpiecznaCiaza112023

Mamusie sierpień 2010

14 lata 2 miesiąc temu #42458 przez Renia2108
U mnie byly tak jakby dwie serie spania. Czyli od 20 do 2-3 w nocy czasem i potem tak do 7 spała. I sie budzila i juz nie spala i tak teraz o 9 zasypia i spi troche.
A dzis o 23.30 sie obudziła.. :/ Musze z pediatra pogadac czy moge dac kaszki jakies moze bedzie dluzej spac..

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

14 lata 2 miesiąc temu #42465 przez Millerna
Ja spróbowałam dać małemu kaszkę jak miał 3 i pół miesiąca. Ale na początku to było tylko 2 góra 4 łyżki stołowe, żeby zobaczyć jak zareaguje... Ale jakoś nie przejawiał chęci, wiec mu nie dawałam, a teraz to wcina bananową :laugh: A najgorsze jest, ze mamusi też smakuje :P

14 lata 2 miesiąc temu #42474 przez alutka1011
Hehe ja mam Millerna to samo bede musiała kupowac i Mai i sobie :lol:

14 lata 2 miesiąc temu #42481 przez paulinkaaa2202
Martela tylko że jak moja dostanie cyca przed 20h to ja już jej jedzenia nie daję...
i teraz budzi się co chwilę ale jak zasypia to ona mi śpi teraz do 7-8 rano nie budzi się w nocy tylko ma problem właśnie z zasypianiem.

Mam nadzieję że szybko jej przejdzie tak jak twojej niuni :p

u was też taka zawierucha? nas zasypało odśnieżyliśmy i znowu to samo. Wychodzicie z dzieciaczkami? Bo ja nie jakby nie padał ten śnieg to wzięłabym ją na spacer

14 lata 2 miesiąc temu #42483 przez alutka1011
Ja dzisiaj sobie odpuszczę.Aha mąż w tym tyg wychodzi :lol: jak mu pokazałam zdjęcie Mai to się pyta"czyje to dziecko" bo jego było chudziutkie :lol:

14 lata 2 miesiąc temu #42484 przez martela89
A u nas duzo sniegu,pięknie sypie,a my właśnie szykujemy się na miasto. Zakładamy folię na wózek i heja w drogę ale zastanawiam się jak ja przebrnę przez ten śnieg :lol:

14 lata 2 miesiąc temu #42485 przez martela89
A moja obudziła się o 24 dostała butle z kleikiem i spała do 5 rano,a potem cycuś i spanko do 10.30. Także nawet jak mała budzi się w nocy co 2-3 godziny to rano śpimy nawet do 11-12 :lol:

14 lata 2 miesiąc temu #42489 przez alutka1011
Ja to tutaj mam 30 min na nogach więc wózkiem odpada wcześniej w domu rodzinnym z 10 min i byłam w Wadowicach :) Ja tez jak mała śpi to dosypiam do 9-10-11 :) Ze mnie jest straszny śpioch ale jak wstawała co 2-3 godz to nie miałam problemu żeby wstać :) uwsielbiam sobie poleżeć w ciepłym łóżeczku a nad ranem biorę Maję do siebie to jeszcze jak nie żpi to z godzinę sobie "pogadamy" :laugh:

14 lata 2 miesiąc temu #42501 przez alutka1011
Może mi pomożecie?Zastanawiam się nad prezentami dla siostrzeńców(5 lat i prawie 3lat) siostrzenicy kupię chyba jakiś zestaw kosmetyków(ma 10 lat)w tamtym roku dostała perfumy hanna montanna i była wniebowzięta :laugh:
A tutaj moja reniferzyca :lol:
Załączniki:

14 lata 2 miesiąc temu #42520 przez Martynka__89
Alutka cud-miód :) uwielbiam takie stroje :) Mateusz z Niemiec dostał strój białego misia ale jest jeszcze trochę za dużo na niego ;)

Moja Kropeczka:(9.02.2015

14 lata 2 miesiąc temu #42523 przez wola82
Majeczka przeslodko wyglada jako reniferek,jeszcze czerwony nosek doczepic to bedzie Rudolfka :lol:
Ja z prezentami tez zawsze mialam problem mam bratankow i siostrzenca w podobnym wieku jak Twoi Alutka.
Moze dla 5-cio latka jakies nieskomplikowane klocki Lego, juz dzieci w tym wieku lubia takie ukladanki.
Ja rok temu dla takiego 3 latka kupilam gitare z okularami i mikrofonem to udawal gwiazde estrady i calkiem dobrze mu to szlo, albo zestaw malego mechanika, ja mysle o kupnie czegos takiego w tym roku i mysle ze bedzie zadowolony.

14 lata 2 miesiąc temu #42555 przez Renia2108
Alutka ślicznie wyglada Twoja mała :D U nas juz tak bialo ze masakra :P Bylam dzis na rynku i kurde zasypane wszystko... A tak kazdy tesknil za zima ja zreszta tez :P Jak zacznie topnieć to znowu bede miala basen w piwnicy :/ ahhh

14 lata 2 miesiąc temu - 14 lata 2 miesiąc temu #42562 przez Gosiaczek31
A my własnie przetestowaliśmy wózek i w jeździe terenowej po śniegu sprawdza się znakomicie. Gorzej było ze mną he he.Aż mi buty przemokły. Kubus zasnął jak aniołek i śpi cały czas. Uwielbiam zimę chociaż może nie taką jak dziś. W domu ciemno, mam okna połaciowe i co je odśnieżę to znowu to samo.

Alutka śliczna Majeczka :laugh:

14 lata 2 miesiąc temu #42566 przez alutka1011
Dziękuje wam!Nas od jutra wieczora do piatku nie będzie w domku :( tyle mam załatwień że szok :( W piatek mój tata przepisuje na mnie działkę a ja chcę od razu ją na Maje zapisać(nie wiem czy sie tak da)
Ja uwielbiam śnieg i zimę i jutro wyjdziemy na spacerek to mam nadzieję że Mai sie też zima spodoba :laugh:

14 lata 2 miesiąc temu #42570 przez martela89
Byłam 3 godziny na mieście :ohmy:
Pchanie tego wózka to masakra po naszych cudownie nie odśnieżonych chodnikach, ale
mała spała więc dałam radę,pod koniec zimy będę miała mięśnie jak Pudzian :lol:

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka