- Otrzymane podziękowania: 46
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie sierpień 2010
Mamusie sierpień 2010
- MoNiaaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Julka :* 04.08.2010r. Zuzia :* 19.12.2013
u ciebie tez napewno skoncza sie te trudnie dni i bedzie ok. rozmawiaj z nim duzo i za kazdym razem jak ci cos nie pasuje to mu mow o tym moze sie opamieta
a co do tesciowej to akurat nie moge narzekac jest naprawde w porzadku
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- paulinkaaa2202
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Mieć dziecko to największa nagroda od życia
- Otrzymane podziękowania: 2
Wydaję mi się że ich tęsknota była tak duża i chcą to nadrobić opiekując się dzieciaczkami inaczej jak jest tata na co dzień a inaczej jak jest co jakiś czas
Tak samo związki inne są na odległość a inne takie na co dzień nie będę głębiej wnikać bo nie ma to większego sensu
- martela89
- Autor
- Gość
Mąż tęskni za naszą córcią więc spędza z nią jak najwięcej czasu,ale on teraz siedział w domu ponad miesiąc i cały czas się nią zajmował i jak się urodziła to był ponad 2 mies i też tak było.
A co do związku na odległość to wcale nie jest tak kolorowo mimo tęsknoty to się od siebie odzwyczajamy i jak nie było małej to jak wracał to było 2 dni pięknie i cudownie,a resztą jego pobytu w domu to tak na zmianę raz kłótnia raz ok...
Oczywiście kłótnie są zawsze o głupoty.
Ale mój M to z natury bardzo czuły i opiekuńczy człowiek
- asia26
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 02.07.2010 - narodziny mego Serduszka :*
- Otrzymane podziękowania: 0
oilatum plyn do kapania i krem oilatum soft stosuje bo Oliwka tez miala sucha skore i bardzo nam pomoglo
a na meza mojego kochanego to ja nie bede narzekac bo super trafilam i sie dobralismy naprawde przez ciaze dbal o mnie choc przez te wszystkie hormony mi wydawalo sie ze ciagle malo a jak mala sie urodzila to naprawde stara sie jak moze pomimo iz bardzo duzo pracuje poswieca nam tyle czasu ile tylko moze i stara mnie sie wyreczac w czym tylko moze zawsze mozna by znalezc cos czego nie robi ale po co sie klocic ja tego bardzo nie lubie lepiej zyc szczesliwie bo nigdy nie wiadomo co nas spotka
moja Oliwka ostatnio taka gadatliwa sie zrbila ze szok calymi dniami opowiada po swojemu z przerwami na drzemke tylko bo nawet podczas karmienia opowiada dzis moja mama sie smiala ze Oliwka jej spiewa bo ciagle bylo tylko bababa lalala ciekawe na jakim etapie swojego zycia dzidzius zaczyna mowic swaidomie
- MoNiaaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Julka :* 04.08.2010r. Zuzia :* 19.12.2013
- Otrzymane podziękowania: 46
- Groszek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Michaś - nasze małe wielkie szczęście
- poziomka32
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- 12.10.2010 narodziny mojego Antosia...
W wielkim skrócie - temat Wioli zakończony - i dobrze :)Ja nic jej nie wysłałam. Nie zdążyłam. Ale po przeczytaniu waszych postów...może i dobrze?? Sama też nie mam za wiele..i były czasy kiedy z obrączkami biegałam do lombardu....myłam okna sąsiadce..(aż mi głupio było, jak przyszły jej córcie - w moim wieku,odstrzelone,solarium, tipsy, usiadły na kanapie i mnie obgadywały - a ja zacisnęłam zęby i myślałam...to dla mojego dziecka...zrobię wszystko), sprzątałam u bogatych ludzi i szorowałam im kible za marne grosze..ale zawsze to było choć 20-30 zł to już coś. Długo by pisać... Więc Wioli mi nie szkoda. Jak się chce - to zawsze jest wyjście z sytuacji wyszłam w końcu na prostą po latach...
Co do facetów....niektórzy muszą dorosnąć do związku, ojcostwa...mój dopiero teraz jet prawdziwym ojcem i mężem, przez wiele, wiele lat nie było kolorowo...ja w końcu postawiłam ultimatum...powiedziałam "narazie - jak się zmienisz to daj znać" pamiętam.. zarabiałam wtedy 700zl a za sam wynajem płaciłam chyba 750zł do tego opłaty, przedszkole.....postawiłam wszystko na jedną kartę - powiedziałam sobie - dam radę...nie wiem jeszcze jak ale dam
I dałam...mój Miś się przez te lata bardzo zmienił...i bardzo go kocham A On nas :)znowu jesteśmy razem i teraz jest w porządku.
Groszku..dasz radę...musisz znaleźć w sobie siłę, aby zmienić coś w swoim życiu. Pokazać, ze Ty tez masz swoje potrzeby i chcesz być traktowana jako równorzędny partner w związku. On pracuje a Ty zajmujesz się domem - to też praca i to wcale nie lekka...wszystkie wiemy o tym..a co do delegacji. Myślę, ze w momencie kryzysu czasem rozstanie pomaga, ale i tak powinno się szczerze porozmawiać. A jeśli Twój mąż uważa że się "czepiasz - czyli nie widzi problemu...musisz mu go "pokazać" - tak mi się wydaje...moje skromne prywatne zdanie.
Mój zaczął mnie zauważać, jak stałam się niezależna, zadbana..i w ogóle, ale stało się to jak odchowałam córkę - wcześniej ciężko było być zadbaną, uśmiechniętą żoną i kochanką jak się ma małego bobasa i jeszcze inne problemy na głowie
Lecę spać Mamcie!!!
Buziaki wielkie!!! i do następnego....mam przeprowadzkę teraz...więc zabiegana jestem...
- Renia2108
- Wylogowany
- gadatliwa
- ♥ Natalka 22.08.2010r. ♥
- Groszek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- poziomka32
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- 12.10.2010 narodziny mojego Antosia...
- Groszek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Renia2108
- Wylogowany
- gadatliwa
- Renia2108
- Wylogowany
- gadatliwa
- Groszek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Renia2108
- Wylogowany
- gadatliwa
Tez mam nadzieje ze wypali bo jak nie to chyba bedziemy zlom zbierac :/