BezpiecznaCiaza112023

Mamusie sierpień 2010

13 lata 9 miesiąc temu #77038 przez Renia2108
Gosia boskie porownanie! :D U mnie mala spi juz chyba z godzine teraz :D A ja sie nie wyspalam :( Ale za to wczoraj spalam do 11 :D Maz wstawal rano wiec wyspana bylam ;] Szkoda ze tak sie na zapas nie da wyspac:(

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

13 lata 9 miesiąc temu #77048 przez alutka1011
Ja tez się nie wyspałam do 2rozmawialiśmy z mężem a 4.45 Mja wstałą i zasnęła o 6 ale ja tylko poszłam się przespać na 30 min :(
Jej Gosiu jaka ona malusieńka była:)
Mi się najbardziej podoba jak raczkoje i się męczy to siada i zaczyna się nogą bawić :laugh:

13 lata 9 miesiąc temu #77075 przez wola82
U mnie z wysypianiem sie tez jest roznie, niby jestem wyspana bo maly ladnie spi w nocy, ale pospala bym sobie pewnie jeszcze :)
Ale podjade chyba z Lukaszkiem do lekarza dzisiaj, bo ma jeszcze kaszelek i jak nie odkaszlnie to mu tam charczy w klatce, takze chce byc spokojniejsza i sprawdzic.

Po dzieciach widac jak ten czas leci szybko :)

13 lata 9 miesiąc temu #77084 przez alutka1011
Ja sobie przed chwilą czytałam wątek z mamusiami lipcowymi 2010 ehh aż mi łezka poleciała szkoda że wymarł :( Leci tan czas jak nie wiem i nawet na 13 stronie napisałam że urodziłam :) ah ten 13-ty :laugh:

13 lata 9 miesiąc temu - 13 lata 9 miesiąc temu #77119 przez Renia2108
A ja zrobilam takie cos dla NMatalki, bede tam zbierac rozne rzeczy od niej takie pierwsze ;)
Załączniki:

13 lata 9 miesiąc temu #77180 przez paulinkaaa2202
Iwka też tak robię że ważę się sama i później z małą i wyszło mi że waży 7500 więc ok

Gosia mała jest cudna :)

U mnie też mała śpi całą noc a ja się nie wysypiam nie jestem przyzwyczajona żeby wstawać 6,7 :(

13 lata 9 miesiąc temu - 13 lata 9 miesiąc temu #77330 przez wola82
Pojadlyscie paczkow :laugh:

Lukaszek nawet troszke sprobowal i zjadl, ale drogiego okruszka juz nie chcial :P

Co do wazenie to tez sie tak waze ze najpierw ja staje na wadze, a pozniej z malym i zawsze mi wychodz wiecej jak u doktorki, chociaz maly jest tylko w pampersie. :)

Bedzie miala Natalka fajne wspomnienie, a zwlaszcza jak dorosnie.
Dobry pomysl Renia z tym pudelkiem.

13 lata 9 miesiąc temu #77343 przez MoNiaaa
Renia a co juz wsadzilas do tego pudelka ?? ja tez zbieram wsyztskie rzeczy julki i z ciazy ale nie w takim ladnym wydaniu :P

a ja musze sie pochwalic... Julce wyszedl pierwszy zabek normalnie jestem taka dumna :):):):)
rano jak go zauwazylam to cieszylam sie jak glupia i zaraz zadzwonilam do meza i mamy :) moja malutka :*:*

ja chyba tez zrobie ta mase bomialam to kupne i wogole sie nie odcisnelo ;/

a to co julka miala na kroczu wogole jej nie schodzi wyglada to okropnie jakby miala samo mieso na wierzcu bo jej skora zeszla :(:(( w sobote jedziemy znowu do lekarza mam nadzieje ze trafimy na lepszego !!!!

http

]

13 lata 9 miesiąc temu #77347 przez alutka1011
Biedna Juleczka i gratulacje na pierwszego ząbka!My mamy test pępuszek gazetke pamątki z chrztu i nie pamiętam co jeszcze i później jeszcze napewno dołożę pierwszy ząb który jej wypadnie i włoski :laugh:
A ja dzisiaj poszłam do pieca Maja sobie raczkowała przychodzę a ona przy fotelu stoi i się patrzy na mnie :lol: Już nie nadążam za jej postępami :laugh:

13 lata 9 miesiąc temu #77349 przez MoNiaaa
test pepuszek ?? co to jest?? ja ma zdjecia usg test ciazowy i karki ze chrztu

http

]

13 lata 9 miesiąc temu #77351 przez alutka1011
sorki nie robie znaków interpunkcyjnych test ciążowy,pępuszek który odpadł jeszcze mam świeczke i nie pamiętam jak się to nazywa to co się daje jak jest dziecko chrzczone no i oczywiście zdjęcia i filmy z Mają :)

13 lata 9 miesiąc temu #77361 przez Renia2108
Ja mam z chrztu karty ktore dostała, bransoletke zlota z jej imieniem tez z chrztu, to co na raczce miala ze szpitala, zdjecia usg dalam, plyte ze zdjeciami narazie jest 1 w pudelku, swieczka z chrztu, zdjecie rentgenowskie dalam pluc jak chora byla, moja karte ciazy, (testu nie mam:() wloski bede dawac, zapiski jakies jej pierwsze smieszne teksty itd, zabek oczywiscie pierwszy :D, jakies rysunki jak bedzie wieksza, dyplomy ze szkoly , swiadectwa potem sama pewnie bedzie trzymac to te z podstawowki tylko, skarpetki musze dac jej te 1 , ulubiona zabawke czy tam grzechotke, najmniejsze ubranko :D

13 lata 9 miesiąc temu - 13 lata 9 miesiąc temu #77368 przez MoNiaaa
o ja tez mam ta opaske z raczki i karteczke z lozweczka w szpitalu. apepka nie mam :(

my mamy taki album w ktorym zapisuje sie rozne wydarzenia z pierwszego roku i mozna zdjecia wklejac :)

http

]

13 lata 9 miesiąc temu - 13 lata 9 miesiąc temu #77388 przez Gosiaczek31
Fajne macie pomysły na pamiątki. Ja też zbieram ale na razie wszystko w rozsypce ;)

Odwiedziła mnie dziś koleżanka z dwulatkiem i 3 miesięcznym maluchem. Ale miałam sajgon w mieszkaniu :P A Kuba taki przestraszony był, tylko na raczki. Nie wiem co mu się stało, że taki maminsynek bo do tej pory to było dziecko cygan. Podziwiam babeczki w żłobkach i przedszkolach, jak one dają radę :unsure:

13 lata 9 miesiąc temu #77391 przez wola82
alutka1011 napisał:

sorki nie robie znaków interpunkcyjnych test ciążowy,pępuszek który odpadł jeszcze mam świeczke i nie pamiętam jak się to nazywa to co się daje jak jest dziecko chrzczone no i oczywiście zdjęcia i filmy z Mają :)

Krzyzmo Alutka :)

Lukaszek dostal na chrzest specjalne pudeleczko na pierwszy zabek i wloski,
A takich pamiatek ze chrztu i kartek gratulacyjnych to sie mnustwo nazbieralo, tez je trzymam w pudelku i si ebedzie dokladac powoli co wazniejsze, a pepka i testu ciazowego nie mam i nawet nie wiem czemu :dry:

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka