BezpiecznaCiaza112023

Mamusie sierpień 2010

14 lata 1 miesiąc temu #75907 przez Groszek
Słodkości :)

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=7557

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

14 lata 1 miesiąc temu #75919 przez paulinkaaa2202
U nas jeszcze Judytka nie siedzi giba się cały czas ale to spowodowane jest ortezą więc wszystko może robić później. Ale nie ma czym się przejmować prędzej czy później ...

my jeszcze nie używamy nocniczka moim zdaniem to za wcześnie

śliczne zdjątko a jaki uśmiech :)

14 lata 1 miesiąc temu #75944 przez wola82
To ten dzien dzisiaj jakis nie taki, bo Lukaszek tez od rana marudzi, tylko nie wiem czy go gardelko nie boli , bo przeziebiony.
Co do nocnika to jeszcze nie mamy ale juz musimy sie zaopatrzyc bo maly juz siedzi jeszcze czasami traci rownowage, ale juz chwile sam posiedzi.
Tesciowy chciala kupic mu taki ale to od 12 mieshttp://bujubuju.pl/pl_PL/p/Fisher-Price-NOCNIK-ZE-SPLUCZKA-N8940/47?utm_source=nokaut.pl&utm_medium=cpc&utm_campaign=2011-03&utm_content=47#nclid=1243a8a4d2ebe9a6783540478095dbf3
A ja chce pomalu juz go sadzac, takze mysle ze jakas foczke kupimy z pozytywka jak siusiu zrobi, zeby sie oswoil :laugh:

14 lata 1 miesiąc temu #75957 przez wola82
A pamietacie dziewczyny smerfne hity? :laugh: W szoku bylam jak mu je puscilam, od razu usmiech na twarzy :lol:
Załączniki:

14 lata 1 miesiąc temu #76046 przez iwkaa
hehe maly informatyk moja maja ma banana na buzi jak telefon zobzczy nawet jak gdzie lezy a ona go zaobaczy to rece wyciaga i mowi "UUU" ja ja tak nauczulam przez przypadek zwsze jak rozmawiam przez telefon to daje na glosnik i ona trzyma i rozmawiamy razem
a ten nocnik co dalam link jest wypasiony kuzynka taki ma dla synka no swietny jest bo wyglada jak krzeselko i on sie bawi na nim i siedzi a jak chce siku to podnosi klpe i to znaczy ze chce siusiu a najfajniejsze jest to w nim ze ma wyciagany ten wklad co sie do niego sika jest nie duzy i latwo go umyc pod krenem bo te zwykle nocniki cieko jest wsadzic pod kran
maja tez jeszcze nie siedzi tak calkiem stabilnie ale z dnia na dzien coraz lepiej ale bede ja trzymac nech sie uczy juz wiadomo ze dlugo to potrwa ale predzej czy pozniej kupic i nauczyc trzeba a ze siedzimy rezem w domku to tzreba kozystac

14 lata 1 miesiąc temu #76137 przez martela89
Ja Vanesskę też już sadzam na nocniczek i robi do niego siusiu :)
A to przed kąpielą :
Załączniki:

14 lata 1 miesiąc temu #76199 przez Gosia_Krupa
Wola,ja mam taki nocniczek. Bardzo ładnie się prezentuje,ale teraz bym chyba tyle pieniędzy nie wydała. Miśko siada tak samo na najzwyklejszy za 15zł. Melodyjki podobały mu się na początku do tego stopnia,że przyciskał paluszkiem czujniki ;)

Martela,dobrze,że przyzwyczajasz Vanesskę do nocniczk,później może być jej łatwiej się nauczyć robić siusiu(znaczy kojarzyć) :)

14 lata 1 miesiąc temu - 14 lata 1 miesiąc temu #76217 przez Gosia
Moja już fajnie siedzi i nawet już zaczyna powoli raczkować, ale narazie do tyłu :laugh: Śmiga jak ta lala z dnia na dzień coraz sprawniej jej to idzie.
Nocniczek też już mam, ale troszkę za wysoki i z niego spada, więc nie sadzam jej jeszcze.

Ja też dziś byłam na zakupach i kupiłam w smyku 2 czapeczki dla Majusi :laugh: i album na zdjęcia "Mój pierwszy rok życia" i mam zamiar w końcu zdjęcia uporządkować i poopisywać.

Rzeczywiście coraz mniej czasu na pisanie na forum, bo maluszki teraz mnóstwo uwagi potrzebują.

No a ja od poniedziałku do pracy idę, ale mnie serce boli z tego powodu. :blush:

14 lata 1 miesiąc temu #76239 przez MoNiaaa
oj gosiu szkoda ze juz musisz do pracy isc :( ja sobie teraz nie wyobrazam isc do pracy i zostawic mala tym bardziej ze taty juz praktycznie nie widuje :( ale fajnie ze masz do czego wracac niestety ja nawet jakbym chciala to nie bardzo mam gdzie ... dzis na kocyku Julka tez do tylu zasowala :P

a nocnik to nocnik nie ma co wydziwiac i tyle kasy wydawac. ale to oczywiscie tylko moje zdanie :)

http

]

14 lata 1 miesiąc temu #76244 przez Gosia
No ja też tak uważam i mąż kupił taki za 8zł. Nocnik jak nocnik :) Byłoby mi szkoda kasy na taki bajerancki. Każdy ma prawo wyboru.

14 lata 1 miesiąc temu #76249 przez martela89
Ja chciałam mini kibelek z fishera ale jest wysoki więc kupiłam taki za 13 zł z melodyjką :)

14 lata 1 miesiąc temu #76276 przez wola82
Tylko ze ja nie zamierzam kupowac takiego mini kibelka, tylko tesciowa sie uparla ale mysle ze jej ten pomysl z glowy juz wybilam, mam juz upatrzony nocniczek zwykly tylko w ksztalcie foczki, kuzynka taki ma i dziecku dosc wygodnie sie siedzi, o taki :)
Załączniki:

14 lata 1 miesiąc temu #76279 przez paulinkaaa2202
to taki nocniczek z melodyjką kosztuję tak mało? myślałam że o wiele więcej :P

14 lata 1 miesiąc temu #76282 przez MoNiaaa
ja sie nie rozgladalam jeszcze ale foczka jest fajowa :)

http

]

14 lata 1 miesiąc temu - 14 lata 1 miesiąc temu #76283 przez Gosia_Krupa
O ile nie jest to jakaś przodująca firma to taki nocniczek z melodyjką można dostać na prawdę tanio :) A te foczki są fajniutkie.

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka