- Otrzymane podziękowania: 46
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie sierpień 2010
Mamusie sierpień 2010
- MoNiaaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Julka :* 04.08.2010r. Zuzia :* 19.12.2013
a jak ja przy czyms postawie to nawet uda sie jej ustac troszke
jejq jaka ja z niej dumna jestem jak widze jej nowe umiejetnosci czasem czuje jakbym sie unosila nad ziemia jak ktos chwali moja malutka coreczke jestem w niej takz akochana i pochlonieta nia ze szok nie sadzilam ze maciezynstwo moze byc takie wciagajace uwielbiam to czasem mysle ze moglabym miec z 10 dzieci bo jak Julka doirosnie to napewno bedzie mi brakowalo takiego maluszka ktory tak naprawde jest w 100 % uzalezniony tylko od nas i kocha nas ponad zycie to patrzenie jak dorasta i zmienia sie z dnia na dzien jak uczy sie nowych rzeczy och cudowne uczucie
u nas ostatnio jakies biegunki ma nie wiem czy to na zeby ale kupka jest strasznie rzadka i zolta ale pije i je normalnie wiec narazie czekamy z wizyta u lekarza.
a z jedzeniem to tez wiele juz je najbardziej lubi slodycze a jak widzi paluszki to sie trzesie i z buzi by wyrwala
a do parowek jakos mam dystans sama raczej nie jadam zreszta tyle sie nasluchalam co do nich dodaja... zreszta jak do wiekszosci rzeczy tak naprawde nie mamy pojecia co jemy i moze lepiej...
a tu moja piekna
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- martela89
- Autor
- Gość
- alutka1011
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Maja i Dawid
- Otrzymane podziękowania: 0
Dziecko to największe szczęście jakie sie może przyrafić kobiecie nie wszyscy mają tyle szczęścia i to przeżywać
U nas też kapiemy sie na stojąco bo jak siedzi to spoko a jak ją kłade to od razu albo sie przekreca na brzuch albo wstaje
- iwkaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Kocham moją księżniczkę
- Otrzymane podziękowania: 2
Ta sprawa dala mi duzo do myslenia przemyslcie i ty po co pozniej rehabilitacja???
- martela89
- Autor
- Gość
- MoNiaaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Julka strasznie sie prezy zeby ja postawic a nie bron Boze posadzic ale nie jakos czesto ja stawiamy a jak jest na czworakach to na stopy wstajelobuz maly
- paulinkaaa2202
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Mieć dziecko to największa nagroda od życia
- Otrzymane podziękowania: 2
widze ze powoli sie rozkrecacie:) Maja tez juz super kroki stawia chodzi ze mna coraz szybciej... ale.... bylam w szkole i dowiedzialam sie cos co mnie bardzo zaniepokoilo i chyba sie do tego dostosuje... tak wczesne stawianie dzieci na nogi moze grozic im szpotawoscia lub koslawoscia kolan lub dysfunkcje bioderek oczywiscie nie zawsze tak sie zdarza ale jak juz dziecko sie tego nabawi to jesli wczesnie zaczyna chodzic jest barzo duze prawdopodobienstwo ze z tego i wlasnie ja chyba przestane z nia chodzic poczekam do raczokowania a poniej do samodzielnego wstawania takim bezpieczym czasem na stawianie pierwszych krokow jest 10miesiac lub pozniej w zaleznosci od dziecka alutka u ciebie to cos innego bo Maja sama wstaje i ty nie mozesz jej tego zabronic
Ta sprawa dala mi duzo do myslenia przemyslcie i ty po co pozniej rehabilitacja???
Iwka masz rację
trochę się dziwiłam jak czytam co piszecie ale każda robi jak uważa
My jesteśmy pod kontrolą ortopedy i rehabilitantki więc ja nie stawiam małej na nogach bo to zabronione tym bardziej w jej przypadku przyjdzie jej czas
na razie ma ćwiczenia przygotowujące do raczkowania:)
- alutka1011
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Maja i Dawid
- Emme
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 1
- Renia2108
- Wylogowany
- gadatliwa
- ♥ Natalka 22.08.2010r. ♥
No i jeszcze kaszle mi teraz dosc mocno i pewnie znowu wyladujemy w szpitalu :/ ahh same klopoty no.
Maz mi wyjechal nawet ostatnich dni z nim nie spedzilam bo w szpitalu bylam kurcze... w piatek rano jechal. Martwie sie o ten kaszel okropnie... jutro wybiore sie do lekarza jak odrobine nie bedzie lepiej i pewnie skierowanie na szpital dostaniemy... Matko jak ja nie chce tam po raz 3 wracac.
- MoNiaaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- alutka1011
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Maja i Dawid
- Renia2108
- Wylogowany
- gadatliwa
- ♥ Natalka 22.08.2010r. ♥
- wola82
- Wylogowany
- gadatliwa
- Moj caly swiat :) Lukas i Lena :) Kocham nad zycie
Wytrwalosci Renia,oj biedna ta Natalka
Lukaszek tez mial straszny kaszelek ale po czopkach na kaszel mu przeszlo, Renia badz dobrej mysli.
- monami
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- ♥ Zuzia-30.08.2010 ♥
U nas tez średnio..Wczoraj Zuzia dostała lekkiej gorączki, dziś trochę więcej. Dajemy leki na obniżenie temperatury, po nich jest ok ale potem znowu.. Poza tym zero innych objawów, zero kaszlu czy kataru. nie wiem, co się przyplątało...
Pozdrawiamy.