- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie sierpień 2010
Mamusie sierpień 2010
- martela89
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
- Jestem szczęśliwą mamą Vanesski :)

Vanesska też rozrabia i czasami też pokrzyczę ale ona się tym nie przejmuje więc częściej się do niej schylam i tłumacze wtedy posłucha.Vanesska już od 7 mc nie wie co to mleko i butelka.Ona w ogóle jadła mało z butelki bo tyko kaszkę na noc i to od jakiegoś 9-10 msc bo wcześniej to cyc.Dlatego nie miałam problemu,jak miała 14msc to odstawiłam jej butlę,nie je też kaszek bo ich nie lubi,dostaje na kolacje to co my i kładę ją spać.
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Renia2108
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
- ♥ Natalka 22.08.2010r. ♥
No i je z butelki tylko, lyzeczka nie chce choc inne rzeczy normalniepotrafi jesc bez problemu.
Paulinko tak szczerze to ja tez mysle o rozwodzie, juz mialam skladac papiery ale póki co maz jest "grzeczny" ciekawe tylko na jak długo...
- Martynka__89
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- ♥Mateuszek 6.10.2010 r ♥Daria 19.02.2016 r.
- Otrzymane podziękowania: 2

- martela89
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
- iwkaa
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Kocham moją księżniczkę
- MoNiaaa
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Julka :* 04.08.2010r. Zuzia :* 19.12.2013
- Otrzymane podziękowania: 46

co do mleka to Julka na snbiadanie i kolacje je kaszke z butli to jest dla niej taki znak ze pora spac

mleko krowie tez jej podajemy czasem a modyfikowanego juz od dawna nie je. a co do normalnych posilkow to jest glodomor jakich malo je wszytsko to co my jemy oczywiscie sama potrafi juz zjesc obiad jak jest glodna bo jak juz sie naje to sie zaczyna bawic jedzeniem wklada rece albo spaceruje z talerzem...esh czasem nie mam sily do jej wybrykow. tez krzycze na nia ale ona wogole nic sobie z tego nie robi z tlumacxzenia tez nie jak sie pytam czy chce w tylek dostac to mowi ze tak i sama sie klepie po pupie no rece opadaja...
a to moja Julka
a to moja Julka
wczoraj nawet pani w zlobku powiedziala ze maly uparciuch sie z niej robi ze ze czeba nad nia popracowac i wprowadzic troche descypliny bo ona jak sie uprze na cos to zaczyna chisteryzowac krzyczy w nieboglosy siada na ziemi i robi sceny...zaczyna mnie to troche martwic bo nie wiem jak ja tego oduczyc a zdaje sobie sprawe ze pozniej bedzie jeszcze gorzej wasze dzieci tez tak probuja dopominac sie swojego ?????ja nie reaguje na takie jej chisterie ale ona tez z nich nie rezygnuje...
- paulinkaaa2202
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Mieć dziecko to największa nagroda od życia
Ja go wyrzuciłam z domu po powiedział, że się obijam że nic nie robię, że dziecko chodzi do Klubu a ja nie mam pracy bo jestem tępa i że nie da mi pieniędzy na ten klub że nic nie dostanę. WKurzyłam się bo byłą taka umowa najpierw znajduję opiekę dla dziecka i wtedy szukam prace a wiadomo są takie czasy że ciężko znaleźć tą pracę. Na szczęście mam pracę zarobki są w miarę jak na dzisiejsze czasy. MYślałam że jakoś będzie o nas walczył a on od razu się poddał i żądał rozwodu. A potem wymyślił sobie że pożyjemy sobie osobno tak około roku nie będzie miał żądnych obowiązków, nie będę mu truła, ale oczywiście jeśli będzie miał potrzebę to mam być na wezwanie bo jestem jego żoną żeby "dać" On jeszcze nie dorósł ani do roli ojca ani męża. I nigdy nie wybaczę tego że olał własne dziecko i się nim nie interesuję. DObrze że mam jego zasiłek bezrobotny ale za 1 czy 2 się skończy. A jak rozpocznie się pierwsza sprawa rozwodowa nikt od niego nie ściągnie tej kasy bo niby jest bezrobotny.....
Judytka piję rano mleko z butelki Bebiko i na noc piję kaszę. Monia ja zawsze czekam na promocje na te kaszki bo u nas te co kupuję są po 8zł. Np ostatnio w tesco były 3 w cenie 2. Czyli za 3 paczki zapłaciłam 14.99 zł

A tak to wszystko je w tym klubie to je za 2 więc nie ma z tym problemu
- Renia2108
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-

Paulinko ja tez bym sie chciala rozwieść... Juz nie wytrzymuje, tak samo moj maz to totalny len, dupek za przeproszeniem, tez nie dorosl do roli meza ani ojca (ojca moze i tak ale tez nie umiemy sie dogadac co do jej wychowania) - on przeklina przy niej, szkoda gadac. Na Pw , nie chce zasmiecac watku moim wyzalaniem sie

- martela89
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-

- Martynka__89
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- martela89
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- Renia2108
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
Teraz juz pije 3 dzien. Mam dosc.
Tzn dzis nie pije ale wyzywa, poszedl nie dawno gdzies, mowil ze zaraz wroci i co ? Nadal go nie ma... Zaraz mu chyba spakuje ciuchy i zamkne drzwi i nie wejdzie do domu
- Martynka__89
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- martela89
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- MoNiaaa
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Julka :* 04.08.2010r. Zuzia :* 19.12.2013
- Otrzymane podziękowania: 46
a tak po za tym to \julka dzis w nocy taki nam cyrk robila nei wiem czy jej goraco bylo ale rzucala ie po lozeczku to ja wzielam do nas to zaczela plakac nie wiem co jej bylo nie chciala nawet lezec dopiero usiadlam na lozku oparta o sciane a ona na siedzaco wtulila sie we mnie i zasnela bidul;ka..a ja o 5 musialam wstac nie wiem czy 4godz spalam

a na pocieszenie to juz niedlugo dzien mamy