- Otrzymane podziękowania: 0
co mnie wkurza
- Monix
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 07.01.2011 ♥NADIA♥ 11.07.2013 ♥Leon i Nikodem♥
No mnie też to drażni jak idzie taki/taka z psem do piachu, aby piesek się załatwił Sama mam psy,ale nigdy przenigdy nie wyprowadziłam psów na plac zabaw w tym do piaskownicy! To niedopuszczalne!sylwus136 napisał:
ifka to jest forum a nie blog wiec nie masz się czym przejmować.
Blogu nie czytają wszyscy bo ja np. nie
wiec zawsze chętnie poczytam co piszesz
A mnie denerwuje to np. ze latem na plac zabaw z małym dopchać się nie mogę a jak pogoda jest taka jak teraz to jestem albo sama albo góra 2 dzieci bawi się.Normalnie czy matki zamykają dzieci w domach jak się robi zimniej ??
sylwus, dzieki troche mi lepiej, bo mam lekkiego moralniaka
a jesli o place zabaw chodzi, to co prawda moja Lenka jeszcze nie siedziała w piaskownicy, ale wkurza mnie jak widzę psy i koty, które robia wiadomo co .... do piasku.To przeciez wziąć właściciela i nie wiem wsadzić mu w to twarz
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- ifka
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Lenka :*22.01.11:*
ifka napisał:
No mnie też to drażni jak idzie taki/taka z psem do piachu, aby piesek się załatwił Sama mam psy,ale nigdy przenigdy nie wyprowadziłam psów na plac zabaw w tym do piaskownicy! To niedopuszczalne!sylwus136 napisał:
ifka to jest forum a nie blog wiec nie masz się czym przejmować.
Blogu nie czytają wszyscy bo ja np. nie
wiec zawsze chętnie poczytam co piszesz
A mnie denerwuje to np. ze latem na plac zabaw z małym dopchać się nie mogę a jak pogoda jest taka jak teraz to jestem albo sama albo góra 2 dzieci bawi się.Normalnie czy matki zamykają dzieci w domach jak się robi zimniej ??
sylwus, dzieki troche mi lepiej, bo mam lekkiego moralniaka
a jesli o place zabaw chodzi, to co prawda moja Lenka jeszcze nie siedziała w piaskownicy, ale wkurza mnie jak widzę psy i koty, które robia wiadomo co .... do piasku.To przeciez wziąć właściciela i nie wiem wsadzić mu w to twarz
Monia, bo są ludzie i
- sylka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 5
- ifka
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
ifka ani ja ani zapewne marysia nie wrzuciłysmmy linków by pokazać ze cos ściagnełaś, chodziła raczej o pokazanie, że każda z nas ma podobne problemy mimo że jesteśmy z różnych kranców kraju
wiem, wiem nikt nie miał nic złego na mysli ,tylko sama się jakoś głupio poczułam,ale już ok kobitki
- sylka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 5
- Mirella
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Klaudia - najcudniejsze dziecię na świecie
- Otrzymane podziękowania: 72
a co do bloga to fakt, że tematy się pokrywają z forum świadczy o nas dobrze a nie źle, ani na forum ani na blogu nie wymyślamy nic na siłę, ot, samo życie
- Marysia27
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Scribo ergo sum ;) KAF'ka!!!
Co do piesków w piaskownicy, jak Wam się zdaży zobaczyć to macie moje błogosławieństwo żeby kamieniami rzucać, serio mówię.
a co do bloga to fakt, że tematy się pokrywają z forum świadczy o nas dobrze a nie źle, ani na forum ani na blogu nie wymyślamy nic na siłę, ot, samo życie
Ad. 1. A jak jest psiur z właścicielem, który stoi i głupa pali że nie widzi, proponuję rzucać w człeka, bo to on powinien za psa odpowiadać.
Ja nie kumam, co to za ujma, pozbierać kupę po psie? ja miałam wątpliwą "przyjemność" zbierać i kupalce -nosze ze sobą torebki na to- oraz czyścić pod klatką schodową pawia, którego trzasnął mój kochany Askan
Ad2. Mirella jak zwykle dobrze prawi, więc ifka, Ty się nie przejmuj, bo mi to nawet do głowy by nie wpadło
- bombel779
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Jaś,nasz największy skarb!!
Też o tym pomyślałam i jeszcze o jednym texcie Emme ale nie pamiętam czy on już publikowany czy nie więc nie będę zdradzać szczegółówczytam twój post, i od razu przyszło mi na myśl wrolimamy.pl/2011/11/07/kobieta-kobiecie-wilkiem-na-drodze/ , bardzo podobne "ale " w stronę kierowców, choć z pewnym rozdziałem na Panów i Panie
:
- sylwus136
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Kacperek :** 13.04.2010 :** Kocham nad życie :*
co do piaskownicy to my na placu zabaw nie mamy.Jest pisek wysypany w paru rożnych miejscach i tam dzieciaki się bawią ale prawdziwej piaskownicy nie ma.W ogole u nas na placu zabaw jest taki śmietnik ze szok.Papierków,butelek i innych rzeczy jest tyle że nie idzie w to nie wdepnąć....
A piaskownice to my mamy swoją prywatną,zamykaną i ogrodzoną wiec martwić o to się nie muszę
- Emme
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 1
- Gosiaczek31
- Wylogowany
- rozmowna
- Marysia27
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Scribo ergo sum ;) KAF'ka!!!
a mi od pewnego czasu się otwiera ale buzia do śmiechu, bo u nas , ktoś nakleja na takie pojazdy, wcale nie małą nakleję, z "wizerunkiem" penisa a wokół niego jest podpis "za ch*jowe parkowanie" I wierzcie mi, ta naklejka wygląda na porządnie przyklejonąIAle czasami aż się nóż otwiera jak próbuję przecisnąć się pomiędzy autami na chodniku
- Agusiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Paulinka i Dorotka nasze Skarby :)
Gosiaczek31 napisał:
a mi od pewnego czasu się otwiera ale buzia do śmiechu, bo u nas , ktoś nakleja na takie pojazdy, wcale nie małą nakleję, z "wizerunkiem" penisa a wokół niego jest podpis "za ch*jowe parkowanie" I wierzcie mi, ta naklejka wygląda na porządnie przyklejonąIAle czasami aż się nóż otwiera jak próbuję przecisnąć się pomiędzy autami na chodniku
ale extra!!! skąd taką naklejkę można wziąć? Zamawiam pliczek i będę mieć zawsze w torebce. Poszperam na allegro
dziewczynki mam , znalazłam, zamawiam!!!!
allegro.pl/karny-kut-s-200-szt-zle-parko...tis-i1914711553.html
- natmur11
- Wylogowany
- Moderator
- Otrzymane podziękowania: 1
- ifka
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa