BezpiecznaCiaza112023

Mamusie marzec 2012

11 lata 5 miesiąc temu #790007 przez gusiag
Gabi no co ty jak bym jej wytłumaczyła, że ma płukać :)
dzięki :*

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 5 miesiąc temu #790013 przez ewelina.zak.1991
Gabi moj Michas pije nan 3 :) wiec jesli nie ma komu dac to poprosze :) bo u nas bardzi krucho z kasa w tym miesiacu .. Ale za pare dni dostane stypendium wiec zostaje na studiach !! :)

ktoras pytala o plukanie,ja tez nie plukam, myje mu tylko pptem on sam i na tym sie konczy ale nie umiem mu tego wytlumaczyc, bynajmniej nie rozumie... Tak samo ze smarkaniem pokazuje mu jak to sie robi a on sie ze mnie smieje:)

Gosia wszstkiego najlepszego dla Oli :* .Boze ale ona juz duzo mowi jestem pelna podziwu.. U nas pojedyncze slowka nadal kroluja.

Wlasnie pisze z pociagu wracam juz do domu, na uczelni babka miala troche wyrozumialoscu i nas puscila 1,5 godz wczesniej :)

aaaa u nas znowu zapalenie oskrzeli i antybiotyk mimo ze siedzial w domu... Ja nie wiem ciagle cos... Apteke mam konkretna w domu a kasy poszlo tyle ze masakra...

Mariola gratulacje! :) i czekamy na zdj Zosi , pokaz nam ja :)

Pozdrawiam was dziewczyny i zycze milego wieczoru :)

Moje maleństwo !!!:*

11 lata 5 miesiąc temu #790063 przez mariola2041

[url=http://

[url=http://

[url=

11 lata 5 miesiąc temu #790066 przez gaabrysia
Dopytalam i chyba chce je odsprzedac...

No właśnie Gusiag bylam pełna podziwu dlatego;)

Mariola, my taki leżak też mieliśmy i adek by się chyba nie zmieścił, wywalilam go na strych jak jarek zaczynał go bijąc jak mial z 8 mc bo niechcial zasypiac bez cyca..i pomyśleć, ze moglabym go do tej pory bujac jak by się przyzwyczail..

Oj dziewczyny jak ja mam już dość tych piosenek;) ale Adek niestety mógłby w kółko maglowac

11 lata 5 miesiąc temu #790075 przez gusiag
Mariola piękna roześmiana Zosia i fasolka też boska, gratulacje raz jeszcze i dbaj o siebie!
Gabi to wyobraź sobie, że Oli ulubioną płytą jest niemiecka płyta śpiewana przez dzieci, rzygam tym uwierz mi. zaraz znajdę może na yt to wam pokażę o czym mówię :)
Ewelina gratulacje stypendium :) nie dobrze że Michaś tak choruje, może nie doleczasz jakiejś choroby i tak się to przeciąga?
aa my też mieliśmy ten bujak ale po kilku miesiącach poszedł w odstawkę, bo zaczęła z niego się wychylać i wychodzić, dziś pewnie by nie wysiedziała.
byliśmy we troje 2 godziny na dworze, zimnica jak nie wiem, ale Olka biegała cały czas to może będzie głębiej spała :)

11 lata 5 miesiąc temu #790078 przez gusiag

11 lata 5 miesiąc temu #790086 przez aisod
Gabi ile ja sie namyślałam co ten Jarek bił... ale już wiem :P

Mariola Zosia jest przecudna z tymi swoimi uśmiechami :)

Co do piosenek to dziś puściłam "My Słowianie", bo chciałam zobaczyć w końcu teledysk i Michałowi sie bardzo spodobał ;) Oczywiście musiał widzieć teledysk, bo sama piosenka to nie było to... Rośnie mi mały "cycocholik" chyba ;)
Jedliśmy też "pierwszy raz" popcorn. Miśkowi bardzo smakował, zjadł pół wielkiej miski... :D

11 lata 5 miesiąc temu #790090 przez gaabrysia
Och no tak...
Czyli nie jestem sama;) chyba w listach do mikołaja będą w większości cd z muzyką.. Bo ile można jedno w kółko..;)
Zabawek , książeczek i pluszakow i tak ma aż za dużo.
Do tego widzieliśmy dziś fajny zestaw dla samochodów takie zjeżdżalnie ulice itd. Wieć może to jeszcze. Bo ma taka mała zjeżdżalnie i się nią ładnie bawi, ogolnie auta rządzą. Siada i się. I tak może cały czas:)

Mariola to wpadajcie do nas częściej, mów jak się czujesz itd;) słyszałam już serduszko? Nie zapomnę tego ;)

11 lata 5 miesiąc temu #790092 przez gaabrysia
Misiek ciągle na cycu? Brakuje mi czasem tego;) ale ciesze się ze oduczanie mam za sobą, chociaż lekko poszli. Nadszedł ten dzień i myk..

Oki tak mój tel jak zwykle wymysla;)

11 lata 5 miesiąc temu #790096 przez aisod
Gusiag to dziecko co śpiewa jest przerażające ;) (przynajmniej jego głos) Michał nie zainteresowany :P Chyba nie jego rytmy :P On uwielbia piosenkę "Cztery słonie"- Zuchy. To jego hicior.

Gabi polecam ulice z Wadera my mamy takie samochodziki co się łączy w "pociąg", do tego właśnie są różne zestawy ulic i garaży. Można je łączyć ze sobą (nie wiem dokładnie czy wszystkie). Mój kuzyn miał i fajne to jest. My planujemy kupić, ale chyba dopiero na dzień dziecka dostanie :) Teraz już są kupione kocki. :P

11 lata 5 miesiąc temu #790100 przez aisod
Gabi nie Misiek sam zrezygnował z cyca. Dwa tygodnie po tym, jak byłam u gina potwierdzić ciążę. Po prostu któregoś dnia sie nie upomniał. Koniec przygody :P Także też sie u nas odbyło bez strasznych historii :)
No ale w teledysku są same cyce ;) Jego uśmiech był bezcenny :P

11 lata 5 miesiąc temu #790102 przez emma
dziewczyny, prosba, nie dodawajcie jednego posta pod drugim, tak, fajnie miec duzo postow, ale forum sie zasmieca, bedzie zamulac, a edytowanie nie jest trudne... ;)

Gabi, widac poszli po rozum do glowy i obnizyli cene. jak zmienialysmy mleko jakis rok temu, to roznica byla duzo wieksza, fajnie :laugh:.
a kolezanka duzo chce zarobic na tym mleku? ;) niech uwaza, bo jej sie przeterminuje :P

Jak sie robi chlodniej, Zosia spi w pajacach z polaru albo z misia, bardzo je lubi :)
A sluchamy najczesciej po prostu radia Bajka - nadaje w Warszawie i Krakowie - polecam wszystkim, bo maja codziennie mnostwo piosenek dla dzieci, zadnych reklam, fajne audycje dla dzieciakow, w tym takie o muzyce powaznej, o ruchu drogowym, jest audyja z Kulfonem i Monika, my bardzo lubimy, jest roznorodnosc, wiec sie nie nudzi, no i jest za darmo :).
Zosia lubi tez rozne angielskie piosenki z yt, np. "twinkle, twinkle little star", "old mcdonald had a farm", "little snowflake";

Mariola, super, ze Zosia taka usmiechnieta, bardzo fajnie wyglada! pozdrawiamy cala rodzinke! :)

11 lata 5 miesiąc temu - 11 lata 5 miesiąc temu #790114 przez gaabrysia
Emma nie obraz się, ale stajesz się stara wyjadaczka;) taki zarcik!
Ale ostatnio właśnie, napisalam swoje zadowolenie, ze nikt się nie" czapia " chociażby tego, ze jest post pod postem, jak można edytować- napotkane na testach. Zrobione mniej delikatnie.
A tu prosze żółta kartka dla mnie;)
Postaram się na przyszłość;)

Aisod fajnie! Jakoś tego nie zarejstrowalam albo mi umknelo;)
Misiek to wkoncu chłop;> wieć cycochy fajne;)
Kupiłam dziś młodemu takiego pieska nakręconego, pływającego.. Ale była frajda!! Polecam;)

A tu adrian w jednym z trzech ciepłych pajacy;)
Załączniki:

11 lata 5 miesiąc temu #790126 przez emma
Gabi, nie obrazam sie, w koncu jestem przeciez stara ;)

A sprawdzilam wlasnie i radia Bajka mozna sluchac tez w necie, wiec ci nie z mazowsza i malopolski tez moga sie zalapac :)

Zocha ululana, wiec niedlugo sama ide sie ululac :)
Dobrej nocy! Moze jutro uda mi sie zagadac z pracy :laugh:

11 lata 5 miesiąc temu #790144 przez gaabrysia
Stara to jest dupa.. Bo zębów nie ma! ;D
Chyba sobie piwko walne;)

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka