BezpiecznaCiaza112023

Mamusie marzec 2012

12 lata 10 miesiąc temu #311582 przez strangerwold
Mi tam zawsze najlepiej się uczyło na ostatnią chwile i wszystko miałam wykute na blache:D
Współczuje wiem jak to jest kiedy energia rozpiera i emocje a o skupieniu sie nie ma mowy.

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 10 miesiąc temu - 12 lata 10 miesiąc temu #311755 przez emma
gusiag, gratulacje!!! :laugh: :kiss:
zazdroszcze ci! :) siedze w domu dopiero 3 dni, ale jakos mnie to rozstraja, mam mega-lenia, ktorego ciagle probuje przezwyciezyc i irytuje mnie to czekanie... :dry: wiadomo, ze po takiej operacji nie mozna sie czuc rewelacyjnie, wiec odpoczywaj jak najwiecej i nabieraj sil! :)

ja przejeta doniesieniami o toksycznych substancjach wykorzystywanych podczas produkcji wozkow upralam dzis, co sie dalo - jakies materacyki, pokrycia i spiworki z wozka i fotelika i... tyle siedze rozmemlana w dresie i nie mam na nic ochoty... jak patrze w lustro, robi mi sie slabo i zaczynam sie na serio bac porodu/operacji... po prostu chandra. tez tak macie...? :unsure:

12 lata 10 miesiąc temu #311759 przez strangerwold
Heh Emma pocieszę Cię ja dzisiaj mam tak cały dzien dopiero po 13 wyskoczyłam z piżamy a teraz spać mi sie chce :D sen zimowy <3
Jak się w ogóle czujesz?

12 lata 10 miesiąc temu #311762 przez emma
strangerwold, fizycznie czuje sie bardzo dobrze, mam duzo sil (ale co z tego, jak ochoty brak?), dobrze czuje ruchy dzidzi, przez skore widac nawet, gdzie sie wybija ta mala glowka - w okolicach mojego prawego boku ;). niestety humor mi dzis siadl, czuje sie wielka, gruba, bezuzyteczna, beznadziejna i... moge wymieniac tak bardzo dlugo :blink: . boje sie porodu i jednoczesnie niecierpliwie na niego czekam - co najmniej irytujace! :angry:

12 lata 10 miesiąc temu #311766 przez strangerwold
Jejku to cudowne jak widać tak głowkę czy nózki !
Ja też się nie mogę doczekać porodu ale z drugiej strony się boję troszke ale to raczej normalne hehe
dzisiaj chyba tak jest dzien ze nic się nie chce sama się sobie dziwie że obiad zrobiłam :D :laugh:

12 lata 10 miesiąc temu #311772 przez emma
strangerwold napisał:

dzisiaj chyba tak jest dzien ze nic się nie chce sama się sobie dziwie że obiad zrobiłam :D :laugh:

ja sie ciesze, ze zrobilam wczoraj, dzisiaj nic by z tego nie wyszlo, co najwyzej podalabym jogurty z lodowki ;). ehhh... :dry:

12 lata 10 miesiąc temu #311793 przez georgette102
gusiag gratuluję!!! cieszę się, że wszystko poszło pomyślnie i zazdroszczę, że już Oleńka jest z Tobą

emma mam tak samo jak Ty... fizycznie czuję się dobrze (lepiej niż w poprzednich miesiącach - dziwne, ale prawdziwe) ale humor... od kilku dni beznadziejny :(

12 lata 10 miesiąc temu #311794 przez aliah85
gusiag gratuluje :):):) bardzo się cieszę,że z Tobą i Oleńką wszystko ok;)
pozdrawiam Was i uciekam się położyć. Buziaki.

12 lata 10 miesiąc temu #311796 przez emma
georgette, nawet mi nie mow. dla odprezenia wlasnie wyszorowalam 2 kible, ale mysl o wyjeciu naczyn ze zmywarki i podgrzewaniu obiadu dla gosci, napawaja mnie buntem: nie chce mi sie przebierac, malowac, najchetniej wlazlabym w jakas zaspe sniezna i wyszla juz po narodzinach... masakra... :dry:

12 lata 10 miesiąc temu - 12 lata 10 miesiąc temu #311832 przez ewelinda83
witam wsrod leni :) ja niby po spacerze ale to bardziej z przymusu ( musialam isc do przychodni na kontrole )
ostatnio wogole nic mi sie nie chce, siedze w domu ale na nic nie mam czasu oczywiscie nic nie robiac :( dobrze, ze dzisiaj znalazlam ostatki sil na zrobienie obiadu ;)

gusiag ogromniaste gratulacje :laugh: dobrze, ze z Olenka wszystko dobrze, no i z toba oczywiscie tez :) teraz duzo odpoczywaj i nabieraj sil zeby zaraz moc sie zajac swoim malenstwem :) duzo zdrowia :)

ale jestem przerazona jak pomysle o porodzie :ohmy: mimo tego, ze staralismy sie z mezem az 4 lata o nasza dzidzie strach czuje od pojawienia sie dwoch kresek na tescie :dry:

Karola1990 a ty sie tak nie denerwuj tymi zaliczeniami :P napewno wszystko pojdzie po twojej mysli, do tej pory bylo dobrze to i tym raziem tak bedzie :silly:

12 lata 10 miesiąc temu #311839 przez mariola2041
gratulację;p
widzisz twoja oleńka waży więcej niż moja zosia a ból wiem coś o tym ale mi na drugi dzień po operacji kazali wstać i spacerowac tu w niemczech jest inaczej calekiem

[url=http://

[url=http://

[url=

12 lata 10 miesiąc temu #311896 przez Karola1990
teraz to juz całkiem się zdenerwowałam... z tego przedmiotu co mam egzamin już jest 6 warunków. jak się nie było na poprzednich podejściach to wymaga zwolnień albo nie dopuszcza... całe szczęście ja mam zwolnienie, będę tak stękac i płakać że się źle czułam itp. ale to nic w porównaniu że na warunek 16 osób zostało zapisane z przedmiotu który ja mam całe szczęście zaliczony :D

12 lata 10 miesiąc temu #311933 przez ewelinda83
Karola1990 jak by co to zacznij symulowac akcje porodowa :silly: :blink: :lol:

12 lata 10 miesiąc temu #311950 przez strangerwold
tak troche zmienię temat jak byłam ostatnio na wizycie to lekarz kazał liczyc ruchy min 10/h.
Liczyłyście?
Ja muszę zacząć bo w czwartek wizyta :laugh:
Lenia mam takiego ze nie usiedzę w jednym miejscu godzine haha:D

12 lata 10 miesiąc temu #312135 przez ewelina.zak.1991
Gusiag wielkie gratulacje!!!:)

Moje maleństwo !!!:*

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka