BezpiecznaCiaza112023

Testy owulacyjne - stosujecie?

11 lata 5 miesiąc temu - 11 lata 5 miesiąc temu #771552 przez Agnilla
ja dziś tak przelotem jestem, bo mój mąż jest "chory" i już pierdolca z nim dostaję :P
ból gardła i 37 stopni GORĄCZKI, wymiękam po 15 min siedzenia z nim :D ale, że ciężarna ma przywilej, to całe wyro w sypialni moje :D chyba, że go szybciej zabiję i mnie zamkną :P
Aggi, spadek o 0,1 to żaden spadek. ja dzień przed testem miałam 37.08 a w dzień testu 36,92...od drugiej bety już nie mierze. a jutro porobię się u lekarza :D

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

a pisałam, że mamunia już mi żurawinkę szykuje, żebym pęcherz chroniła, i chyba czas pożegnać stringi :P
Ann, jutro z fasolą albo i dwiema :P trzymamy mocno kciuki :kiss:
anuuuuusia cycki do przodu, głowa do góry, niebawem to i brzuch do przodu i będzie git :)
Chudzinka, niczym się nie przejmuj, jak Ci tam wszystko przepchają to będziesz się latem kulać, jak ja się już rozpakuję i bedzie ciągłość zachowana ;)

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 5 miesiąc temu - 11 lata 5 miesiąc temu #771559 przez aggi
Agnilla ale ja mam to samo z moim :D Cały rok zdrowy póki RAZ nie zachoruje. Gorączka, no normalnie nic tylko grabarza szukać. Biedak nawet nieraz po pilota nie umie sięgnąć ani zrobić sobie nic do jedzenia ... ;) No no co do tempki to uspokoiłaś mnie :) myślałam że to chodzi o jakikolwiek spadek nawet o 0,1 :blush: Poza tym ja zwykłym elektronicznym mierzę do jednego miejsca po przecinku, bo tego specjalnego dokładniejszego nie mam.
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

11 lata 5 miesiąc temu - 11 lata 5 miesiąc temu #771562 przez Agnilla

o matko, termometr z 1 miejscem po przecinku to moglas miec wczoraj 37,20 a dzis 37,19 i a wskazywalo 37,2 i 37,1, tego nie wiesz. spoko loko, okresu nie masz. nadzieja jest, ale nie ma co nakrecac, dlatego tez Wam o tescie nie mowilam :P
ten kuzwa tu herbatke chce, tu lekarstwo, lezy od obiadu a ja kolo niego skacze...tyle sobie pochodzilam w ciazy :P

11 lata 5 miesiąc temu - 11 lata 5 miesiąc temu #771567 przez aggi
Agni nie przejmuj się babsztylem :kiss:
No tak tak dokładnie :D ja miałam takie: 36,8 ; 36,9 ; 37,0 ;37,1 ; 37,0 :P a te 37 się zaczęły od poniedziałku czyli wtedy kiedy miałam mieć @

11 lata 5 miesiąc temu #771578 przez aggi
Czujesz wogóle kobitko że w ciąży jesteś? :D Jakieś konkret odczucia ?

11 lata 5 miesiąc temu #771593 przez Agnilla
nic a nic, tylko te syfy z pleców i dekoltu mogłyby już zejść, bo się czuję jak nastolatka :P z brody powoli powoli schodzą

11 lata 5 miesiąc temu #771594 przez aggi
A to ja właśnie wogóle jak dziecko..., ani syfów, ani cycki mnie nie bolą... masakra :D tylko takie delikatne skurcze co jakiś czas w podbrzuszu takie okresowe ...

11 lata 5 miesiąc temu #771595 przez Agnilla
no mnie też, jak sieknie to boli bardzo i przechodzi, tego się najbardziej boli. Może mi nawet kaktus na nosie wyrosnąc, ale byle byłoby ok
mój mąż ma 35,55 :D

11 lata 5 miesiąc temu #771598 przez aggi
A to mnie tak delikatnie pobolewa raz w jajnikach a raz w podbrzuszu takie bóle jak w okres ale delikatniejsze... ale już kilka razy myślałam że mnie zalało a tu nic, suchuteńko :blush:

11 lata 5 miesiąc temu #771600 przez Agnilla
no i tak powinno byc, ja bym walnela test bo nie lubie niepewności :P

11 lata 5 miesiąc temu - 11 lata 5 miesiąc temu #771602 przez aggi
ja nie mam ani testu ani męża = brak ochoty na testowanie :P dlatego jutro/w piątek sie dopiero wszystko wyjaśni. o! a cycki cię bolą? ( przed okresem Cię bolały? bo mnie zawsze napierniczały tydzień przed a tu nic ...) ? :P

11 lata 5 miesiąc temu #771609 przez gosia28
wiem tylko tyle że nie wiem czy przeczytam po tym moim porządkowaniu B) :P

Mama Aniołka 25.02.2010
Aniołków Karolka i Jasia 06.12.2012

Każdy z nas ma taką małą nadzieję na niemożliwe...

11 lata 5 miesiąc temu - 11 lata 5 miesiąc temu #771610 przez ann-sunshine
Agni pożyczyłaś mężowi swój magiczny termometr :ohmy: :unsure: :ohmy:

dzięki za kciuki, odezwę się jutro wieczorkiem, a teraz zmykam czytać książkę i spać

gosia, że co? nie pomyliłaś wątków?

11 lata 5 miesiąc temu #771611 przez aggi
Ann słodkich snów :kiss:
Gosi również :kiss:

11 lata 5 miesiąc temu #771619 przez aggi
Ja też spadam spać :) Wypiłam cieplutki barszczyk na dobranoc, rozgrzałam się i mogę zmykać do łoża B) Pewnie zamelduję rano tempkę :P

Dobranoc :*

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka