BezpiecznaCiaza112023

Testy owulacyjne - stosujecie?

11 lata 5 miesiąc temu #770651 przez zoi
Ja też brałam Albothyl i nic to nie dało, ale też zdaje się nie zaszkodziło.

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 5 miesiąc temu - 11 lata 5 miesiąc temu #770702 przez aggi
Asia K spokojnie :) Nie nerwowo :) pomalućku :) Najpierw muszę się dogadać z małżem bo póki co psuje mi nerwy i nie gada ze mną. :( nie chcę sama sikać na testa tylko z nim :P jakkolwiek to zabrzmi.. a co do mojej piżamki.. no coś w tym jest bo ona jest czarna B) B)

Agnilla miłego dnia w takim razie :D i pilnuj się tam żeby się nie przerobić :D

gosia
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

No Kaś jestem dumna z Czarka, ale wszystkie byłyśmy pewne że sobie poradzi :) a co do tempki no to tak jak mówiłam od razu nie mam kompletnie żadnego porównania więc czekam co się będzie samo działo :)

Porto no niestety nie kupiłam bo to wiocha tu sklepu po drodze nie mam, poza tym u mnie nadal wojna w domu więc czekam na jakąś rozmowę z moim niedobrym mężem i dopiero jak się dogadamy to powiem mu że nie ma @. No chyba że do tego czasu już zdąży @ przyjść :)

moofka piękne rzeczy Kaś zrobiła :blush: urocze :D

Ann fajne mieszkanko :) A zieleń piękna zupełnie w moim stylu ! :blush:

Chudzinka spokojnie nie denerwuj się :kiss:

11 lata 5 miesiąc temu #770703 przez aggi
A teraz po całym dniu pracy spadam do łóżka. Małża dzisiaj znów nie zobaczę.. tzn nim wróci to ja spać będę.. no chyba że zadzwoni między pracami... taka nerwowa chodzę przez niego .. że szok :( u mnie nadal wojna w domu, nie odzywa się do mnie.. więc czekam na jakąś rozmowę z moim niedobrym i dopiero jak się dogadamy i będzie wporządku to powiem mu że nie ma @. (No chyba że @ zdąży przyjść.) Do czwartku mam czas w sumie bo w czwartek do dentysty jedziemy obydwoje, a w weekend na wesele.@ narazie nie ma, ale czuję że przyjdzie. Więc obiecuję że do piątku to już będziecie wiedziały co jest na rzeczy.

11 lata 5 miesiąc temu #770712 przez Porto1987
Aggi, to jak Ty chcesz z nim test zrobić, jak jego nie ma cały czas?? Szukasz wymówki :P

11 lata 5 miesiąc temu #770717 przez aggi
Porto do jutra mają skończyć na tej drugiej budowie. A w czwartek mamy wizytę u dentysty oboje więc wtedy już zostanie w domu po pracy i będziemy mogli w końcu spokojnie pogadać. Bynajmniej mam taką nadzieję. Wtedy mu powiem co jest. Jak tylko się dogadamy i pogodzimy

11 lata 5 miesiąc temu #770748 przez ferritka
bry;)

Aggi Aggi co jak co ale ty potrafisz zbudować napięcie :lol: :lol: :lol:

Ann ja tez z tych ślepych, ale dojrzałam, ze PIĘKNIE u Ciebie :lol: :lol:

Kaś, nooo zuch Czarunia!!!!
i co ja widzę, że Ty zdolna bestia jesteś no no no jak nie wypasione w kosmos ciacha to takie kocykowe cudeńka też tworzysz :lol: :lol: :lol:

co to miałam.....aa
dzwonili do mnie z kliniki, sam Dr Cud mnie poinformował, że moja biopsja wyszła ładnie i nie mam się co martwić :lol: :lol: :lol: ufffff jeden krok bliżej jestem niż dalej :lol: :lol:

mama moofffkaaa :kiss: :kiss: :kiss:

Kuba Maly Kregielek <3

11 lata 5 miesiąc temu #770751 przez Asiaa
Śliczne te rzeczy dla Zosi :)

Aggi oby jak najszybciej udało się Wam dogadać i pogodzić i by na koniec tego wszystkiego był pozytywny test! :) :kiss:

i zapomniałam co jeszcze miałam napisać :woohoo:

11 lata 5 miesiąc temu #770757 przez Chudzinka
Ferri - odetchnęłam razem z Tobą :kiss: Czyli sprawy wychodzą na prostą.. Będzie coraz lepiej, zobaczysz!
No, Kaś zdolniacha, to fakt. A Czarula moje serce nie od dziś zdobywa. Jest rewelacyjny :)

11 lata 5 miesiąc temu #770758 przez ann-sunshine
Dzieki dziewczynki. Urzadzony do konca pokoj na wiekszej focie pokaze.

Feruchna super wiesci. Jeden problem z glowy

11 lata 5 miesiąc temu #770766 przez aggi
ferritka tak trzymałam kciuki za Twoje wyniki :kiss: super że wyszły ładne! a napięcie to ja mam w domu, wyć mi się chce normalnie :(

Asiaa no ja mam nadzieję że wkońcu się dogadamy bo zwariuję..

11 lata 5 miesiąc temu #770770 przez Porto1987
Ann, to Ty taka olbrzymią kuchnię miałaś?? Fajnie teraz będzie przedzielona i będzie dodatkowy pokoik. No ale faktycznie możesz mieć trochę sprzątania :P Ja czekam na większe fotki z efektem końcowym :) na pewno będzie ślicznie :S

Ferri, jak to dobrze, że wyniki wyszły dobre. Odetchnęłaś pewnie z ulgą, z resztą jak i my :) teraz musi się zacząć układać reszta :kiss: :kiss: :kiss:

Kurde Aggi jak nie kupisz tego testu, to osobiście Ci wyślę i wtedy już nie będzie wykrętów :P

11 lata 5 miesiąc temu #770774 przez Porto1987

11 lata 5 miesiąc temu #770777 przez aggi
Porto kochana broń boże :) Nie będę wyłudzać od innych pieniędzy ani materialnych dóbr :D Lepiej się módl żeby mój szanowny eM odpuścił bo już mam dość

11 lata 5 miesiąc temu #770778 przez Porto1987
A kto tu mówi o wyłudzaniu :P test kosztuje 5 zł :P przynajmniej u mnie :)

11 lata 5 miesiąc temu #770779 przez ferritka
Aggi , tulę Cię kochana...

Kuba Maly Kregielek <3

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka